Sivilceli Ciltler Sivilce için aknefloks kremini kullananlar??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Banada bugun yazdi doktor sabah aksam kullanicam yokmu hic kullanan :KK43:

ben üç gündür kullanıyorum ama sabahları dışarıda olduğum için yalnızda akşamları sürebiliyorum. ne kadar etkisi olursa artık. hiç bir değişiklik farketmedim şuana kadar, kremi yüzüme sürüyorum iyice ama sanki hiç sürmemişim gibi oluyor, etki etmiyor mu acaba anlamıyorum

ben üç gündür kullanıyorum ama sabahları dışarıda olduğum için yalnızda akşamları sürebiliyorum. ne kadar etkisi olursa artık. hiç bir değişiklik farketmedim şuana kadar, kremi yüzüme sürüyorum iyice ama sanki hiç sürmemişim gibi oluyor, etki etmiyor mu acaba anlamıyorum
Bu ilac yeni cikmis daha bikac ay once o yuzden cok fazla kullanan yok risk yani su an biz kullaniyoruz ama etki edip etmiyecegini bilemiyoruz bende bugun sabah ilk defa surdum ama etkisi olcagini dusunmuyorum

Bu ilac yeni cikmis daha bikac ay once o yuzden cok fazla kullanan yok risk yani su an biz kullaniyoruz ama etki edip etmiyecegini bilemiyoruz bende bugun sabah ilk defa surdum ama etkisi olcagini dusunmuyorum

ben de aynı şekilde bidahaki randevuma kadar kullanmaya devam ederim bi faydasını görmezsem bırakırım başka kremle devam ederim tedavime artık

bana yanına bide aknetrent verdi 6lı kapsül ben huylandım bu krem işe yararmı acaba ya deney filan diyince boşunamı kullanıcam acaba doktorlara bile güvenmez olduk arkadaşş :)
Yok yok kullan sen yinede biz isin sakasina diyoruz oyle yeni cikmis ya ilac ondan belkide sende ise yaricak yani ne belliki Bide aknetrent roacutan gibi bi ilac uzun vadeli tedaviyemi basladin

Yok yok kullan sen yinede biz isin sakasina diyoruz oyle yeni cikmis ya ilac ondan belkide sende ise yaricak yani ne belliki Bide aknetrent roacutan gibi bi ilac uzun vadeli tedaviyemi basladin
Hapın ismini yanlış söyledim karıştırmışım :d aklımda kalmış bi yerden 6lı kapsül azeltin verdi bana bu kremin yanında

Hapın ismini yanlış söyledim karıştırmışım :d aklımda kalmış bi yerden 6lı kapsül azeltin verdi bana bu kremin yanında
Bende tetradoks kullaniyorum kremin yaninda ama kremi tum yuzume surmuyorum daha bir iki gun bi kac tane lekenin ustune surcem ise yararsa tum yuzume surerim cunku bazi kremler daha beter yapiyo aknilox kullandim kullanmaz olsaydim iltihapli sivilceler cikardi nereye surduysem o yuzden yogurdu ufleyerek yiyorum artik

X