Sivilceli Ciltler Sivilce tedavisi görenler yardımm :'(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ah ah. ilk sivilcem orta 1. sınıfta burnumun tam ucunda çıktı. doktora gittik doktor bu kızın çok sivilcesi olacak dedi. üniversite sona kadar nerdeyse bütün sivilce ilaçları denek gibi üzerimde kullanıldı. en sonunda canıma tak etti. çok araştırdım bi doktora gittim. bana reaucutan (yazılışını unuttumm. ) başladık. şuan hiç sivilcem yok. yalnız bende biraz iştah açtı. onun dışında hamile kalmaman gerekir. bu devirde çözümsüz bi dert değil. geçmiş olsun....

Son 1 yıldır bu şekilde çıkardı tek tük onları da önemsemezdim. bakımlı bir bayanım artık ne fondöten ne de pudralar kapatıyor sırtımda da çıkmaya başladı sızısından bazen sırt üstü yatamıyorum geçer geçer diye bekledikçe artıyor :KK61: bugün hazırlandım makyaj yaptım ve çıkardım üstümü sildim makyajımı oturdum ağladım sinirime buraya konu açtım sonra :(

Arkadaşların dediği ilacı bilmiyorum ama merak ettim, günlük cilt temizliğini/bakımını yapıyor musun?

Makyajımı silmeden asla uyumam yağlı bir cilde sahip olduğum için sabahları yüzümü yıkarken sabun kullanırım geceleri de makyajımı siler yüzümü yıkar öyle uyurum :KK43:

Hangi sabunu kullanıyorsun bilmiyorum ama sabun çok fazla kurutur genelde..ben sabun kullanmanı tavsiye etmiyorum. uzun yıllardır sabah/akşam la roche posay effaclar gel kullanıyorum, üstüne laroche tonik ve uygun laroche nemlendirici.. yağlı bir cilde sahibim ama en son ne zaman sivilcem çıktı hatırlamıyorum. Sana da tavsiye ederim canım..

Hangi sabunu kullanıyorsun bilmiyorum ama sabun çok fazla kurutur genelde..ben sabun kullanmanı tavsiye etmiyorum. uzun yıllardır sabah/akşam la roche posay effaclar gel kullanıyorum, üstüne laroche tonik ve uygun laroche nemlendirici.. yağlı bir cilde sahibim ama en son ne zaman sivilcem çıktı hatırlamıyorum. Sana da tavsiye ederim canım..

Dovenin sabununu kullanıyorum onu da derim canım benim denemediğim şey kalmadı tek doktor tedavisi görmedim onu da görücem az kaldı :)

Dovenin sabununu kullanıyorum onu da derim canım benim denemediğim şey kalmadı tek doktor tedavisi görmedim onu da görücem az kaldı :)

Doktora git mutlaka tabi ki.. benim dediğim ürünleri dermatologlardan da önerenler var.. yanlış anlama ama dove sabun cilt temizliği için aslında çok da önerilen bir ürün değil.. yüzümüz için kullandığımız ürünlerde daha seçici davranmalıyız.. ne demişler, en değerli giysimiz; cildimiz :)

Doktora git mutlaka tabi ki.. benim dediğim ürünleri dermatologlardan da önerenler var.. yanlış anlama ama dove sabun cilt temizliği için aslında çok da önerilen bir ürün değil.. yüzümüz için kullandığımız ürünlerde daha seçici davranmalıyız.. ne demişler, en değerli giysimiz; cildimiz :)

Çok doğru söylüyorsun canım emin ol daha çok dikkat edicem teşekkür ederim güzel önerilerin için :)

insan içine çıkmak istemiyorum artık 20 yaşındayim son 1 yıldır aşırı derece de sivilce sorunu yaşıyorum ergenliğe yeni girmiş gibiyim dışarı çıkmak istemiyorum resmen psikolojik olarak çöküş yaşıyorum. Tedavi görmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum ya zararı olursa diye kimine tüylenme yapıyormuş kimine kilo aldırıyormuş. lütfen bilen, kullanan, memnun kalan, memnun kalmayan yorumlarınız bekliyorum. Lütfen yardımcı olun :KK43:
6 ay ilaç tedavisi gördüm hiç sivilce kalmadı yüzümde tavsiye ederim çevremde herkes kullandı kurumaya katlanirsan sorunsuz gelir geçer.

Son 1 aydir ya hormonal bir dengesizliginiz var yada yoğun stresiniz. Ben sivilcelerimden doğum kontrol hapi ile kurtuldum. Günde birkaç kez de pamuğa sıktıgım iyi marka bir gülsuyu ile temizlerim. Bununn dişinda her yolu deneyip hicbir sonuca ulasamamistim. Bu yöntemin hicbir yan etkisini de görmedim aksine pek çok yararida oldu. İnşallah sende kurtulursun bir an önce..

Son 1 aydir ya hormonal bir dengesizliginiz var yada yoğun stresiniz. Ben sivilcelerimden doğum kontrol hapi ile kurtuldum. Günde birkaç kez de pamuğa sıktıgım iyi marka bir gülsuyu ile temizlerim. Bununn dişinda her yolu deneyip hicbir sonuca ulasamamistim. Bu yöntemin hicbir yan etkisini de görmedim aksine pek çok yararida oldu. İnşallah sende kurtulursun bir an önce..

İnş canım ya gül suyunu da denedim ama bi etkisi olmadı ama doğum kontrol hapını kullanmadım hiç bi arkadaşım denemişti onu tüylenme yaptı yüzümde demişti sende oldu mu öyle bir şey ?

Madem 2 ay sonra sözün olacak, hemen yarın git bi cildiye doktoruna. Roaccutane ilk 1 ay, içteki iltihabı kustuğu için sivilcelerin artacak. Sonra gelsin pamuk gibi cilt.

Ben 7 ay kullanmıştım, ne sivilce kaldı ne iz. Sadece sıkmaktan kaynaklı delik izlerin varsa onu geçirmiyor.

Kuruluk dışında bi yan etkisi olmadı bende. Sebum üretimini azalttığı için saçım bile yağlanmıyodu, bi fön çekiyodum 3 gün gidiyordu, miss :)

Canım iyibie cildiyeci bulursan bısey olmaz ben yedı yıl once oldum altıaylık bi tedavuydı ve gectı. Kullandıgın ilaçlar ağır oluyor ama kılo yapıp yapmadıgını doktoruna sorarsan ona göre degıştirir bende kılo takıntılıyım hıc kılo almadım tedavide.doğumdan sonra kaldı kılolarım ı ayrı mesele :)

İnş canım ya gül suyunu da denedim ama bi etkisi olmadı ama doğum kontrol hapını kullanmadım hiç bi arkadaşım denemişti onu tüylenme yaptı yüzümde demişti sende oldu mu öyle bir şey ?
Hayır canım, arkadaşın yüksek hormonlu bir doğum kontrol hapı kullanmıştır ondan tüylenme yapmıştır. Bana doktor hem adetimi düzenlemesi için hemde sivilcelerimi geçirmesi için Yazz doğum kontrol hapını verdi. Ben araştırdım yurt dışında cilt güzelliği için kullanılıyormuş zaten. Ve piyasadaki en düşük hormonlu doğum kontrol hapı. 1, 2 kullanımdada gerçekten inanılmaz bir sonuç yarattı. Hiçbir yan etkisini görmedim. Adetim düzeldi, adet sancılarım azaldı, süresi kısaldı, sivilcelerim gitti, cildim güzelleşti vs. pek çok olumlu etkisini gördüm. Kilo sorunu falan da kesinlikle yapmadı. Gül suyuna gelince, tabiki tek başına işe yaramaz, bu şekilde bir yönteme ek olarak cildini temizleme aracı olarak kullanmalısın. Ben emin ol piyasadaki tüm akne merhemlerini, metabolizmanın içine edip seni ucubeye çeviren aşırı zararlı akne haplarını, aklına ne gelebiliyorsa hepsini denedim. Hiçbir işe yaramamışlardı. Sende bir doktora danışarak senin içinde uygun görülürse kullandığım hapı kullanabilirsin.

Zoretanin ve aynı olupta ismi değişik olan haplardan verir doktor.bittginde 2 ay tretin kullanirsin izler hafifse geçer .değilse ben eczaneye bir karışım yaptırdım tonik o çok iyi geliyor onu kullanirsin .
Bende şuan bu ilaci kullanıyorum ama duydum ki cigerlere cok zarar veriyomus biraz tedirginim acikcasi ama sonucu iyi olur diyo herkes henuz iki hafta oldu kullanmaya basladim ve kendimi cok yorgun hissediyorum bu da bir yan etkisiymis dogrumu acaba?

Bende şuan bu ilaci kullanıyorum ama duydum ki cigerlere cok zarar veriyomus biraz tedirginim acikcasi ama sonucu iyi olur diyo herkes henuz iki hafta oldu kullanmaya basladim ve kendimi cok yorgun hissediyorum bu da bir yan etkisiymis dogrumu acaba?
yorgunluk kansızlık bazılarında sinirde yapıyormuş bende kansızlık yaptı haliyle vücut yorgun düşüyor .ben iki kez kullandm birinde 7 ay birinde 5 ay bu yan etkileri haricinde bünyem zayıf olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım

Back
X