Kızlar merhaba aranızda sivilce tedavisi görüp acnegen kullanan var mı ? Varsa tedavi bittikten sonra yüzünde ağda kullanan var mı ? Herhangi bir sakıncası oluyo mu tedavi bittikten sonra yine ağda yüzünden sivilce çıkar mı ???
Su anda roaccutane kullanıyorum. Kullanmadan önce ağda yapıyordum yüzüme ve bu da tetiklemisti sivilceleri. Bir daha asla yapmam çünkü sivilcelerle uğraşmak daha kötü. Sarartici kullanırım
Sakınnnnn sakın.
hele ki kullanırken asla ağda yapma
cildin zaten hassaslaşıyor ve inceliyor, allah korusun derin ağdada kalır
onun dışında beden sebepli sivilce çıkmaz kullandıktan sonra ama ağda dışarıdan bir müdahale olduğu için yine çıkabilir.
ağda sonrası çıkan sivilcenin sebebi yüzün tahriş olan kısımlarının verdiği bir tepkidir
son olarak madem bu ilacı kullanıyorsun kış deme güneş kremi kullan ki lekelenmeyesin
Ben de roaccutane kullandım ve sivilcelerimden tamamen kurtuldum. Kesinlikle ama kesinlikle yüzüne ağda yapmanı tavsiye etmiyorum, çok daha fazla sivilce sorununa sebebiyet veriyor. Tüy sarartıcı da tavsiye etmiyorum, oradaki kılları güçlendirip daha fazla çıkmasına sebebiyet veriyor. İlla tüy problemim var yüzünde diyorsan lazer epilasyon yaptırmanı öneririm, biraz pahalı ama 7-8 seanstan sonra tüy diye bir şey kalmıyor üstelik ömür boyu kalıcı