Sivilceli Ciltler Sivilce için aknefloks kremini kullananlar??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar merhaba..ben zoretanin tedavisinin yanında kullandım bu ilacı ama malesef fayda görmedim düzenli kullanmama rağmen.Yine de cilt tipine göre farklılık gösteriyor bu tarz şeyler 10 günlük bir periyodda düzenli kullanın,fark görmezseniz doktorunuza danışın tekrardan..

Kızlar merhaba..ben zoretanin tedavisinin yanında kullandım bu ilacı ama malesef fayda görmedim düzenli kullanmama rağmen.Yine de cilt tipine göre farklılık gösteriyor bu tarz şeyler 10 günlük bir periyodda düzenli kullanın,fark görmezseniz doktorunuza danışın tekrardan..

ben de zoretaninle birlikte kullanıyorum ama hiç bir faydası yok sanki 2 hafta olacak kullanmaya başlayalı. sen bıraktın mı kullanmayı?

ben de zoretaninle birlikte kullanıyorum ama hiç bir faydası yok sanki 2 hafta olacak kullanmaya başlayalı. sen bıraktın mı kullanmayı?
Bıraktım canım.Gündüzleri 3 günde bir Bacoderm kullanıyorum.Geceleri de Bella Dora kükürt kremi..Bir tek bunların faydasını gördüm ben

Bıraktım canım.Gündüzleri 3 günde bir Bacoderm kullanıyorum.Geceleri de Bella Dora kükürt kremi..Bir tek bunların faydasını gördüm ben

ben de kontrole gittiğimde doktorumdan başka ilaç isticem. aknefloks tan fayda yok bana :/

kullnmamaya çalışıyorum. yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum çıkmıyor hiçbirşey....

Arkadaşlar bu kremin iz geçirme özelliği varmıdır sizce ? benim aktif sivilcelerimi geçiriyo onu merak ettim bide tedaviniz nasıl gidiyor ben sadece bunu kullanıyorum başka birşeyle birlikte kullanmıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kremin iz geçirme özelliği varmıdır sizce ? benim aktif sivilcelerimi geçiriyo onu merak ettim bide tedaviniz nasıl gidiyor ben sadece bunu kullanıyorum başka birşeyle birlikte kullanmıyorum
Valla benimde aktif sivilcelerimi gecirdi ama hala kullaniyorum 1 ay kullanimdan sonra anlayabiliriz lekeleri gecirecekmi cunku lekeler oyle kolay kolay gecmiyor

aktif sivilcelere etkisi olabilir ama lekelere çözüm olacağını sanmıyorum.. çünkü leke geçirici kremler soyucu özellikte oluyor bu krem ise sanki nemlendirici gibi, yani yüzü gerip soymuyor ama belli de olmaz tabi.. düzenli kullanmaya devam edin

Evet arkadaşlar benimde aktif sivilcelerimi iltihaplanmadan geçirdi ama koyu renk izleri kaldı onlar için bir çözüm arayacağım kremi kullanmaya devam ediyorum..

Ben aknefloks ve benzamiycin kullndm 1 ay yuzumdeki tum akneleri sisirdi ve yetmez gibide sivilcelendirdi aşırı sekilde yüzüm hep leke kaldı biraktm hmn korkudan bana iyi gelmedi

Ben aknefloks ve benzamiycin kullndm 1 ay yuzumdeki tum akneleri sisirdi ve yetmez gibide sivilcelendirdi aşırı sekilde yüzüm hep leke kaldı biraktm hmn korkudan bana iyi gelmedi
Benzamiycin banada oyle yapıyo daha beter sivilcelerimi iltihaplandırıyodu bikac gun kullanıp bırakmıstım

eşim akneflok kremi oğluma önerdi, şuan 4 haftadır kullanıyor ve sivilceler ortadan kayboldu, evet kahve renginde izler oluştu bunlarda sivilceleri sıkmayı,kaşımayı bıraktında bu iyileşti. benzemicin azelik asit bunlar 1990 yılların sivilce tedavileri. Akneflok'un faydaları kullanmaya başladıktan sonra 4-6 hafta sonra görünür.

Benimde yıllardır sadece çene bölgemde zaman zaman ortaya çıkan akneler var, çıkınca çok sert oluyor ve ucu da olmuyor. Geçmesi de 10 günü falan buluyor. Doktora gittim yüzüme sürmem için aknefloks verdi. Ayrıca bunun yanında A vitamini ve aerius diye bir ilaç verdi günde bir defa alıyorum.

İlaçları ayın sekizinde kullanmaya başladım. Henüz hiçbir faydasını görmedim. Üstelik Çene bölgemdeki akneler çoğaldı. Bir ayın dolmasını bekliyorum. Umarım faydasını görürüm

Daha önceden kullanan arkadaşlar sonuçlarını yazarsa seviniriz.

bence hiçbir işe yaramıyor sadece cildi yağlandırıyor daha kötü bir görünüm kazandırıyor tavsiye etmiyorum ben roaccutane kullanıyorum doktorum yanında aknefloks u verdi amaç zaten cildi kurutmak bu kremi ben hiç sevemedim beğenmedim kullandım bir işe de yaradığını söyleyemem..

sinoz cilt bakım ürününü öneriyorum ... resmi sayfasında detaylı bilgi alabilirsiniz....

arkadaşlar aknefloks dan kısa süreli bir etki beklemeyin en az 1 bucuk ay kullanmak lazım. yani genelde sivilce kremleri böyledir 2 ayı alır gözle görülebilir etkiler için. doktorum bu kremin varolan sivilceye etkisinden çok yeni oluşumları engellemek olduğunu söyledi.

Acil yardım . Tuzumde çıkan sivilceleri patlatinca yara oldu bende kazidim iz kaldı . Herşeyi denedim en sonunda cildiyeye gittim acnemix jel ve aknefloks krem verdi eczacı acnemix jeli akşam surmemi söyledi yoğurt gibi sürünce yüzüm gerim gerim oluyor. Sabah yıkayıp aknefloks kremi sur dedi . Dışarı çıkabilirsin dedi. Bende öyle yaptım . Akşama doğru yüzüm kizardi kabardi . Eczaciya sordum güneş kremi kullanacaktın dedi . Ne yazikki bilgilendirmediler . Geçmesi için ne yapmam lazım lütfen yardim

Back
X