• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce, sivilceden kalan kırmızılık ve çukurlardan kurtuluş!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merve2323

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6
0
6
Tekirdağ
arkadaslar öncelikle bu konuda cok cektiğmi söylemek istiyorum. 24 yasındayım hala da sürüyo. beyaz tenliyim. yüzümde deri altında yag bezeleri. sivilceler. hafif kırmızı izler ve 2 tane rahatsız etcek derinlikte cukur var. hepiniz gibi cok fazla sey denedim. bi dönem su recete ile satılan ilaçtan bile kullandım ama yaz dönemine geldiği için 4 ayda bırakmak zorunda kaldım. bi sürü doktordan merhemler falan saymıyorum bile. sonra yine bi çözüm araken bişey dikkatimi cekti bu sitede ve denemeye karar verdim. bugun daha 2. günüm olmasına ragmen farkı hissedebiliyorum. sizle de paylaşmak istedim. sabah hafif bi sabunla+lavanta bal ya da herhangi bi sabun fazla tahriş etmeyenlerden tabi ki+ yüzümüzü yıkıyoruz 15 dk sonra bugday yağını yüzümüze yediriyorz el veya pamukla yeterince sürün yerlere akmasına gerek yok. üstüne de pamuk yardımıyla elma sirkeli isvec surubu! sürüyoruz. yıkanmıcak. biraz kötü kokuyo ama cabuk ucuyo kokusu. korkmayın. aksam da yatmadan önce yosunlu sabunla yuzumuzu yıkıyoruz ve yine bugday yagı ve 10 dk gectikten sonra isvec srubu sürüyoruz. gece yatmadan önce de 1 bardak taze demlenmiş lavanta cayı içiyoruz. ben gercekten etkisini daha 2 günde gördüm. 1 ay devam edicem. yüzümde hiçbi şey kalmıcak o kadar etkili ki =) umarım hepinize faydası olur kızlar. her 5 günde bir gelişmeleri yazıcam. bugday yagı 5 tl. isvec srubu 500 ml 20 tl yosun sabunu 3 tl lavanta da kuru lavanta 1 tl lik isteyin bi torba veriyolar aktardan . insallah bi faydası olur. deneyen olursa iletişim halinde olabilir. sevgiler, bebek gibi ciltler =) bugday yagı kirpikleri de gürleştiriyo. bizzat denedim 2 haftada göle görülür artış oldu. sevgiler

arkadaslar öncelikle bu konuda cok cektiğmi söylemek istiyorum. 24 yasındayım hala da sürüyo. beyaz tenliyim. yüzümde deri altında yag bezeleri. sivilceler. hafif kırmızı izler ve 2 tane rahatsız etcek derinlikte cukur var. hepiniz gibi cok fazla sey denedim. bi dönem su recete ile satılan ilaçtan bile kullandım ama yaz dönemine geldiği için 4 ayda bırakmak zorunda kaldım. bi sürü doktordan merhemler falan saymıyorum bile. sonra yine bi çözüm araken bişey dikkatimi cekti bu sitede ve denemeye karar verdim. bugun daha 2. günüm olmasına ragmen farkı hissedebiliyorum. sizle de paylaşmak istedim. sabah hafif bi sabunla+lavanta bal ya da herhangi bi sabun fazla tahriş etmeyenlerden tabi ki+ yüzümüzü yıkıyoruz 15 dk sonra bugday yağını yüzümüze yediriyorz el veya pamukla yeterince sürün yerlere akmasına gerek yok. üstüne de pamuk yardımıyla elma sirkeli isvec surubu! sürüyoruz. yıkanmıcak. biraz kötü kokuyo ama cabuk ucuyo kokusu. korkmayın. aksam da yatmadan önce yosunlu sabunla yuzumuzu yıkıyoruz ve yine bugday yagı ve 10 dk gectikten sonra isvec srubu sürüyoruz. gece yatmadan önce de 1 bardak taze demlenmiş lavanta cayı içiyoruz. ben gercekten etkisini daha 2 günde gördüm. 1 ay devam edicem. yüzümde hiçbi şey kalmıcak o kadar etkili ki =) umarım hepinize faydası olur kızlar. her 5 günde bir gelişmeleri yazıcam. bugday yagı 5 tl. isvec srubu 500 ml 20 tl yosun sabunu 3 tl lavanta da kuru lavanta 1 tl lik isteyin bi torba veriyolar aktardan . insallah bi faydası olur. deneyen olursa iletişim halinde olabilir. sevgiler, bebek gibi ciltler =) bugday yagı kirpikleri de gürleştiriyo. bizzat denedim 2 haftada göle görülür artış oldu. sevgiler

tskler paylaşımın ıcın deneyecegım en kısa zamanda , degısım maddelerıme bı madde daha eklemıs oldum sayende :9:

en kısa zamanda deneyip faydasını görürsün umarım. dediğim gibi denemedigim bişşeyi paylasmak istemem amabunu deniyorum kendimde. ve yazmaya devam edicem . bi de yosun sabunu biraz tahriş edicidir. cildi hassas olan arkadaslar baska bi sabun da kullanabilirler tabi ki.

en kısa zamanda deneyip faydasını görürsün umarım. dediğim gibi denemedigim bişşeyi paylasmak istemem amabunu deniyorum kendimde. ve yazmaya devam edicem . bi de yosun sabunu biraz tahriş edicidir. cildi hassas olan arkadaslar baska bi sabun da kullanabilirler tabi ki.

yosun sabununu kulanıyorum bi suredir.selülitte ii geliyormuş bide güzel bitkisel yağ temizleyicisiymiş

burda bi arkadas yosun sabunu ve lavanta yagı onermiş yüzü için ondan almıstım. banyoda da kullanıyorum. temizliyo arındırıyo ölü hücreler gidiyo. güzel bi sabun ama dediğim gibi bazı kişilerde yüzde tahriş olabilir seyrek kullanmakta fayda var hiç olmazsa haftada 1 2 defa kullanmaktan bi zarar gelmez =) bu arada basladıgında bana da bilgi verir misin ? merak ediyorum baskalarına da iyi gelicek mi diye =)

burda bi arkadas yosun sabunu ve lavanta yagı onermiş yüzü için ondan almıstım. banyoda da kullanıyorum. temizliyo arındırıyo ölü hücreler gidiyo. güzel bi sabun ama dediğim gibi bazı kişilerde yüzde tahriş olabilir seyrek kullanmakta fayda var hiç olmazsa haftada 1 2 defa kullanmaktan bi zarar gelmez =) bu arada basladıgında bana da bilgi verir misin ? merak ediyorum baskalarına da iyi gelicek mi diye =)

olur cnm malzemeleri alayım haber verırım

Bugun tedavimin 7. günü. iyi gittiğini düşünüyorum. Tabi öyle sihirli bir değnek falan yok ama yanagımın içinde gömülü gibi duran sivilcelerde bi hafifleme görüyorum. yüzümde kırmızı cukurlar var demiştim. hala cukurlar var ama onların da o göze batan kırmızılığı gitti. ten rengine daha yakınlar. bi de küçülüyolar sanki yavas yavas. Siyah noktalara bi faydasını henüz göremedim. Cenemde cocuklugumdan kalan bi tırnak izi vardı onun görünümünü hafifletti daha yüzeysel görünüyo. Lavanta sabununun da cok faydasını gördüğümü söylemek isterim. daha yıkadıgım gibi yüzümde bi duruluk oluyo. bunu seviyorum. keske fotograf kayma sansım olsaydı. tedaviye ve sizlere yazmaya devam edicem kızlar. umarım benim için sonuc basarılı olur da herkese gönül rahatlıgıyla onerebilirim =) hepinizi seviyorum. kendinizze dikkat edin. yeni yöntemler bulursanız haberimiz olsun =)

Kullananlar sonucunu paylaşabilirmi ? Özellikle İsveç şurubunu merak ediyorum yeni oluşan izlere iyi gelirmi ?

merhaba sivilceyle ilgili yazilarinizi okudum acaba bir gelisme oldumu? benim yanak altimda da sivilce izleri var kirmizi ve cukurluklar ve hergecengun cogaliyor :( lutfen bi;gi verirseniz cok sevinirim
Tesekkurler
Ayse

ben 10 yıldır sivilve ve izleriyle uğraşıyorum sonuç hep hüsran şu aralar moralim çok bozuk ta boynumda bile var alnımdada isilik gibiler :((((korkuyorum bir şey kullanmaya sadece katranlı sabun kullanıyorum şu anda

Lavanta cayını nasıl içiyosunuz arkadaşlar aroması cok yogun degil mi? Bi deniyim dedim halan daha misem bulanıyo. Tatlandırmak için bal kullanmak gerekir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lavanta çayını ben zaten içiyordum yüzümede sürüyorum antibakteriyel .isveç şurubu nedir çukurlarda etkilimi?aktardamı satılıyor?

Kizlarrrr lavanta kurunu kullandgm 3 gunde sivilcelerm vardii ve cktida
Snraki gunlerde sivilcem hic kalmadi bugun 7, gundeyim izlerm hafiflemeye basladii ve sivilcelerm yookkk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X