Lekeler, Çiller sivilce lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

asli99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
3
0
1
Tekirdağ
16 yaşındayım ve sivilce lekelerim çok fazla. Gelecek ay okullar açılacak ve okula pürüzsüz bir ciltle gitmek istiyorum. Lütfen yardim edin..

yüzümdeki iğrenç şişkin sivilceler iiçin herşeyi denemiş biri olarak yazıyorum bunu :) 18 yasındayım neyse efendım konuya geleyım büyük bi eczaneye girdim ve orda bu ıslerle ılgılenen bı bayan buldum basladım konusmaya dedımkı herseyı denedım en etkılı seyı ver bana cildm cok yaglı bu arada

benzalin diye bi ilac verdı erkek kardesım ergenlık donemınde kullanmıstı dedı .......................... ALDIM

SONUC OLARAK YUZUMDE HIC SIVILCE KALMADI ama bırakttıgım an yıne cıkıyor

kalıcı cozum degıl ama harıka gecırıyor adı benzalın olacak benzamicyn dıye bısı var o alkollu o olmayacak bende bı ıse yaramadı alkollu olan sulu olan benzalın daha ıyı

tek bı sıkıntı var senın ıcın sıkıntı olur mu bılemıyorum ama bu ılacın kremın fıyatı 25 lıra cok buyuk bı kutunun oldugunu soleyemıcem
bende harıka sonuclar verdı sendede aynı sonucu verır mı bnuda bılemıcem canım

Çok teşekkrler :)

Bende yeniyim bilmiş gibi durduguma bakma benimde derdim ayni,sivilce lekeleri,aralarında bi tane bile sivilce yokk. Herkeste etkisinin farklı olduğunu duymuştum bana iyi gelen sende etkisiz kalabiliyomus.ama ben acnelyse kullan derim internette okumak üzerine aldim 13 TL.cildi soyuyor benimkiler azaldi,herkeste olumlu denemediysen al derim,benim sirtimda baya leke var, 1 buçuk hafta olmuştur hakkni yiyemem ama benim vaktim kisitli,kendinde konu actim. Lekelerim benim baya koyu o yüzden hemen etki gostermiyor,ama yorumlarda herkes muthiss şeyler yazmis sende dene ise yarar belki

her ilaç her cilt tipine uygun değildir, kaş yapayım derken göz çıkartma canım, bazı ilaçlar yazın kesinlikle kullanılmıyor mesela, mutlaka doktora görün ve mutlaka faydasını göreceksin

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı LR WORLD ürünleriyle tanıştım ve kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen haceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda... Eki Görüntüle 1404156Eki Görüntüle 1404157Eki Görüntüle 1404158

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…