Lekeler, Çiller Sivilce lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Huzurlu--

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
26
3
:21::21:Merhaba arkadaşlar dün bir eczaneye uğradım ve sivilce lekelerim için öneri istedim bayan la Roche posay ürününden bir serum önerdi bir de biodermanın lekeli ciltler için yüz temizlemesini önerdi serum 100 tl civarı cilt renk açma özelliği de var tüm yüze uygulanabiliyor daha almadım daha iyi bildiğiniz duyduğunuz ürünler var mı ???:21::21:

:21::21:Merhaba arkadaşlar dün bir eczaneye uğradım ve sivilce lekelerim için öneri istedim bayan la Roche posay ürününden bir serum önerdi bir de biodermanın lekeli ciltler için yüz temizlemesini önerdi serum 100 tl civarı cilt renk açma özelliği de var tüm yüze uygulanabiliyor daha almadım daha iyi bildiğiniz duyduğunuz ürünler var mı ???:21::21:
Cnm ben senelerdir lekelerle sawasiyorum ilaclar fayda etmiyor:KK43:

Kahve kırmızı berbat bi görüntü fotofraf çekiniyorum yine aynı kurtulmam Lazım :KK43:

Siyah noktalara sut ve yogurt karistir 10dk beklet pamukla sill elveda siyah noktalarr

Siyah noktalara sut ve yogurt karistir 10dk beklet pamukla sill elveda siyah noktalarr
Sorun siyah nokta olarak açmadım önerin de kesinlikle faydasız ben denedim öyle şeyleri lütfen yardımcı olacağınız cevaplar verin

Elma sirkesi
yeşil çay
limon
soda
Bunlari karıştırıp her gün yatmadan önce pamuk ile yüzünüze uygulayın .Sivilce lekeleri bu sayede gidiyor .ilk zamanlar biraz kızariklik olabilir ama geçiyor .Denendi onaylandı.

Elma sirkesi
yeşil çay
limon
soda
Bunlari karıştırıp her gün yatmadan önce pamuk ile yüzünüze uygulayın .Sivilce lekeleri bu sayede gidiyor .ilk zamanlar biraz kızariklik olabilir ama geçiyor .Denendi onaylandı.
Teşekkürler canım

Arkadaşlar bi bebek pişik kremi aldım sudocrem diye bi de lavanta demleyim içeceğim 15 gün faydalı olursa yazacağım size eğer bunlar fayda etmez ise bi eczacı bi karışım yapacagını söyledi yüzü soyup yeniliyormuş takipte kalın:KK59::cool:

yine kadınlar kulübünde okumuştum sinopta bi aczacı bey karışım yapıyomuş kendisini aradım konuştum sipariş verdim henüz gelmedi kullanmaya başlamadan önce yüzümün fotolarını çekicem ve sonrasını da sizlerle paylaşırım

Benim suratımda da sivilce gibi bir iz var fakat siyah nokta arkadaşımın aklına uyup siyah noktamı sıktım şimdi içi boş bir sivilce gibi çok kötü duruyo :mad: çukur oldu böyle :cry:ne yapıcam lütfen acil yardım edinnnnnn

kremin yanında A4 kağıdına yazılı kullanma talimatı geliyo kremi kullandığımız zaman yapmamamız gereken şeyler uyarılar falan yazıyo ama kafanıza bişey takılırsa eczacı mustafa beyi de arayıp sorabiliyosunuz sekiz aşama var ama her aşamanın süresi farklı mesela birinci aşama üç gün ikinci aşama beş gün gibi ben şimdiden faydasını gördüm sivilcelerim vardı söndüler ve yenileri çıkmıyo şimdilik lekelerimde de gözle görülür bi küçülme var sanırım geçmeye başladı başka konularda okumuştum bi arkadaş çukurlarına da iyi geldiğini yazmıştı ama bnde çukur yok o yüzden bişey diyemiycem

Canım ben sivilce lekelerine 2 senedir çözüm arıyorum ama henüz bulamadım. Benzoil peroksite alerjim olduğu için o tarz kremler kullanamıyorum ( ilaç ismi vermek yasak sanırım ) la roche posay effacler gel ve effacler duo kullanıyorum. Regl dönemleri hariç sivilce çıkmıyor cildimde. Ama izlerde bir azalma olmadı. Limon ve sirke gibi şeyler cilde zararlı asit içeriyor sonuçta kullanmanızı önermem. Bir doktor bana papatya suyu önermişti ama hiç denemedim.

arkadaslar siteye bu formulumu sizinle paylasmak icin kaydoldum. yuzumde cok fazla kil ve sivilce lekelerim vari. oncelikle belirtmmeliyim ki killara herhangi bir bitkisel cozum bulamadim. yuz cok zor bir bolge oldugu icin lazer bile cok gec sonuc veriyor. hamam otu yagini da kullandim. kullandigim donemde azalma olumustu fakat biraktiktan sonra eski haline donuyor. (hamam otunu yuzumde degil kollarim ve bacaklarimda denemistim fakat yuzdede ayni sonucu veriyor . ablamdan biliyorum ) yuzumde alin bolgesi, burnumun ustu, dudakla cene arasi ve kulaklarimin hemen yan bolgeleri yagli geri kalan yerlerde cok kuru. sivilcelerimle cok oynadigim icin yuzum ozellikle alnimda cok fazla leke varfi. bir gun ahnada kendimi gorunce degisme karari aldim. killarim icin braun face aldim. (ayrintilari yazmayacagim burasi heri devil) lekelerim icin ise gul suyu kullaniyorum. fakat gul suyumu krndim yapiyorum. bir bardak kaynamis suyun icine iki tane gul yapraklarini koyuyorum ve agzini kapatiyorum. oda sicikliginda sogumaya birakiyorum. soguyunca da gul yapraklarin icikartip suyu agzi kapali sekilde dolaba koyuyorum. gece yatmadan once ve sabah uyaninca pammukla yuzume suruyorum. lekelerimin koyulugu gitti. uc haftadir kullaniyorum. gorenler yuzumun temiz ve canli gozuktugunu soyluyorlar. saglikli bi cilde kavustum diyebilirim. gulsuyunu her hafta yenilemeyi unutmayin taze olmasi gerekiyor. bide asla gulsuyunu surup didari cikmayin gunes de aninda lekeler koyulasiyor yoksa. gunes krrmsiz ve pudrasiz asla disari cikmiyorum. dogal yollari denemeden kimyasallara basvurmayin bence. simdi bi zararini gormesenizde yillar gectikce cilt erken yaslanma basliyor. hepinize bol sanslar :)

yine kadınlar kulübünde okumuştum sinopta bi aczacı bey karışım yapıyomuş kendisini aradım konuştum sipariş verdim henüz gelmedi kullanmaya başlamadan önce yüzümün fotolarını çekicem ve sonrasını da sizlerle paylaşırım
mrb benim sorunum yok ama 15 yasinda bi kiz kardesim var ve yuzu kotu sekilde bu sinoplu eczaciyi bende burda okumustum ve inanmamistim bilgilendirirmisiniz rica etsem kardesim daha 15 yasinda ve fotograf cekinmek bile istemiyo soylemiyo dile getirmiyo ama belli nasil temin ettiniz nekadara aldiniz

Benim yüzümde enteresan sivilceler çıkmıştı sıkıntıdan kızlar ..
Sivilce problemim daha önce hiç olmamıştı ..
Pişik kremi kullanıyorum yüzüme ben
Iyi geldi bana tavsiye ederim kesinlikle

arkadaslar siteye bu formulumu sizinle paylasmak icin kaydoldum. yuzumde cok fazla kil ve sivilce lekelerim vari. oncelikle belirtmmeliyim ki killara herhangi bir bitkisel cozum bulamadim. yuz cok zor bir bolge oldugu icin lazer bile cok gec sonuc veriyor. hamam otu yagini da kullandim. kullandigim donemde azalma olumustu fakat biraktiktan sonra eski haline donuyor. (hamam otunu yuzumde degil kollarim ve bacaklarimda denemistim fakat yuzdede ayni sonucu veriyor . ablamdan biliyorum ) yuzumde alin bolgesi, burnumun ustu, dudakla cene arasi ve kulaklarimin hemen yan bolgeleri yagli geri kalan yerlerde cok kuru. sivilcelerimle cok oynadigim icin yuzum ozellikle alnimda cok fazla leke varfi. bir gun ahnada kendimi gorunce degisme karari aldim. killarim icin braun face aldim. (ayrintilari yazmayacagim burasi heri devil) lekelerim icin ise gul suyu kullaniyorum. fakat gul suyumu krndim yapiyorum. bir bardak kaynamis suyun icine iki tane gul yapraklarini koyuyorum ve agzini kapatiyorum. oda sicikliginda sogumaya birakiyorum. soguyunca da gul yapraklarin icikartip suyu agzi kapali sekilde dolaba koyuyorum. gece yatmadan once ve sabah uyaninca pammukla yuzume suruyorum. lekelerimin koyulugu gitti. uc haftadir kullaniyorum. gorenler yuzumun temiz ve canli gozuktugunu soyluyorlar. saglikli bi cilde kavustum diyebilirim. gulsuyunu her hafta yenilemeyi unutmayin taze olmasi gerekiyor. bide asla gulsuyunu surup didari cikmayin gunes de aninda lekeler koyulasiyor yoksa. gunes krrmsiz ve pudrasiz asla disari cikmiyorum. dogal yollari denemeden kimyasallara basvurmayin bence. simdi bi zararini gormesenizde yillar gectikce cilt erken yaslanma basliyor. hepinize bol sanslar :)

Merhaba canim.
Ben zamaninda gul suyunu kullanmistim.
Tabi dogal gul suyu yapma imkanim yok ama aktardan almistim kocaman bi sise herkes memnun bende memnun klirim diye. Zamaninda yuzun cok yaglanirdi benim su an belirli bi yuz bakim rutinim var yagli degil.
Sence gul suyunu tekrar denesemmiki?
Yagli ciltlere evet kotu geldigini duydum ama su an soz konusu degil yaglanma.
Bi kuzenim var oda gul suyunu cok over, ve gercektende cok puruzsuz bi cildi var. Kiskaniyorm.:KK1:

X