Ergen oldugumdan dolayı yuzumde bır ton sıvılce cıkıyordu sivilcelerım genelde alın bölgemde cıkıyodu yanakalrımda cok nadır cıkardı ve kırmızı kırmızı cıkıyodu cok kez doktora gıttım ılaclar verdi jeller verdi jeller birazda olsa 2 3 sivilcemı geçirdi, sonra tekrar doktora gıtıgımde imex ılacını verdı fondoten rengınde bı ılac hem mecburıyetten hemde gecmesı ıcın hergun kullanırdım bı baktım kı zamanla sıvılcelerım gecmıs..Ustelık bunun yanında her markettre satılan tonıkler var gece yatarken temızlemek ıcın bunları kullanın emınolunkı enfazla 1 ayda etkısını goruceksınız.Ama cilt temizliği şart.Pis bi suratta sıvılceler ne kadar temizlenebılır kı? Her gece yatarken yuzunuzu tonıklerle temızlemenız yeterlı. Yınede alnımda kucuk kucuk kırmızı mınık sıvılce ızlerı var sıvılcem olmadıgı halde varmıs gıbı duruyo (cok sey denedım karbonat sırke macun aspirin lımon sabun) hıcbırı fayda etmedı.Yarın yenı duydugum yosun sabunu ve lavanta suyunu denıcem ve sızlere yazıcam ınsallah ısınıze yarar dediklerim ben eskıden ınanmazdım hergun temız tutun falan yazılarını gorunce sallardm ama cok etkısı var ve elma cılek artık ne varsa oyle meyveler yiyin kı ıcınız temızlensın , ve ne kadr su ıcıyosanız onu fazlalaştırın içinizz güzelleştiin yaglardan arının :)