güzelim benim ya balcım ağzından bal damlıo resmen :):):)
ne kadar halden anlıosun tmm sende yaşamışsın ama yaşamasan bile böyle samimi olucagını hissettim canım benim desteğin ve konusmaların için çok teşekkür ederım guzelım ben 1 hafta bıle olmadı dayanamıorum seni hiç düşünemiyorum bile ..dr um hiçbişey demedi sadece ilaçta gece die yazıo tmm okadr başka bilgi vermedi pek de hoşnut diilim ondan bleki değiştiririm zaten herneyse aknefug u da verdi valla bilmiorum canım onu da yüzüme sürüyorum teşekkür ederim canım ya önerilerin için umarım artık sende biran önce kurtulursun bide bu yüz yani çok önemli insanı ınanılmaz etkiliyo ama lütfen sende insanlara bakma patavatsız olan insanlar çoğunlukta canım güzel bişey olsa susarla övmezler ama böyle şeyi bilerek yaparlar biz ne yapıcaz güçlü ve mutlu durucaz kendimizi begenıo tarzında olmasa bile biz onlarla bile iyiyiz anlamında :) güzelim ya benimde görenler pudra mı sürdün bebek gibi pürüzsüz fln dıolardı al işte iki üç sivilce için gıttım böle oldu ama onlar kalıcı hıc gecmıo dıe gıttım keske gıtmesemiydim diorm bu yüzden ..neyse braz geçsin tekrar devam etcem bianlık yogun bi şekilde sürdüm o kadar bıkmısım mantık devre dışı kalcak kadar düşün yani :)saol canım inş senın de güzel hbrlerını burdan duyarım ..bide sıkılıp üzüldüğün şeyler belki senin için çok önemli konular ama inan malesf sadece bize oluo bende 3 sene kadr öyleydim amaşimdi çok rahatım cok sukur ama o senelerde yaşadıgım üzüntü stres sonrasında bana hastalıklara cilt bozukluklarına döndü senın de dedğin gibi ...
herkese inat mutlu olmalıyız aslında canım seni üzcek insanlardan olabildigince uzak dur çünkü bi kere olunca alışkanlık oluo ve devam edıolarumarım atlatırsın sıkıntılarını en kısa zamanda ve cildin düzelir canım
öpüorum
ricam ederim tatlım birazcık rahatladıysan ne mutlu bana bir haftacıkmı oldu daha aaa sen sabret kullandığın ilaç iyi gerçekten bak için rahat değilse bi internete arastır o ilaç hemen hemen her doktor veriyo canım yani kötü bir ilaç değil düzelir canısı rabbim can sağlığı verdiği müddetçe düzelir en azından caresi var :) aslında canın kıymetini is isten geçtin sonra anlıyosun hayatta hiçbiseyin canın kadar değerli olmadağını ama maalesef hayat zor ayakta kalabilmek için mücadele sart canım :)doğru diyosun aslında böyle zamanlarda ayırt edebiliyosun iyiyi kötü kim dostun kim düsmanın umarım beraber atlatırız bu sıkıntıları he canım ikimiz de yazarız suraya çokmutluyum diye bende öptüm canısı