Sivilceli Ciltler Sivilce tedavisi görenler yardımm :'(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

siyahmasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
61
10
18
35
Çanakkale
insan içine çıkmak istemiyorum artık 20 yaşındayim son 1 yıldır aşırı derece de sivilce sorunu yaşıyorum ergenliğe yeni girmiş gibiyim dışarı çıkmak istemiyorum resmen psikolojik olarak çöküş yaşıyorum. Tedavi görmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum ya zararı olursa diye kimine tüylenme yapıyormuş kimine kilo aldırıyormuş. lütfen bilen, kullanan, memnun kalan, memnun kalmayan yorumlarınız bekliyorum. Lütfen yardımcı olun

Konunuz yanlış yerde, en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır.
Bilginiz olsun..

Ablamim yüzü de çok kötüydü. En son care roaccutan oldu. Kullandi. Cok sukur hicbir sey de olmadi. Cildi de harika oldu ama..
ama herkese ayni etkiyi yapmaz. En güzel tedavi seklini doktorun soyleyecektir..

Ablan peki doktor gözetimin de mi kullandı beni gidicem ama yan etkilerinden korkuyorum

E tabiki. Bu ilac cok agir bir ilac ve doktor gozetiminde kullanilmasi gerek. Ayrica her ay tahlil yapiyordu yeni bir kutuya baslamak icin. Korkma yarin bi git doktora bakalim ne diyecek. Bi fotonu koyamaz misin? Bi gorsek. Ama avatarina koy bakalim yüzün ne durumda..

Ablan peki doktor gözetimin de mi kullandı beni gidicem ama yan etkilerinden korkuyorum

O hapı doktor gözetimi olmadan kullanamazsın zaten. Hemen hemen her ay kan tahlili yaparlar, öyle verirler. Çok bekleme, git hemen doktora. İltihaplı sivilcen vardır. Bende kullandım o hapı, çevremde de çok kullanan var. Hatta yakında yine kullanmak durumunda kalabilirim. Korkacak bir şey yok.

şuan ortamım müsait değil ama en kısa sürede koyucam. ne kadar sürdü tedavisi peki ?

Ne kadar sürdü tedavin peki 2 ay sonra erkek arkadaşım askerden gelecek geldiği gibi söz düşünüyoruz ama benim şuan onun karşısına bile çıkmaya cesaretim yok :'(

antibiyotik tedavisini diyorsan 6 aydır kullanıyorum çok fazla bi yan etki dahi görmedim.

Başka bir alternatifim kalmamıştı zaten

Ben de kullandim roaccutani canim 6 ay gunde 40:mg olarak yan etki olarak sadece dudaklarim kurumus cole donuyodu o onun disinda agir yan etki yasamadim cildimde cok guzel oldu halen de pek bi sivilcemin ciktigi soylenemez

Ben kullaniyoelrum su anda.
Dudaklarina kremini eksik etme yuzune de gunes kremini tamam.
Ayrica bu ilaci 6 aydan once birakamiyorsun.3 ay kullan bitti yok.Belirli bir mg a ulasman lazim kilona uygun olarak.

Birde agri sizi bunyeye gore degisiyor.Bende cok ilginc topuklarimda agri yapti.Ne alakaysa.Sabahlari kalkinca ozellikle.Onun disinda biseyim yok.

Ne kadar sürdü tedavin peki 2 ay sonra erkek arkadaşım askerden gelecek geldiği gibi söz düşünüyoruz ama benim şuan onun karşısına bile çıkmaya cesaretim yok :'(
6 aylık bir tedavi. İlk bir ay deri altında kalan sivilceler dışarı vuruyor. Yani artacak. Ama bir aydan sonra hızlı bir şekilde azalıyorlar. 2 ay sonunda azalmış olur kanımca. Tek gözle görülür etkisi, cildin kuruması. Onun içinde doktor krem veriyor. Bir de dudaklar çatlıyor kuruluktan. Herkesin aksine, benim dudaklarım çatlamamıştı canım.

Ben de kullandim roaccutani canim 6 ay gunde 40:mg olarak yan etki olarak sadece dudaklarim kurumus cole donuyodu o onun disinda agir yan etki yasamadim cildimde cok guzel oldu halen de pek bi sivilcemin ciktigi soylenemez

Çok teşekkür ederim kaçışım kalmadı artık mecbur gidicem çevrem tarafından bakışlar sözler artık beni çok rahatsız ediyor aynalara bakmak istemiyorum izler için ayrı bi tedavi mi uygulanıyor yoksa 6 aylık tedavi izleri de götürüyor mu ?

Umarım en az etki ile kurtula bilirim... uzun ve sabırlı bir yol beni bekliyor sanırım..

ah ah. ilk sivilcem orta 1. sınıfta burnumun tam ucunda çıktı. doktora gittik doktor bu kızın çok sivilcesi olacak dedi. üniversite sona kadar nerdeyse bütün sivilce ilaçları denek gibi üzerimde kullanıldı. en sonunda canıma tak etti. çok araştırdım bi doktora gittim. bana reaucutan (yazılışını unuttumm. ) başladık. şuan hiç sivilcem yok. yalnız bende biraz iştah açtı. onun dışında hamile kalmaman gerekir. bu devirde çözümsüz bi dert değil. geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…