arkadaslar öncelikle bu konuda cok cektiğmi söylemek istiyorum. 24 yasındayım hala da sürüyo. beyaz tenliyim. yüzümde deri altında yag bezeleri. sivilceler. hafif kırmızı izler ve 2 tane rahatsız etcek derinlikte cukur var. hepiniz gibi cok fazla sey denedim. bi dönem su recete ile satılan ilaçtan bile kullandım ama yaz dönemine geldiği için 4 ayda bırakmak zorunda kaldım. bi sürü doktordan merhemler falan saymıyorum bile. sonra yine bi çözüm araken bişey dikkatimi cekti bu sitede ve denemeye karar verdim. bugun daha 2. günüm olmasına ragmen farkı hissedebiliyorum. sizle de paylaşmak istedim. sabah hafif bi sabunla+lavanta bal ya da herhangi bi sabun fazla tahriş etmeyenlerden tabi ki+ yüzümüzü yıkıyoruz 15 dk sonra bugday yağını yüzümüze yediriyorz el veya pamukla yeterince sürün yerlere akmasına gerek yok. üstüne de pamuk yardımıyla elma sirkeli isvec surubu! sürüyoruz. yıkanmıcak. biraz kötü kokuyo ama cabuk ucuyo kokusu. korkmayın. aksam da yatmadan önce yosunlu sabunla yuzumuzu yıkıyoruz ve yine bugday yagı ve 10 dk gectikten sonra isvec srubu sürüyoruz. gece yatmadan önce de 1 bardak taze demlenmiş lavanta cayı içiyoruz. ben gercekten etkisini daha 2 günde gördüm. 1 ay devam edicem. yüzümde hiçbi şey kalmıcak o kadar etkili ki =) umarım hepinize faydası olur kızlar. her 5 günde bir gelişmeleri yazıcam. bugday yagı 5 tl. isvec srubu 500 ml 20 tl yosun sabunu 3 tl lavanta da kuru lavanta 1 tl lik isteyin bi torba veriyolar aktardan . insallah bi faydası olur. deneyen olursa iletişim halinde olabilir. sevgiler, bebek gibi ciltler =) bugday yagı kirpikleri de gürleştiriyo. bizzat denedim 2 haftada göle görülür artış oldu. sevgiler