Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bunu önleyecek herhangi bir tavsiyede bulunmadı mı?Daha 23 haftalık hamileyim. Dr. um bebeğin sıvısının sınırda olduğunu söyledi. Sık sık kontrol edeceğini söyledi. Daha çok küçük bebeğim. Benim gibi erken dönemlerde bu gibi problemle karşılaşan oldu mu?
Şuan sınırda herhangi bir sorun teşgil etmiyor ama daha da azalırsa problem oluşturacak dedi. Takip etmemiz gerekiyor dedi.Doktor bunu önleyecek herhangi bir tavsiyede bulunmadı mı?
arkadaşım havuç ve armut suyu iç bol bol.. bunların iyi geldiğini okudum hep... inşallah herşey yolun girerDaha 23 haftalık hamileyim. Dr. um bebeğin sıvısının sınırda olduğunu söyledi. Sık sık kontrol edeceğini söyledi. Daha çok küçük bebeğim. Benim gibi erken dönemlerde bu gibi problemle karşılaşan oldu mu?
Canim ilk bebegimde benim de hep sinirdaydi 15gune bir kontrole gidiyorduk sukur 38+3 e kadar kendini atabildi ve dogumum gerceklesti bebegim kucuktu biraz fakat gayet saglikliydi o kadar su iciyordum ki bobregim buyudu doktor su icmemle alakali olmadigini soyledi sonra kontrollerini aksatma insallah hersey guzel olurDaha 23 haftalık hamileyim. Dr. um bebeğin sıvısının sınırda olduğunu söyledi. Sık sık kontrol edeceğini söyledi. Daha çok küçük bebeğim. Benim gibi erken dönemlerde bu gibi problemle karşılaşan oldu mu?
Ben de bugün kontrole gittim. Dr um 15 günde bir kontrole gitmemi istedi. Sıvı hala sınırda dedi. Kanımda enfeksiyon çıktı. Hem ilaç hem fitil verdi. Erken doğumu önleyiciymiş. Şuan endişe edecek birşey yok fakat durum daha kötüye giderse yatırıp serumla bebeği tutmaya çalışcağız dedi. Beslenmene ve sıvı alımına dikkat et dedi. Bakalım 15 gün sonra durum iyileşecek mi? Umarım yatmama gerek kalmadan doğuma kadar sıkıntı yaşamam. Çok sağolCanim ilk bebegimde benim de hep sinirdaydi 15gune bir kontrole gidiyorduk sukur 38+3 e kadar kendini atabildi ve dogumum gerceklesti bebegim kucuktu biraz fakat gayet saglikliydi o kadar su iciyordum ki bobregim buyudu doktor su icmemle alakali olmadigini soyledi sonra kontrollerini aksatma insallah hersey guzel olur
Ben de bugün kontrole gittim. Dr um 15 günde bir kontrole gitmemi istedi. Sıvı hala sınırda dedi. Kanımda enfeksiyon çıktı. Hem ilaç hem fitil verdi. Erken doğumu önleyiciymiş. Şuan endişe edecek birşey yok fakat durum daha kötüye giderse yatırıp serumla bebeği tutmaya çalışcağız dedi. Beslenmene ve sıvı alımına dikkat et dedi. Bakalım 15 gün sonra durum iyileşecek mi? Umarım yatmama gerek kalmadan doğuma kadar sıkıntı yaşamam. Çok sağol![]()
Ben de 22+3 günlük hamileyim. Ben de pazar günü detaylıda suyumun normal ama daha fazla da olsa iyi olabileceğini öğrendim. Çok korktum. Doktor suyun normal ve mesleki deneyimlerime dayanarak gebeliğin sorunsuz gideceğine garanti verebilirim, yani bu sebepten sorun olmaz dedi ama ben yine de takıyorum. Bir yardımcı doçent doktora daha sordum o da gayet normal dedi. Bilmiyorum ne olacak durum. Sizin su miktarı ne kadar?Daha 23 haftalık hamileyim. Dr. um bebeğin sıvısının sınırda olduğunu söyledi. Sık sık kontrol edeceğini söyledi. Daha çok küçük bebeğim. Benim gibi erken dönemlerde bu gibi problemle karşılaşan oldu mu?
Su miktarını söylemedi ama sınırda dediBen de 22+3 günlük hamileyim. Ben de pazar günü detaylıda suyumun normal ama daha fazla da olsa iyi olabileceğini öğrendim. Çok korktum. Doktor suyun normal ve mesleki deneyimlerime dayanarak gebeliğin sorunsuz gideceğine garanti verebilirim, yani bu sebepten sorun olmaz dedi ama ben yine de takıyorum. Bir yardımcı doçent doktora daha sordum o da gayet normal dedi. Bilmiyorum ne olacak durum. Sizin su miktarı ne kadar?
Araştırıyorum da bizim haftalarda olan çoğu kişiyi doğuma kadar götürmüş su miktarı. Hakkımızda hayırlısı artık.Su miktarını söylemedi ama sınırda dedi
Umarim götürür...Araştırıyorum da bizim haftalarda olan çoğu kişiyi doğuma kadar götürmüş su miktarı. Hakkımızda hayırlısı artık.
Havuç suyu, armut, elma ve bol su içmek diye okudum her yerde ama direk etkisi yokmuş. Bir de sol tarafa yatmak. Ben hep sola yatıyordum zaten ama bakalım.Arkadaşlar su miktarı için yapabileceğimiz birşey yok mu arttırmak yada sabit tutabilmek için.
Yada doktorların bir önerisi???
Havuç suyu, armut, elma ve bol su içmek diye okudum her yerde ama direk etkisi yokmuş. Bir de sol tarafa yatmak. Ben hep sola yatıyordum zaten ama bakalım.
Bir de kan sulandırıcı iğne öneriyor doktorlar. Bir sor istersenAnladım canım, bende de varis problemi olduğu için doktor hep sola yatmamı tavsiye etti.
Gebeliğim daha çok erken dediklerini yiyelim bakalım umarım işe yarar.
Arkadaşlar su miktarı için yapabileceğimiz birşey yok mu arttırmak yada sabit tutabilmek için.
Yada doktorların bir önerisi???
Canım senin kaçıncı haftada başlamıştı azalma sorunu ve kaçıncı haftada doğum yaptın?Benim drum her gün serum taktırdı suyum artsın diye ama kanıtlanmış bir şey değil faydası var mı bilinmiyor yani. Bir de bu serumlar yüzünden çok ödem topladım doğumdan sonra damarlarımı dikmekte çok zorlandılar.
Canım senin kaçıncı haftada başlamıştı azalma sorunu ve kaçıncı haftada doğum yaptın?
Allah bağışlasın canım ben 23 haftadayım doktor az değil normal ama daha fazla olabilirdi de dedi. Ona takıldım.Ben 34te minik bir kanama yaşadım o gün drum dedi bu çocugun suyu da sınırda diye O gün doğuma almaya kalktı. Ben istirahat edicem her gün kontrol olycam diyip kabul etmwdim doğumu. Sonra serum nst ev istirahati derken 39+5te normal doğum yaptım. 4aylık şimdi kızım.