• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Merveyyy3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
2
0
1
28
1.5 gün önce yüzümdeki sivilce izleri için güzellik merkezine gittim ve bu izlerin gitmesini istediğimi söyledim doktorum aktif bir dönemde olduğumu ıcerdeki irini akıtmak gerektiğini söyledi buharlı cilt bakımı yaptırdım temizlendi içi noktasal kizarikliklar var ama çok fazla var akneli ciltlere özel bir güneş kremi önerdi aldım ve bb krem fondöten kapatıcı kullanma yasak dedi bu izlerle dışarı çıkmak istemiyorum ama tatilimin boşa gitmesini de istemiyorum ve çok kaşınıyorlar bikac güne ilaç tedavisine başliycam kızlar sizce ne zaman tamamen geçer

Cildim inanılmaz yağlı...
Kendimi bildim bileli sivilce ve izleri ile uğraştım..
Kullanmadigim ilaç kalmadı..
Allah'a çok şükürler olsun ki biraz sabredip limon ve yumurta aki ile geçirdim..
Inanılmaz fazlaydilar.
Şu an bile 1 tane var..
Güneşten mümkün olduğunca koru..
Hayatı kendine zehir etme..
Geçiyor..
Açık tenli isen biraz uzun sürer iyilesmesi...
Yerleri uzun zaman belli oluyor ..
Ama ten rengin koyu ise daha çabuk geçer...
Ben ilaclarla birlikte bunları yaptım..
Doktor bile şaşırmıştı..
Herkes ne yaptın diye soruyordu..

Cildim inanılmaz yağlı...
Kendimi bildim bileli sivilce ve izleri ile uğraştım..
Kullanmadigim ilaç kalmadı..
Allah'a çok şükürler olsun ki biraz sabredip limon ve yumurta aki ile geçirdim..
Inanılmaz fazlaydilar.
Şu an bile 1 tane var..
Güneşten mümkün olduğunca koru..
Hayatı kendine zehir etme..
Geçiyor..
Açık tenli isen biraz uzun sürer iyilesmesi...
Yerleri uzun zaman belli oluyor ..
Ama ten rengin koyu ise daha çabuk geçer...
Ben ilaclarla birlikte bunları yaptım..
Doktor bile şaşırmıştı..
Herkes ne yaptın diye soruyordu..

Biraz daha acar misin yaptigini.

-----------
Konu sahibi ben bugun ceviz maskesine basladim. Aktif sivilcelerin varsa lekelerle ugrasma simdi.

Biraz daha acar misin yaptigini.

-----------
Konu sahibi ben bugun ceviz maskesine basladim. Aktif sivilcelerin varsa lekelerle ugrasma simdi.
Her gün düzenli olarak taze bir limonun suyunu sürdüm..
Bazen 2 bazen 1 kez ama mutlaka sürdüm..
Haftada bir gün yumurtanın akını iyice cirpip yüzüme sürdüm...
Yarım saat beklettim..
Organik yumurta çok daha iyi oluyor..
Doktorlar sıcak su ve lif onermiyor ama ben sıcak su ile yikanip, hafif hafif lifleniyordum..
Sabaha çok farklı oluyordu ..
Herkes de faydası olmayabilir ama yumurta aki ve limon çok eski bir yöntemdir..

Her gün düzenli olarak taze bir limonun suyunu sürdüm..
Bazen 2 bazen 1 kez ama mutlaka sürdüm..
Haftada bir gün yumurtanın akını iyice cirpip yüzüme sürdüm...
Yarım saat beklettim..
Organik yumurta çok daha iyi oluyor..
Doktorlar sıcak su ve lif onermiyor ama ben sıcak su ile yikanip, hafif hafif lifleniyordum..
Sabaha çok farklı oluyordu ..
Herkes de faydası olmayabilir ama yumurta aki ve limon çok eski bir yöntemdir..

Izlere bir yarari oldu mu peki. Limon asidik oldugu icin yakiyor. Ben de pek ise yaramadi . Ne kadar surede gecti mesela.

Iste ben peeling yapicam artik duzenli olarak, savsakliyordum eskiden.

Izlere bir yarari oldu mu peki. Limon asidik oldugu icin yakiyor. Ben de pek ise yaramadi . Ne kadar surede gecti mesela.

Iste ben peeling yapicam artik duzenli olarak, savsakliyordum eskiden.
Canım bende çok belli olmayan bir kaç tane sivilce izi var ama benim hatam..
Oynadigim için oldu ..
Ben bu şekilde izlerini yok ettim ..
En az 6 ay sabırla yapmalisin...
Ben şu an yapmiyorum .
Beyaz tenliyim ama o dönem makyaj yokken var saniyorlardi..
Pamuk gibi ışıl isildi..
Limon inanılmaz faydalı..
Yaktı ise aktif olmayan sivilce yerlerine uygula..
Rengin açılıyor.

Çok beyaz teklifim şu an herhangi biseü yapmam yasak aslında kabuk bağlayıp dokuluyorlqr daha sonra izleri kalicak kendi kendine çok yavaş geçer o yüzden sormuştum

Merhaba uzun zamandir sivilce problemi yaşıyorum cildim yagli ve oldukca siyah nokta ve sivilceye meyilli denemediğim sey kalmadi en son cildiyeye gittim ve bana tetradox bir de nadixa krem verdi fakat bir yatar göremediğimi dusundum ve tekrar bir doktora gorundum bu sefer sivex losyon ve fito krem verdi ama ben bi fark goremedim fito ve nadixa kremi karistirip sürsem ne olur acaba

Çok beyaz teklifim şu an herhangi biseü yapmam yasak aslında kabuk bağlayıp dokuluyorlqr daha sonra izleri kalicak kendi kendine çok yavaş geçer o yüzden sormuştum

Ben birçok işlem yaptırdım ve ilaç kullandım. Doktor bana da en az 2 yıl sonra geçeceğini belki de hiç geçmeyeceğini söylemişti. Cilt derim o kadar hassas olmuştu ki eczanede satılan en doğal bebek ve cilt kremleri bile cildimi yakıyordu. Ancak doğal bir firmanın 2 tane kremini kullanmaya başladım hem izlerim 1 ayda ciddi düzelme oldu hem de cilt hassasiyetim düzeldi. Hala probleminiz devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

Merhaba uzun zamandir sivilce problemi yaşıyorum cildim yagli ve oldukca siyah nokta ve sivilceye meyilli denemediğim sey kalmadi en son cildiyeye gittim ve bana tetradox bir de nadixa krem verdi fakat bir yatar göremediğimi dusundum ve tekrar bir doktora gorundum bu sefer sivex losyon ve fito krem verdi ama ben bi fark goremedim fito ve nadixa kremi karistirip sürsem ne olur acaba

Ben birçok işlem yaptırdım ve ilaç kullandım. Dediğiniz yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama bende aynı süreci yaşadım. denemediğim ürün ve gitmediğim doktor kalmadı.Gittiğim Doktor bana da en az 2 yıl sonra geçeceğini belki de hiç geçmeyeceğini söylemişti. Cilt derim o kadar hassas olmuştu ki eczanede satılan en doğal bebek ve cilt kremleri bile cildimi yakıyordu. Ancak doğal bir firmanın 2 tane kremini kullanmaya başladım hem izlerim 1 ayda ciddi düzelme oldu hem de cilt hassasiyetim düzeldi. Hala probleminiz devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

Back
X