arkadaslar siteye bu formulumu sizinle paylasmak icin kaydoldum. yuzumde cok fazla kil ve sivilce lekelerim vari. oncelikle belirtmmeliyim ki killara herhangi bir bitkisel cozum bulamadim. yuz cok zor bir bolge oldugu icin lazer bile cok gec sonuc veriyor. hamam otu yagini da kullandim. kullandigim donemde azalma olumustu fakat biraktiktan sonra eski haline donuyor. (hamam otunu yuzumde degil kollarim ve bacaklarimda denemistim fakat yuzdede ayni sonucu veriyor . ablamdan biliyorum ) yuzumde alin bolgesi, burnumun ustu, dudakla cene arasi ve kulaklarimin hemen yan bolgeleri yagli geri kalan yerlerde cok kuru. sivilcelerimle cok oynadigim icin yuzum ozellikle alnimda cok fazla leke varfi. bir gun ahnada kendimi gorunce degisme karari aldim. killarim icin braun face aldim. (ayrintilari yazmayacagim burasi heri devil) lekelerim icin ise gul suyu kullaniyorum. fakat gul suyumu krndim yapiyorum. bir bardak kaynamis suyun icine iki tane gul yapraklarini koyuyorum ve agzini kapatiyorum. oda sicikliginda sogumaya birakiyorum. soguyunca da gul yapraklarin icikartip suyu agzi kapali sekilde dolaba koyuyorum. gece yatmadan once ve sabah uyaninca pammukla yuzume suruyorum. lekelerimin koyulugu gitti. uc haftadir kullaniyorum. gorenler yuzumun temiz ve canli gozuktugunu soyluyorlar. saglikli bi cilde kavustum diyebilirim. gulsuyunu her hafta yenilemeyi unutmayin taze olmasi gerekiyor. bide asla gulsuyunu surup didari cikmayin gunes de aninda lekeler koyulasiyor yoksa. gunes krrmsiz ve pudrasiz asla disari cikmiyorum. dogal yollari denemeden kimyasallara basvurmayin bence. simdi bi zararini gormesenizde yillar gectikce cilt erken yaslanma basliyor. hepinize bol sanslar :)