• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce problemi olanlara

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Zeukso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
74
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar ben sivilcelerimden bebe sabunu sayesinde kurtuldum. Yalnız nivea nın bebe sabunu değil. Markasını hatırlayamadım şimdi ama şu sadece bebekler için ürün üreten markanın. Bir diğer çözümüm de a101 den aldığım akne sabunu ama bebe sabunu kadar etkili değil. Bebe sabunu ayrıca kimsede alerjik birşey de yapmaz rahatlıkla deneyebilirsiniz. Makyaj yapmadan önce ve dışardan gelince kullandım sadece günde 2 kere kullanıyordum yüzümü onunla yıkayıp yatıyordum.

Dalin mi ? ...

Thalia mı ? ...

Komili mi ?

Sebamed ?

Dolu marka var hangisi ...

Dalin mi ? ...

Thalia mı ? ...

Komili mi ?

Sebamed ?

Dolu marka var hangisi ...

bende 18-19 yaşlarımda sivilcenme sorunumda ilaçların yanında sebamed sabun kullandım ve çok iyi gelmişti. ama ben sivilcelerimden rocutan diye bir hapla kurtuldum ve birdaha çıkmadı izleride yok oldu. bilginize :)

Anladım canım gözün aydın .. Bende sivilce yokta minik minik önceden kalma izler vardı .. Onun için doktora göründüm ...

Çıkmaması için nadixa adlı kremi verdi .. Adet dönemine yakın bas gösterenler varya ona kullanıyorum .. GEce ise etken maddelerden olusan bi karısım verdi .. Birde acnelyse ..

Ben nadixa sürünce aksam losyonumu sürmek için dove ile yıkıyorum .. Acaba diyorum dove yerine başka neler kullanabilirim, cildim yaglı ..

Anladım canım gözün aydın .. Bende sivilce yokta minik minik önceden kalma izler vardı .. Onun için doktora göründüm ...

Çıkmaması için nadixa adlı kremi verdi .. Adet dönemine yakın bas gösterenler varya ona kullanıyorum .. GEce ise etken maddelerden olusan bi karısım verdi .. Birde acnelyse ..

Ben nadixa sürünce aksam losyonumu sürmek için dove ile yıkıyorum .. Acaba diyorum dove yerine başka neler kullanabilirim, cildim yaglı ..

Canım acnesyle bölümünde yazdım ama burda dove ile yüzünü yıkadığını söylemişsin.herhangi bir yüz yıkama ürünü kullanmana gerek yok zaten o alkollü karışım cildini çok güzel temizliyor.önce o karışımı pamuk ile yüzünü temizle yarım saat sonra yüzünü yıka ve acnesyle yüzüne sür. .

Kükürtlü sabun da etkili ve ucuz bi yöntem. Eczaneden 6 liraya aldım 3 gündür kullanıyorum sivilceler azaldı bile,bir haftaya kurtulurum hepsinden umarım.

Canım acnesyle bölümünde yazdım ama burda dove ile yüzünü yıkadığını söylemişsin.herhangi bir yüz yıkama ürünü kullanmana gerek yok zaten o alkollü karışım cildini çok güzel temizliyor.önce o karışımı pamuk ile yüzünü temizle yarım saat sonra yüzünü yıka ve acnesyle yüzüne sür. .

Canım teşekkür ederim ama mesela aksam yataken acnelyse sürüyorum ya sabah kalktıgımda cildim haliyle soyulmuş oluyor .. Direk o alkolle temizleyince cayır cayır yandım ..
Bende dove ya da ne bileyim garnier le falan temizliyorum .. İlaçtan kalıntılar olunca yakıyor ya :31:

ya benimde cildim çok yağlı ve alnım sivilce izleriyle dolu aradada küçük küçük yanyana kırmızı sivilceler çıkıyo çıkmaması için ne yapabilirim ve izleri nasıl geçirebilirim

Back
X