Sivilcelerre ve lekelerle mucadelemde 20 gunde aldigim muthus sonuc
Herhangi bir yuz temizleyici sivilceler icin
Gul suyu
Cleocin-t
50+ herhangi bir gunesten koruyucu
Acnelyse
Expigment
Madecasol merhem
Oncelikle lekle ve sivilcelerimle tam on senedir savasiyorum 20 gundur kullandigim bu formulle ciddi bir oranda iyilesme sagladim roacutane disardan tedavi hepsini kullandim fakat kisa sure sonra tekrardan geri geldiler hic birinden care bulamadim gunduzleri ve aksamlari yuzumu temizleyerek yikiyorum makkejli kesinlikle yatmiyorum hafta bir makkej yapiyorum sivilceleri asiri derecede costuran makkej ve kapaticilar cok zarar veriyor gunduz yuzumu temizledikden sonra yuzume gul suyu uyguluyorum gul suyu hem dogal hemde cilde cok iyi geliyor sonra cleocin t suruyorum disari cikicaksam eger gunesten koruyucuda suruyorum aksamlariysa acnelse iki gunde bir olmak kosuluyla yoksa yuzde yanma yapiyor expigmentle karistirip yuzume suruyorum cok az pirinc tanesi kadar yeterli oluyor ilk baslarda cok fazla sivilce cikiyor fakat sonra cilt soyulmaya basladiginda hic birinden eser kalmiyor expigmentee lekeri acarak yuzde ki lekeleri geciriyor sivilcelerinizdeki farki hemen goruyorsunuz madecasolude gun icinde hem kizaran aciyan yerlerime yuzume istedgin kadar surdum 20 gunde inanilmaz sonuc aldim
Bu arada extra olarak GNC HSN FORMULA adli vitamini kullaniyorum hem sac hem cilt ve hem tirnak icin icinde A C ve E vitamini oldugu icin cildede cok faydali geliyor