Lekeler, Çiller Sivilce lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba canim.
Ben zamaninda gul suyunu kullanmistim.
Tabi dogal gul suyu yapma imkanim yok ama aktardan almistim kocaman bi sise herkes memnun bende memnun klirim diye. Zamaninda yuzun cok yaglanirdi benim su an belirli bi yuz bakim rutinim var yagli degil.
Sence gul suyunu tekrar denesemmiki?
Yagli ciltlere evet kotu geldigini duydum ama su an soz konusu degil yaglanma.
Bi kuzenim var oda gul suyunu cok over, ve gercektende cok puruzsuz bi cildi var. Kiskaniyorm.:KK1:
Valla canım ben bi zararını görmedim ilk hafta ara vermek zorunda kaldım gül bulamadığım için ama eski haline dönmedi cildim iyileştiği gibi kaldı. şimdi tekrar başladım kalan lekeler de azaldı iyice. yan etkisi yok (sürüp güneşe çıkmadıktan sonra tabi) zaten. kullanabilirsin bence.

Valla canım ben bi zararını görmedim ilk hafta ara vermek zorunda kaldım gül bulamadığım için ama eski haline dönmedi cildim iyileştiği gibi kaldı. şimdi tekrar başladım kalan lekeler de azaldı iyice. yan etkisi yok (sürüp güneşe çıkmadıktan sonra tabi) zaten. kullanabilirsin bence.

Sorma canim. Bi onceki yaziyi yazar yazmaz basladim gul suyuna evde vardi bi sise. 1 hafta felan kullandim inatla herkeste ise yariyor bende neden ise yaramiyor diye.
Cildim tahris oldu.
Gidigimin orasi butun kupkuru kesildi, dokundukca acidi cildim.
Yok olmuyor. Bende ise yaramiyor bu gul suyu. Vazgectim artik ben.

Su 4 gundur yesil kil maskesi kullaniyorum bn. Sivilcelere karsi iyiymis oyle okudim internette. Orjinal kil topragi varmis evde annem bi ara dizleri icin aldirmis romatizmaya iyi gelr diye. Bende yuzume denedim. Ben bayildim. Gercekten 4 gunde iylesti sivilce izlerim, su iki hafta icinde yuzum azmisti. Su an cok silik lekeler kaldi.
Ben buna devam edicem. Bkalim..

Sorma canim. Bi onceki yaziyi yazar yazmaz basladim gul suyuna evde vardi bi sise. 1 hafta felan kullandim inatla herkeste ise yariyor bende neden ise yaramiyor diye.
Cildim tahris oldu.
Gidigimin orasi butun kupkuru kesildi, dokundukca acidi cildim.
Yok olmuyor. Bende ise yaramiyor bu gul suyu. Vazgectim artik ben.

Su 4 gundur yesil kil maskesi kullaniyorum bn. Sivilcelere karsi iyiymis oyle okudim internette. Orjinal kil topragi varmis evde annem bi ara dizleri icin aldirmis romatizmaya iyi gelr diye. Bende yuzume denedim. Ben bayildim. Gercekten 4 gunde iylesti sivilce izlerim, su iki hafta icinde yuzum azmisti. Su an cok silik lekeler kaldi.
Ben buna devam edicem. Bkalim..
Çok sevindim canım çözüm bulmana :)

bende araştırma yapıyorum şimdilik birkaç ürün kullandım ama faydasını görmedim tavsi edeceginiz varmı canı gönülden arkadaşlar

LR health & beauty systems in sağlık bakanlığı ve dermatest onaylı ürünleri ile sivilce izleri lekelerinden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bi bebek pişik kremi aldım sudocrem diye bi de lavanta demleyim içeceğim 15 gün faydalı olursa yazacağım size eğer bunlar fayda etmez ise bi eczacı bi karışım yapacagını söyledi yüzü soyup yeniliyormuş takipte kalın:KK59::cool:
Ben de kurutulmus karabas otu var benim de cildim sivilce izlerinden muzdarip. Ben demleyup yuzume pamukla kompres yapiyorum yoksa ben de mi sizin gibi yapsam?

Back
X