Sivilceli Ciltler Sivilce izleri...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
merhaba hanımlar. Geçen yıl hayatımın en berbat yılını geçirdim. Duygusal anlamda çok yıprandım ve aşırı stres dolu bir yıldı. Ergenlikte bile bir tane sivilce çıkamamış olan ben, 22 yaşımda tüm yanaklarım( göz altında dolgun olan yanak kısmı) sivilce doldu. O kadar irinli ve derin çıkıyorlardı ki, oynamadığım halde biriyle tokalaşırken bile acı veriyor ve geçtiğinde izleri kalıyordu. Bu süreçte doktora gittim, bana antibiyotikli kremlerden verdi ama işe yaramadı.
Yeni sivilce çıkarmıyorum artık, kırmızı derin yara izleri gibi sivilce izleri kaldı 4-5 aydır suratımda.
Her gün sabah ve akşam suratımı nazikçe temizleyicilerle temizleyip nemlendirici sürüyorum. Ancak izlerim aylar olmasına rağmen hala kırmızı ve derin şekilde iki yanağımda da duruyor.
Sivilce izlerini giderecek önereceğiniz bir yöntem var mı yanaktakiler ve hassas bölgeler için?
Artık cidden sinirimi bozmaya başladı çünkü bir yılı aşkın süredir sivilceler ile mücadele ediyorum.

Benim de gecen sene stres dolu, gergin bir yildi...
Ayni sekilde yanaklarimda derin, uc vermeyen, kipkirmizi sivilceler cikti. Cikan yerlerde çukur iz birakti.
Ben sabahlari madecassol akşamları da yatmadan kantaron yagi suruyorum.
Zamanla gececektir ama 1-2 yil suruyor bu kirmiziliklarin gecmesi.
Benim tek tesellim artik cikmiyor olmasi. Cok sukur kurtuldum. Yenisi cikmadigi surece izler hallolur dermapenle kimyasal peelingle vs.
Biliyorum ozguveni cok etkiliyor ama allah baska dert vermesin inşallah.

Başka bi doktora git burdan tavsiye edilen şeyler izlerin yerleşmesine bile sebep olabilir.. Bazı işlemler var dermaroller dermapen somon dna vs doktor sana ilaç yada bu tip bi işlem önerir zaten internetten iyi araştırıp tavsiye üzerine bi dermatologa gitmen iyi olur

2 haftadır keçi sütü sabunu kullanıyorum sabah akşam günde 2 kez. Azalma oldu izlerde

Kantaron yağının tavsiyesini duymuştum. Umarım bir an önce kurtuluruz. Gerçekten can sıkıcı olabiliyor

Kantaron yağının tavsiyesini duymuştum. Umarım bir an önce kurtuluruz. Gerçekten can sıkıcı olabiliyor

Ben de yeni başladım, 1 ay sonra belli olur zaten az çok. Ama dermapen tarzı bir mudahele sart tam gecmesi icin diye dusunuyorum cunku baya derin.
Siz hormon testi yaptirdiniz mi bu arada?

Bitkisel bi öneri isterseniz aleo vera bitkisi.içindeki jel lekelere iyi geliyor.

Bence yeniden doktora git ve rokatan yada Zoretanin diye ilaçlar var hap şeklinde onlardan iste. Iyi ce araştırdık dan sonra. Ben Zoretanin kullanmıştım 5 yıl önce. Yani artık iri iri sivilcelerim çoook nadir cıkıyor.. ilacın kötü yani kullanmaya başladıktan sonra yüzün bütün sivilceleri kusuyor şu anki halinden daha kötü olacak önce bunu göze alman lazım komple yüzün soyulacak ve dudakların yarılcak gözlerin bile yanık coğu zaman ☺ ama sonrasında komple yenilenmiş bir cild sivilcelerde gitmiş oluyo kuruluk problemi yaşayabilirsin kaliteli nemlendiriciler kullan .Sivilcelerin ana problemi karaciğer yağlanmasından oluyor. Muş.. Okadar çok araştırdım kii. .. alkol yağlı yiyecekler cips yeme A E vitamin ağırlıklı Beslen. O ilaca başlamadan önce araştır.. doktorundan isterken. Seni bilgilendirmesini iste eğer yazarsa. Imzalı atıpta alıyorsun ilacı

Bende yıllardır sivilce problemi yaşadım ve birçok işlem yaptırdım. ancak tüm bu yollar çözüm olmadı ya da kısa süreli çözüm oldu. Sivilce sonrası kalan izleri doktor en az 2 yılda geçeceğini belkide hiç geçmeyeceğini söyledi. Son şans olarak iki krem denedim ve 1 ayda ciddi düzelme oldu. Kremler tamamen doğal üretim yapan bir firmaya aittir. İzleriniz geçmedi ise yardımcı olabilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…