Saç Uzatma Yöntemleri sivilce ve lekeler

fatmaylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
37
14
38
34
merhaba benim derdim yüzümdeki lekeler ergenlikte sivilcelerim o kadar çoktu ki ilaç kullanmak mecburiyetinde kaldım ve sonucu yüzümde sanki delik açılmış gibi lekeler oluştu medical kremler kullanmama rağmen bir türlü çözüm bulamadım acaba bu duruma bir çözüm bulan var mı? İnternette gezinirken suna dumankayanın killi formülünü gördün kullanan ve fayda gören var mı ? varsa beyaz kil mi kullandılar suna hanım katıldığı programda beyaz kil demiş ama bloglarda yeşil kil yazıyor yardım edin lütfennnn

Eğer çok yağlı ve çok sivilceliyse cildin yeşil kil daha iyi olur sana ama ayda yılda bir çıkan karma cildin varsa beyaz kil daha iyi ..
Ben ikisini kullanıyorum karıştırıp kullanıyorum. İçine 2 damla limon yağı ve 1 çay kaşığı kayısı yağı ekleyip ilik suyla çamur haline getir . bana çok iyi geldi bu. Hatta lekelerin varsa pirinç unu ekle 1 çay kaşığı da. Çok iyi gelir. Haftada en az 2 kere uygula bunu zaman icinde çok iyi olur..
merhaba benim derdim yüzümdeki lekeler ergenlikte sivilcelerim o kadar çoktu ki ilaç kullanmak mecburiyetinde kaldım ve sonucu yüzümde sanki delik açılmış gibi lekeler oluştu medical kremler kullanmama rağmen bir türlü çözüm bulamadım acaba bu duruma bir çözüm bulan var mı? İnternette gezinirken suna dumankayanın killi formülünü gördün kullanan ve fayda gören var mı ? varsa beyaz kil mi kullandılar suna hanım katıldığı programda beyaz kil demiş ama bloglarda yeşil kil yazıyor yardım edin lütfennnn

Ben uzun suredir kullanıyorum ikisini de ama bir fark göremedim. Hatta dustan sonra kayısı çekirdeği yağını pamuğa döküp yüzüme surerim sürekli ama bu konuda hassansan onu çıkar sadece limon yağı kullan.
yüzümde tüylenme problemi de var bu yağlar ve kil tüylenme mi
arttırır mı

Lavanta suyu içmeyi denedin mi? Ben yaklaşık iki haftadır içiyorum önce sivilceleri kusturup sonra yok ediyormuş.Benim cilt problemim yok saçım için içiyorum ama bir dene istersen.

Back
X