Sivilceli Ciltler sivilce katılaşarak kist haline gelmiş

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya masum papatya ben içini boşalttrdm şimdi hala izi duruyo yani, doktr özel bi krem werdi iz kızarık halde kızarıklk için bu da geçirmezse lazer dedi ama lazaern de ters tepki werdgni duydumm yaa keşke için boşalttrmasaydmm o zaman yaa:(( çok çaresz kaldmm

cnım başka çözüm yok bende rouacutane kullandım ama çene altımda oluşan kistler geçmedi ve doktorum iğneyle aldı biraz acıdı ama sonuca bakarsan değer bence korkma:CüvCüv:
Ya benim kalçamda kist çıktı ilk büyük sivilcedir diye sıktım 1 gün sonra daha büyük ve daha sert bir şekilde tekrar çıktı napmalıyım sizce evde antibiyotik krem sürücem

bende de olmuştu... doktor bi ilaç enjekte etti 2-3 hafta arayla 2 sefer... canın hiç yanmıyo... zaten iğne minicik... sonra oradaki yağlar çözülüyo... sivilce kabarıyo ama uç vermiyo tam olarak... tam süreyi hatırlamıyorum ama bi süre sonra hafif sıkınca acayip çıkıyo ve bitiyo... iz falan da kalmadı ben de... doktorun güvenilirse rahatlıkla yaptırabilirsin...
bu sorunu başka çözebilen var mı ?

Benimde dört yıldır yüzümde kistleşmiş sivilceler var ve ne yaptıysam geçmedi hala duruyo hatta çoğalıyo doktor iğneyle antibiyotik verecez içine dedi ama iz kalabilir dedi korkuyorum yok mu bu kistlere çözüm bulan

Benimde dört yıldır yüzümde kistleşmiş sivilceler var ve ne yaptıysam geçmedi hala duruyo hatta çoğalıyo doktor iğneyle antibiyotik verecez içine dedi ama iz kalabilir dedi korkuyorum yok mu bu kistlere çözüm bulan
Başka tedavi denediniz mi bu süreçte? Ben ilk önce kremlerle başladım şuan antibiyotik+kremle devam ediyorum, onun dışında son çıkan 3e sıcak kompres uyguladım böylece ucu çıktı içi kendiliğinden aktı. Ama tekrarlıyor yani toplamda 10 ay, antibiyotik tedavisinde 2. aydayım bu süreçte dönem dönem azalsada bir türlü sona ermedi.

Başka tedavi denediniz mi bu süreçte? Ben ilk önce kremlerle başladım şuan antibiyotik+kremle devam ediyorum, onun dışında son çıkan 3e sıcak kompres uyguladım böylece ucu çıktı içi kendiliğinden aktı. Ama tekrarlıyor yani toplamda 10 ay, antibiyotik tedavisinde 2. aydayım bu süreçte dönem dönem azalsada bir türlü sona ermedi.
Dört bucuk ay gibi bi süre roaccutane kullandım ama mideme olan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım onun dışında ben de krem + tetradox kac senedir ara ara kullanıp bırakıp yeniden başlıyodum etkisini görmeyince bıraktım şu an da bi tedavi görmüyorum fondotenlerle kapatıyorum sürekli

Back
X