Sivilceli Ciltler sivilce yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

burcinnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
371
0
116
geçen gün dr gittim ve sivilcelerim için bana jel olarak isotrexin losyon olarak aknefug bp5 antibiyotik olarak azeltin yazdı kullandım sonra baktım hiç bi değişiklik yok prospektüsünü okudum ve ilaç miktarı belirlenmemiştr yazısından yola çıkarak isotrexini bolca tüm yüzüme sürdüm ertesi gün tahmin edileceği gibi (çünkü sonrasında nette ve burda araştırdım sivilce olan yerlere sürülüomuş ama DR BANA HıÇ Bı BıLGı VERMEDı!BENDE ıLK KEZ KULLANIORM ) yüzüm alerji içinde..hayatımda hiç bu kadar sivilce ve kızarıklık çıkmamıstı :( arkadaşlar lütfen daha önce benim gibi yaşamış biri varsa ne yapıpta biran önce geçirdiğini söylerse sevinirim lütfen bildiginiz bişey varsa yazın çünkü yüzde bi sorun olması insanı çok etkilio ve hava ne kadr güzel :( olmasına rağmen dışarıya çıkamıorum yüzüm yanıo napıcam ben şimdi :(:( lütfen sizde dikkatli olun ...okuyanlarınız olursa şimdiden teşekkürler.

canım bende ilk benzamin kullandığımda yüzüm dediğin gibi olmuştu.
O kadar kötüydü ki okuldan izin alıp eve gitmiştim.
Saolsun bi arkadaşım bephanten sürdü yüzüme.
Sürüldüğü an rahatlıyosun. 2-3 gün devamlı yüzünü yıkadıkça sür.
İlk kullanımlarda sık yaşanan bişey korkma 1 haftaya geçer naniknanik

bu isotrexin jel uhu gibi birsey.ayni hata benimde basima gelmisti ama hic kafana takma,yüzünü yikadiktan sonra bolca nemlendirici sür ve isotrexini hic birakma.sivilce üzerinde acaip etkili bir jel.önce geceleri sivilce olan bölgelere sür ama gün asiri,en azindan cildin alisana kadar ,hemde öyle bol bol sürülmüyor,cok ince tabaka halinde.daha sonra cildinin hassasiyeti muhakkak gececektir.ondan sonrada hergün sür.bu arada gündüzleri yüzünü bolca nemlendir.isotrexini en üc ay kullan canim.cünkü en iyi sonucu o zaman alirsin.gecti artik deyip sakin birakma.sabirlar dilerim.bildigimiz rouctanne ilacin jel versiyonu o yüzdende cok etkili ve daha ucuz bir yöntem.a.s.

çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten ya akşamdan beri yüzüme bakıp aglıorum :( psikolojik olarak da etkilio gerçekten nemlendirici sürdüm korkarak bişey olurmu dahada die madem devam ediim :)ve bepantane de var hemen gidip süreyim çok teşekkür ederim canım :) bide ne kadr zaman sonra iyileşmeye döner yüzüm bi kaç gün içinde olurmu biay sonra fln mı yoksa ya ??? onunda cvbını alabılırsem cok sevınıcem ılgınıze çok teşekkür ederim canlarım valla ya bide devam ederim ama şu yüzüm bi geçsin sonra bi tek sivilceye sürerim tekrar cok saolun kızlarrr:):):)

ay canım ya zaten yazmışsın bi haftaya geçer die :):) ama heyecandan unutmuşum cvp yazana kadar :) teşekkürler ..inş geçer hemen ya..

cildini sakin kurutma bol bol nemlendir. özellikle kirmizi olan yerlere sür.kafana takma rahat ol,üc güne varmaz düzelir.kizariklik gecince sadece geceleri sivilce üzerine sür.sakin ilaci birakma.bende ilk kullandigimda aman allahim dr un bana garezi varmis heralde dedim,ama simdi bu ilac benim kurtaricim oldu.

çok saol canım benim ya :) inş dediğin gibi olur yüzüm bi kendine gelir de sonrasında devam ederim kullanmaya .

Ben de tüm yüzüme sürüyorum ama hiçbir yan etkisini görmedim.benneyaptımki

öyle mi canım hımm ama ben bi kaç gün sürüp de hiç bi değişiklik yok diye kalın bi tabaka halinde sürdüm inanmıorum kendime zaten ya bi anlık gafletti:S bitsn artık bu sivilceler die ...yani aslında üç tane flndı ama hep vardı yüzümde yani geçmiodu bunaldım birazda aceleci yapım var ondan oldu...:( aman dikkat edin canım ya valla benim gibi fazla kaçırmayın dozunu :(

öyle mi canım hımm ama ben bi kaç gün sürüp de hiç bi değişiklik yok diye kalın bi tabaka halinde sürdüm inanmıorum kendime zaten ya bi anlık gafletti:S bitsn artık bu sivilceler die ...yani aslında üç tane flndı ama hep vardı yüzümde yani geçmiodu bunaldım birazda aceleci yapım var ondan oldu...:( aman dikkat edin canım ya valla benim gibi fazla kaçırmayın dozunu :(

Kıyamam yaa çok sürdün demekki birkaç gün ara ver ilaca bu süre zarfında bebak ya da bepanten sür gece yatmadan önce kısa sürede toparlanır merak etmeyerimseniben

saol canım teşekkür ederim bepantane sürmeye başladım ve ara verdim evet biraz kızarıklık gidio gibi inş bira önce toparlanır dışarıya çıkıp gezmek istiyorum ya bütün gün evdeydim bugün :S

ıyide sen hatayı baştan yapmışsın zaten doktor söylememiş olsa bile.
Birkaç gün iyi gelmedi diye yüze fazlaca sürülür mü hiç ?
ısotrexinin faydası görebilmen için en az 2-3 ay kullanman lazım.
Keşke birkaç günde hemen etki edecek bir ilaç olsa. :P
Neyse;bol bepanthen kullan eğer geçmezse doktoruna danışırsın.

canım cvp yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim ancak keşke bu tarzda yaklaşmasaydın neyse ben hemen 2günde olsn bitsin die diil doz aşımı belirtilmedğinden maske denemeyi nedense düşündm ve öyle bi anlık gafletle yaptım ayrıca hatam nerde die sormuyorum dikkatli okunursa ..sadece geçircek bişiler bilen varmı benim gibi yaşayan varmı paylaşalım diye yazdım insanlar aa ne yapmış böyle şöyle olurmu die bilmişlik taslamalarını duymak için diil konuşmalarının sonuna sıkıştırdığın tavsiyen için teşekkürler.ayrıca benim konuşma tarzıma gelince yüzüm yüzünden evde bunalmış sinirleri tepesinde olan ve karşısında bu tarz konusmalar gören bi insan olarak değerlendirildiğinde gayet yerinde kalır.hoşçakalın kızlarrr :):)

Merhaba,
Benim de seninkinin aynisi durumum var. Ben de doktorun verdigi ilaci kullandim (baska bir ilac, seninki degil), yuzum cok tahris olunca biraktim ve birakir birakmaz butun yuzumu sivilce kapladi. Ayni senin gibi moral sifir, insan icine cikmaya utaniyorum. Hayatimda yuzumde bu kadar sivilce ciktigini hatirlamiyorum valla, su cicegi cikarmis gibi oldu yuzum :D
Yalniz, benim yuzum 1 haftadir boyle, ben geciremedim. Umarim ikimizinkiler de kisa surede gecer.

merhaba canım ;
aynen benimde öyle oldu su çiçegi çıkarmıs gıbı cok kötü bi hal aldıbende utanıorum resmen dışarı cıkamadım daha :(ama snki bugün kızarıklık ve ılk gunkü hali gitti gibi bepantane kremini sürüyorum ve bıraktım ılacları bıraz gçsin yüzüm eskı halıne gelsın die..aynen morel denen bişi kalmadı bende de napcaz bakalım inş dedgıın gıbı kısa surede gçer canım ya ...

simdi öncelikle sakin ol dert etme nekadar dert edersen okadar çogalıyor
benimde son 6 aydır sıkıntıdan sivilce oldu cildim yine tek tük var ve bu isotrexin sayesinde cildimdekilerden birazcık kurtuldum canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama bu ilacı gündüz süremezsin sürdüğün zaman daha fazla leke yapar günes döndükten sonra yada gece yatmadan önce cildini zedelemeden temezledikten sonra öyle bol bol değil yavas yavas sür ilacın özelligi sivilceyi kurutup soymak olduğu için kızarıklık yapacak korkma. bitanem bak ilacı sürüpte sakın güneste dısarı çıkma sakın. bunu doktorun sana demesi gerek aslında anlam veremedim aknefug u bana sırt icin verdi asırı üzüntüden suanda sırtım çok kötü durumda ve bir türlü geçmiyo doktor bukadar takma gecicek diyo ama basta bir sürü dert. onu sırtıma sürüyorum yanlız bitanem bu ilacı sürdüğünde üzerine öyle iyi sevdiigin bisey giyme eskiden kulmadağın bir bluzun varsa onu giy çünkü giyidigin giysilerin rengini acıyo
üzülme canım inan bana hiç bisey canından daha önemli değil diyeceksin ki tabii uzaktan hos gelir ama inan son 6 aydır aynı sorunla bende savas veriyorum seni nasıl etkiledigini biliyorum sende bende birbirimizden destek alıp bunun üstünden gelelim insallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırıs güzelim geçmis olsun

ve canım ayrıca bir baska arkadasda daha hızlı iyilesir cilt sende daha yavaş bunu duyupta sakın üzülme simdi sen bu ilacı kullan doktorun bakıcak ki bir değisiklik yok ozaman baska bir ilaç vererek tedaviye devam eder sakın yarım bırakma oldumu tatlım
kimsenin ne dediği umrunda olmasın bundan bi 6 ay öncesine kadar herkesin imrendigi bir cildim vardı korkudan cildim bozular diye pudra bile sürmezdim sakınan göze çöp batarmıs ya:) bak simdi ve görenler öyle moralimi bozuyo aaaa ne oldu sana inanamıyorum bide bunu suratıma söylüyolar ya sevgilim beni bebek yüzlüm diye severdi simdi bazen konusurken söylüo inan bana okadar ağrıma gidiyoki hakaret gibi geliyo kavga ediyorum deme diye oda ben görmüyorum ki diyo bu sefer yalan atıyosun diyip kızıyorum ona allahtan ki o üstüme gelmiyo sıkıntı üzüntü çok etkiliyo canım

güzelim benim ya balcım ağzından bal damlıo resmen :):):)
ne kadar halden anlıosun tmm sende yaşamışsın ama yaşamasan bile böyle samimi olucagını hissettim canım benim desteğin ve konusmaların için çok teşekkür ederım guzelım ben 1 hafta bıle olmadı dayanamıorum seni hiç düşünemiyorum bile ..dr um hiçbişey demedi sadece ilaçta gece die yazıo tmm okadr başka bilgi vermedi pek de hoşnut diilim ondan bleki değiştiririm zaten herneyse aknefug u da verdi valla bilmiorum canım onu da yüzüme sürüyorum teşekkür ederim canım ya önerilerin için umarım artık sende biran önce kurtulursun bide bu yüz yani çok önemli insanı ınanılmaz etkiliyo ama lütfen sende insanlara bakma patavatsız olan insanlar çoğunlukta canım güzel bişey olsa susarla övmezler ama böyle şeyi bilerek yaparlar biz ne yapıcaz güçlü ve mutlu durucaz kendimizi begenıo tarzında olmasa bile biz onlarla bile iyiyiz anlamında :) güzelim ya benimde görenler pudra mı sürdün bebek gibi pürüzsüz fln dıolardı al işte iki üç sivilce için gıttım böle oldu ama onlar kalıcı hıc gecmıo dıe gıttım keske gıtmesemiydim diorm bu yüzden ..neyse braz geçsin tekrar devam etcem bianlık yogun bi şekilde sürdüm o kadar bıkmısım mantık devre dışı kalcak kadar düşün yani :)saol canım inş senın de güzel hbrlerını burdan duyarım ..bide sıkılıp üzüldüğün şeyler belki senin için çok önemli konular ama inan malesf sadece bize oluo bende 3 sene kadr öyleydim amaşimdi çok rahatım cok sukur ama o senelerde yaşadıgım üzüntü stres sonrasında bana hastalıklara cilt bozukluklarına döndü senın de dedğin gibi ...
herkese inat mutlu olmalıyız aslında canım seni üzcek insanlardan olabildigince uzak dur çünkü bi kere olunca alışkanlık oluo ve devam edıolar :( umarım atlatırsın sıkıntılarını en kısa zamanda ve cildin düzelir canım ;)öpüorum

Son düzenleme:
Back
X