• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce, yağlı cilt bakımı

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
427
150
53
Merhaba, 4 ay önce biten bir zoretanin tedavisi gördüm. 6 ay kullandım ilacı. Bırakalı 4 ay oldu şimdi yüzümde yemiden minik minik sivilceler çıkmaya başladı. Yüzümü temizliyorum 2 saat sonra yağ içinde yeniden yüzüm. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreci yaşayan ve bu yağdan kurtulan biri var mıdır?
Son 2 yılda 10 kg civarı aldım şuan 54 kiloyum. Acaba kilodan sebep mi? Çok cips çikolata da yememeye çalışıyorum. Ama yine de yağ içindeyim

merhaba, 6 sene önce bende bu tedaviyi gördüm ve tekrarlama olmadı henüz çok şükür, regl döneminde bazen bir tane sivilce çıkıp o da reglden sonra yok oluyor , kilo alıp verme bende de oluyor veya yediklerime dikkat etmiyorum abur cubur yağlı şeyler de tüketiyorum sık sık ama. acaba tedavi süresi veya kullandığınız doz mu az geldi. çevremde de bu ilacı kullanan çok kişi var ama sorun yaşayan olmadı henüz. tabi tekrarlama ihtimali de var. tekrar bir dermatoloğa görünün bence

merhaba, 6 sene önce bende bu tedaviyi gördüm ve tekrarlama olmadı henüz çok şükür, regl döneminde bazen bir tane sivilce çıkıp o da reglden sonra yok oluyor , kilo alıp verme bende de oluyor veya yediklerime dikkat etmiyorum abur cubur yağlı şeyler de tüketiyorum sık sık ama. acaba tedavi süresi veya kullandığınız doz mu az geldi. çevremde de bu ilacı kullanan çok kişi var ama sorun yaşayan olmadı henüz. tabi tekrarlama ihtimali de var. tekrar bir dermatoloğa görünün bence
Benim normalinde ergenlik dahil yüzümde pek sivilce olmadı. 26 yaşımda felaket oldu. Kocaman geçmek bilmeyen iri ve onlarca sivilce. O yüzden her an her şey olabilir gibi geliyor :)
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Back
X