cnm inan bende bu konuyla çok ilgiliyim ve bunla alakalı birsürü de topik açtım ama nedense tecrübesi olanlar ya çok az ya da ben öyle gördüm..açıkçası çok yardım alamadım inşallah sana cevap yazan olur..
ya bende sordum dr uma geçen hafta kimyasal peeling i ama zoretonin tedavisinden sonra 6 ay beklemek gerekiyor dedi.izlere iyi geliyoruş yaptırmayı düşünüyorum.
cnm inan bende bu konuyla çok ilgiliyim ve bunla alakalı birsürü de topik açtım ama nedense tecrübesi olanlar ya çok az ya da ben öyle gördüm..açıkçası çok yardım alamadım inşallah sana cevap yazan olur..
bana tedavi bittikten 1 ay sonra yaparız dedii :Sya bende sordum dr uma geçen hafta kimyasal peeling i ama zoretonin tedavisinden sonra 6 ay beklemek gerekiyor dedi.izlere iyi geliyoruş yaptırmayı düşünüyorum.
sen reoaccutane veya zoratını ıste kac dozluk kullanıyorsun cnm bnm bıttı ve ızlerım kaldı ama cok az ızım var aralık sonuna doğru bttı tedavım işte 1bucuk ay oldu ben mart ortaı gıbı yaptırcam ama ben green peelıng yaptırmayı dusunuyorum.nedenını bende bılmıyorum:)
ben de yaptırmayı düşündüm çok soru sormuştum bu konuda doktra.. Bana cuma günü yaparız pazartesi günü seni etkleyen bi sorun olmaz dedi.. ben fondaten sürebilrmiyim demiştim o da tabiki sürebilirsin ama normalde sürdüğünden daha hafif sürersin yüzündeki kızarıklığın gitmesi için demişti.. kabuklanma olayını sormuştum onun için kremler vericez eğer kremlerini sürersen bi sorun olmaz dedi.. once ilaç kullanıcam çünkü aktif haldeki sivilcelere kimyasal peeling yapılırsa artarmış önce onlar gidicek sonra iz kalırsa peeling yaptırcaz.. başka sorularınız olursa doktorma sorabilirim..
ilaç kullanmaya yeni mi başladın ?
kimyasal peeling yapılması için yüzde uzun süredir aktif sivilce çıkmıyo olması gerekiyomuş
doktora ben de sordum kızarma ve kabuklanma hakkında bir sorun olmaz dedi ama yaptıran arklarımın yüzleri kabuklanmıştı.
ben ilaç tedavim bittikten sonra sana peeling hakkında danışayım o zamn :)
zoretanin 20mglık kullanıyorum şimdi
green peelingi ben de okudum ama heryerde yapılıyormu?
benim seans başı 120 lira olucakmış.. Ama 2-3 seansla bitmiyo.. Eğer ağır olarak uygularsak yüzünde kalıcı kahverengi izler kalır ve kabuklanma olur dedi.. Yüzeysel olarak yapıcaz 4-5 seans belki 5-6 seans izlere göre değişir dedi.. İstersen aynı fiyata 2 seansta bitiririm dedi ama malum izmir güneşli hep okulun falan var evden çıkmaman mümkün değil kahverengi izlerin oluşmasın dedi..
cnm senınkı kımyasa peelıngmı olcak bıde yuzunde cok ız falan varmı cnm yanı kac tane sıvılce ızı var desem komıkmı kacar ben sayarımda cunku bana 2seans yetebılr demıstı ztn az varda o yusdn sordum
kısslarr bugun green peelınge gıdıyorum aksama hadı hayırlısı ılk defa yaptırcamda:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?