Sivilceli Ciltler sivilce ve siyah noktalara ne yapabilirim yardim😑

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ayseMsb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
3.720
17.107
128
merhaba kizlar cildim cok fena olmaya basladi sivilcesi ayri birde puruzler var burnumun uzerinde siyah noktalar cikmaya basladi ki ben hic boyle olmadim ergen cocuklar gibiyim hal boyleyken krem dahi surmek istemiyorum ne kullanayim ne yapayim sizce oneriniz var mi

İnternette satılıyor siyah nokta sıkacağı al tertemiz olur ben onunla temizliyorum pıt diye çıkıveriyor

İnternette satılıyor siyah nokta sıkacağı al tertemiz olur ben onunla temizliyorum pıt diye çıkıveriyor
bakayim canim onada
peki bu cildin duru olmasi icin bir onerin var mi kil maskesi ne basladim aksamlari yapiyorum nivea nin pek bisey olmadi gibi

bakayim canim onada
peki bu cildin duru olmasi icin bir onerin var mi kil maskesi ne basladim aksamlari yapiyorum nivea nin pek bisey olmadi gibi
Bu arada siteye yeni üye oldum ilk yorumumu size yaptım.Gece yatmadan yüz yıkama heliyle yoka tonik sür ve nemlendir.Ama yağlı ciltli isen ona göre ürün al zamanla düzelecektir.Ben cosex yüz yıkama jeli ve bepantol nemlendirici kullanıyorum:)

hayirli olsun hosgeldin deneyim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…