Sivilceli Ciltler sivilce izleri çukurlara son veren doğal tarifleri paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
o nasıl bşii anlatırmısın...baska yöntemler varmı su cukurlara:((
gecen gün izeli dinledim diyorki ne söylediyseler sürdüm yüzüe dahada takıntı ve üzüntü haline geldii..en iyisi kendi haline bırakın zamnla gecicektir.üstelik ahmet marankide diyorki eger cildinizde yag ve su dengesini saglarsanız cukurlarınız kapanacaktır..yediginiz içtiginiz hersey buna dahil..bol bol su için

çukur su içmkle gçmz cnm tırnak izleri geeçiomu hyr illaki soymak kolejni artırmak gerkcek.fraksiyonel co2 lazer denicem ben nette araştırrsa faydasından bahsedilio

Ben de deneyimimi şöyle anlatayım.

Senelerce sivilcelerle uğraştım. Denemediğim şey kalmamıştı ki, sonunda roaccutane kullandım ve tüm sivilcelerim geçti.

Ama tabi ki senelerce sivilceli olmanın da bir bedeli vardı : çukurcuklar...

Gittim para biriktirdim ve mikrolazer yaptırdım. Sonuç:

- Daha da kötü, izleri eskisinden de belirgin bir yüz...

Fraksiyonel lazeri bilmem, ama diğer hiç bir soydurma yöntemi izlere çare olmuyor. Boşu boşuna binlerce tl harcamayın benim gibi...

Fraksiyonel lazer yaptıran varsa aramızda, o da gelsin anlatsın.. Ama ondan da umudum yok...

en iyisi kendi haline bırakmak kafaya cok takmamak ...secret mi yapsak ne:)))

Ben de deneyimimi şöyle anlatayım.

Senelerce sivilcelerle uğraştım. Denemediğim şey kalmamıştı ki, sonunda roaccutane kullandım ve tüm sivilcelerim geçti.

Ama tabi ki senelerce sivilceli olmanın da bir bedeli vardı : çukurcuklar...

Gittim para biriktirdim ve mikrolazer yaptırdım. Sonuç:

- Daha da kötü, izleri eskisinden de belirgin bir yüz...

Fraksiyonel lazeri bilmem, ama diğer hiç bir soydurma yöntemi izlere çare olmuyor. Boşu boşuna binlerce tl harcamayın benim gibi...

Fraksiyonel lazer yaptıran varsa aramızda, o da gelsin anlatsın.. Ama ondan da umudum yok...

kaç seans yaptırdın lazer için çok ii bi çözüm deniliordu budamı yalanmış yani dermaroller kullanan varmı

buujuu'cum 1 seans yaptırdım. Benimkisi 9-10 seans sürecek birşey değildi, çünkü baya ameliyat gibi bir tedaviydi. 10 gün canavar gibi gezdim, tam 6 ay kızarıkları geçmedi. Ama en kötüsü, katlandığım onca zahmete ve verdiğim paralara değmedi, daha kötü oldu.

Fakat fraksiyonel lazerin sivilce izlerinde yol katettiğini söyleyen doktorum, bana ücretsiz olarak ondan yapacağını söylediyse de, 1,5 sene o makineyi temin edemedi.

Sonra, lazer epilasyon yaptırdığım doktorum, dermarollerdan bahsetti. 3 seans da ondan yaptırdım, çok acılı seanslar ayrıca, ama geniş gözenekleri mikro seviyede sıkılaştırması haricinde onun da hiçbir etkisi olmadı, hatta yüzümde kılcal damarlar belirdi.

Malesef ben bu konuda artık tıbba güvenmiyorum.

evet canım banada doktorum dermaroller hiç bi işe yaramaz dedi bunu dermaroller konusuna yazınca bazıları karşı çıkmış sinirlenmiş artık satışınmı yapıolar bilemem ama her kafadan bir ses çıkıo lazerde çözüm deil dedi doktorum bu çukurların çaresi yokmuş :(öle çaresiz kaldım bnde

arkadaslar bn gecenlerde dermokilin maskesini yapıpı ardınfdan habalifenin tonigini yüzüme sürdüm sonuc cok iyiydi cukurlarım hafifledi sonra harbelifenin tüm yüz bakım ürünlerini kullanmaya basladım 100%100 dogal oldugu için gönlüm daha rahattti .cildimin rengi düzeldiii cukurlarım daha hafifledi zamnla sonuclarını size yazarım..bazı ürünler ilk dakikalar cok iyi sonuc verip bir kac dakikadan sonra eski haline döndürüyor bu öyle yapmadı sanki.. zamnla kullanıp sonuclarını yazıcam

kızlar derma roller izlere çukurlara birebir ben çatlaklarım için aldım sonradan yüzüm içinde siparş ettim parıldıo resmen cildinz ışıl ışıl oluo kesnlkle tavsiye ediyorum hepmz şu dertlermzden kurtulalım

kızlar bnmdee sivilce izi srnum wardıı şu mor kırmızı lekelrden snra 1 havucu rendeleyip suyunu çıkardım o suya krem kıvamına gelicek kadar beyez kil koydm 1 çy kşğı zeytn yğı ekldm cildmi temzlyp hr gce yptm kurdktn snra ovark temzldm ama yıkamdmmm şmdi hiç iz yokkk cldm karmaa bi cilt brde bol bol havç tüktn drm çk işe yarıo...

hiçbişey hiçbi işe yaramıo ben neler kullandım hikaye kimseye güvnmiyorum şimdi ilaç tedavisi olucam inş doğumdan sonra..
:49:

sevgili seclusion,sivilce izlerinize yosun yağının iyi geldiğini söylemişsiniz,sivilce izleriniz ne durumdaydı.benim yüzümde çukur şeklince akne izleri var ne yapsam kurtulamadım,kimyasal peeling,lazer,dermabrazyın,krio terapi dahil her yöntemi uyguladım ama izlerim geçmek bilmiyor ve çok üzülüyorum.sizin izleriniz çukur şeklindemiydi,sanırım yosun yağı ile sonuç aldığınıza göre derin değildi izleriniz,bana yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bnmdee sivilce izi srnum wardıı şu mor kırmızı lekelrden snra 1 havucu rendeleyip suyunu çıkardım o suya krem kıvamına gelicek kadar beyez kil koydm 1 çy kşğı zeytn yğı ekldm cildmi temzlyp hr gce yptm kurdktn snra ovark temzldm ama yıkamdmmm şmdi hiç iz yokkk cldm karmaa bi cilt brde bol bol havç tüktn drm çk işe yarıo...

bunu bnde denmeye basldım cnm yeni ama nasıl ovarak çıkardın onu yaa su yapmadan cıkaramyrum bn suyla ovar gbi yapıyorum artık.birde cok hafifde olsa zor anlasılcak hafifcik cukurların var mıydı :52: bnm öle de :52: etkili oldu mu die merak ettim

arkadaşlar ersağ bitkisel ürünlerini tavsiye diyorum yüzünüzdeki izleri mutlaka geçiriyor kullanan arkadaşlarım çok memnun. %100 bitkisel helal sertifikalı Türk malı fiyatları da çok makul. isterseniz temin edebilirim. Özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum

bunu bnde denmeye basldım cnm yeni ama nasıl ovarak çıkardın onu yaa su yapmadan cıkaramyrum bn suyla ovar gbi yapıyorum artık.birde cok hafifde olsa zor anlasılcak hafifcik cukurların var mıydı :52: bnm öle de :52: etkili oldu mu die merak ettim

dikkatli baksaydınız 28-11-2011 17:40 tarihte en son çıkmış boşuna cvbı beklemeyiniz....

Son düzenleme:
Back
X