Sivilce ve siyah nokta problemim için yardım

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
46
34
Şu sıra inanılmaz cilt problemi yaşıyorum kızlar. Neler denedim neler ama olumlu bir sonuç alamadım ya kullandıklarım cildim için uygun değildi ya da devam etmediğim için olmadı bilemiyorum. Geleyim problemime nerdeyse bir aydır yüzümde aşırı sivilcelenme oldu ama bu ergenlik sivilceleri gibi yada aydan aya çıkanlar gibi değil, alın bölgemde ufak ufak kabarcıklar :( sadece alın bölgemde de değiller yanaklarımda da var, kısaca git gide tüm bölgeye istila edecek gibiler :( yaşım 21 çok yağlı bi cildim yok , kuruda denilebilir. ayrıca siyah noktalarımın olmasıda cabası napıcam bilmiyorum dediğim gibi uyguladıklarımdan olumlu bi sonuç alamadım ne yapmalıyım sizce galiba bi güzellik uzmanına gitmem gerekcek ?
 
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...leke-giderici-kesin-bitkisel-yag-onerisi.html canım bu konuya bir bak derim. ben arkadaşımızın paylaştığı formülü kullandım çok memnun kaldım. hatta en sonda da yorumum var anlattım orda. en kısa zamanda derdine çare bulman dileğiyle..



okudum canım çok sağolasın , aldığım zaman denicem inş. , faydası olur umarım . bide cnm her cilt tipinde uygulanabilir mi acaba ? Kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım.
 
Sivilce ve cilt sorunları için kullandığım , ücreti uygun ürünler var . dilersen yardımcı olabiliirim
 
Bende siyah noktalar sonucu gözernekler açıldı cilt bakımı ve peeling yaptırmayı düşünüyorum sizce hangisi banada yardımcı olurmusunuz ?
 
Şu sıra inanılmaz cilt problemi yaşıyorum kızlar. Neler denedim neler ama olumlu bir sonuç alamadım ya kullandıklarım cildim için uygun değildi ya da devam etmediğim için olmadı bilemiyorum. Geleyim problemime nerdeyse bir aydır yüzümde aşırı sivilcelenme oldu ama bu ergenlik sivilceleri gibi yada aydan aya çıkanlar gibi değil, alın bölgemde ufak ufak kabarcıklar :KK43: sadece alın bölgemde de değiller yanaklarımda da var, kısaca git gide tüm bölgeye istila edecek gibiler :KK43: yaşım 21 çok yağlı bi cildim yok , kuruda denilebilir. ayrıca siyah noktalarımın olmasıda cabası napıcam bilmiyorum dediğim gibi uyguladıklarımdan olumlu bi sonuç alamadım ne yapmalıyım sizce galiba bi güzellik uzmanına gitmem gerekcek ?
Merhaba canim bende 21 yasindayim. Yanaklarim genelde kuru t bolgem hafif yagli ama burnumun ustunde ozellikle bariz belirgin siyah noktalar vardi.ama simdi kurtuldum diyebilirim.camur maskesi yaptim haftada 2 kez banyodan sonra yaptim gozenekler iyice acikken. Sonuc inanilmaz okdr memnun kaldim kii.. sirf bazen siyah noktalarim kapansin diye bb krem vs. Suruyordum senelerdir uğraşıyorum okdrda temiz bakiyorum cildime ama gitmiyordu. Maskeyi yapiyorum kuruyana kadar bekliyorum yikiyorum ve ardından tonik sürüyorum pamukla cildime. Sonra termal su aldim sprey seklinde onu sıkıyorm bi süre bekleyip ustune nemlendiricimi sürüyorum. Termal suyu yeni kesfettim. Bunu sıkınca nemlendiricimin etkisi daha cok oluyor yüzüme sabitliyor resmen ve uzun süre cildim nemli kaliyor.
 
Bende siyah noktalar sonucu gözernekler açıldı cilt bakımı ve peeling yaptırmayı düşünüyorum sizce hangisi banada yardımcı olurmusunuz ?
Arkadasada yorum olarak yazdim canm burnumun uzerinde cok siyah nokta oldugu icin gozeneklerimde haliyle baya belliydi. Camur maskesi yaparak hem siyah noktalardan kurtuldum hemde gozeneklerden. Haftada 2 kez banyodan sonra duzenli kullandim bazen banyodan once kullandim. Sonuc harika nerdeyse 1 ayda sıfır siyah nokta
 
Arkadasada yorum olarak yazdim canm burnumun uzerinde cok siyah nokta oldugu icin gozeneklerimde haliyle baya belliydi. Camur maskesi yaparak hem siyah noktalardan kurtuldum hemde gozeneklerden. Haftada 2 kez banyodan sonra duzenli kullandim bazen banyodan once kullandim. Sonuc harika nerdeyse 1 ayda sıfır siyah nokta
Anladım canım bende peeling yaptırdım sonuçlanması bekliyorum fotoğrafı da paylaşırız canım oda aklımda bulunsun ama
 
Kesinlikle microsilver seti öneririm cildiniz yağlı ve sivilceli ise iyi geliyo benim cildim bebek gibi oldu sayesinde
 
Back
X