Sivilceli Ciltler sivilce yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
güzelim benim ya balcım ağzından bal damlıo resmen :):):)
ne kadar halden anlıosun tmm sende yaşamışsın ama yaşamasan bile böyle samimi olucagını hissettim canım benim desteğin ve konusmaların için çok teşekkür ederım guzelım ben 1 hafta bıle olmadı dayanamıorum seni hiç düşünemiyorum bile ..dr um hiçbişey demedi sadece ilaçta gece die yazıo tmm okadr başka bilgi vermedi pek de hoşnut diilim ondan bleki değiştiririm zaten herneyse aknefug u da verdi valla bilmiorum canım onu da yüzüme sürüyorum teşekkür ederim canım ya önerilerin için umarım artık sende biran önce kurtulursun bide bu yüz yani çok önemli insanı ınanılmaz etkiliyo ama lütfen sende insanlara bakma patavatsız olan insanlar çoğunlukta canım güzel bişey olsa susarla övmezler ama böyle şeyi bilerek yaparlar biz ne yapıcaz güçlü ve mutlu durucaz kendimizi begenıo tarzında olmasa bile biz onlarla bile iyiyiz anlamında :) güzelim ya benimde görenler pudra mı sürdün bebek gibi pürüzsüz fln dıolardı al işte iki üç sivilce için gıttım böle oldu ama onlar kalıcı hıc gecmıo dıe gıttım keske gıtmesemiydim diorm bu yüzden ..neyse braz geçsin tekrar devam etcem bianlık yogun bi şekilde sürdüm o kadar bıkmısım mantık devre dışı kalcak kadar düşün yani :)saol canım inş senın de güzel hbrlerını burdan duyarım ..bide sıkılıp üzüldüğün şeyler belki senin için çok önemli konular ama inan malesf sadece bize oluo bende 3 sene kadr öyleydim amaşimdi çok rahatım cok sukur ama o senelerde yaşadıgım üzüntü stres sonrasında bana hastalıklara cilt bozukluklarına döndü senın de dedğin gibi ...
herkese inat mutlu olmalıyız aslında canım seni üzcek insanlardan olabildigince uzak dur çünkü bi kere olunca alışkanlık oluo ve devam edıolar :( umarım atlatırsın sıkıntılarını en kısa zamanda ve cildin düzelir canım ;)öpüorum

ricam ederim tatlım birazcık rahatladıysan ne mutlu bana bir haftacıkmı oldu daha aaa sen sabret kullandığın ilaç iyi gerçekten bak için rahat değilse bi internete arastır o ilaç hemen hemen her doktor veriyo canım yani kötü bir ilaç değil düzelir canısı rabbim can sağlığı verdiği müddetçe düzelir en azından caresi var :) aslında canın kıymetini is isten geçtin sonra anlıyosun hayatta hiçbiseyin canın kadar değerli olmadağını ama maalesef hayat zor ayakta kalabilmek için mücadele sart canım :)doğru diyosun aslında böyle zamanlarda ayırt edebiliyosun iyiyi kötü kim dostun kim düsmanın umarım beraber atlatırız bu sıkıntıları he canım ikimiz de yazarız suraya çokmutluyum diye bende öptüm canısı

evet canım aynen öyle ..

daha büyük bi acı glmediği sürece o anda yaşadıgın olay çok büyük gibi gelio ama neleri var..en önemlisi saglık tabi ki ..

umarım hemen geçer ve böyle şeyler yaşamayız da burda yine paylaşırız iyi haberlerimizi :)

canım isotrexin mağduru benim valla suratım anca toparlandı avonun kil maskesi vardı yeşil bişey ondan yaptım düzeldi biraz şimdi sadece aknefug 5 sürüom sabah akşam gayet iyi isotrexin 2 hafta kullandım ama çok kötü yaptı

emelin canım geçmiş olsun sanada evet mafoluo insanın yüzü bende maske denemeyi düşündüm ama tahriş oldu die korktum normal kil var belki dha sorna denerım kil maskesini .sende ek olarak bepantane sür canım istersen o da iyi gelıo fikrin için de teşekkür ederim ;)biraz zaman verelim bakalım sorna nolucak.

maix canım seninki de güzel bi fikir süt fln dedğin gibi iyi gelebilir teşekkür ederim ;)

merhaba sılacım evet geçti çok şükür annemin =) ve sizlerin önerisiyle nemlendirici ve bepantane kullandım önce biraz yatıştı sonrasında daha da iyileşti şuan biraz leke gib kaldı alt kısımda ama oda yarın sabah kalktıgımda yok olur inş...

o günkü halimden kurtuldum ya başka bişi istemiyorum valla :)

destek olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim .. a.s.

tşkler canım çok şükür geçti kurtuldum ya:) ben çok yogun sürmüştum canım çaylaklık naparsın aman hereks dikkat etsin :)bi anlık bunalımla bol sürmeyin:S:)

geçen gün dr gittim ve sivilcelerim için bana jel olarak isotrexin losyon olarak aknefug bp5 antibiyotik olarak azeltin yazdı kullandım sonra baktım hiç bi değişiklik yok prospektüsünü okudum ve ilaç miktarı belirlenmemiştr yazısından yola çıkarak isotrexini bolca tüm yüzüme sürdüm ertesi gün tahmin edileceği gibi (çünkü sonrasında nette ve burda araştırdım sivilce olan yerlere sürülüomuş ama DR BANA HıÇ Bı BıLGı VERMEDı!BENDE ıLK KEZ KULLANIORM ) yüzüm alerji içinde..hayatımda hiç bu kadar sivilce ve kızarıklık çıkmamıstı :( arkadaşlar lütfen daha önce benim gibi yaşamış biri varsa ne yapıpta biran önce geçirdiğini söylerse sevinirim lütfen bildiginiz bişey varsa yazın çünkü yüzde bi sorun olması insanı çok etkilio ve hava ne kadr güzel :( olmasına rağmen dışarıya çıkamıorum yüzüm yanıo napıcam ben şimdi :(:( lütfen sizde dikkatli olun ...okuyanlarınız olursa şimdiden teşekkürler.

yaa aknefug ile isotrexini beraber mi kullan mı yoksa biri bittikten sonra mı kullandın yardımına ihtiyacım var. bu arada şuan ki durumun nasııl :/

merhaba arkadaşlar buraya üye olmuştum, uzun zmndır takip ediyordum ama ilk kez yorum yapıyorum :)
benim problemim tabi ki sürekli tekrarlayan sivilcelerim ve bana kendilerinden hatıra kalan izleri:43:...
ne yapacağımı şaşırdım, denemediğim şey kalmadı nerdeyse, kimyasal ürünlerden bitkisel ürünlere... ve şu anda cildim acayip yıpranmış, geçen gün cilt bakımı için gittiğimde görevli bana cilt derin çok fazla incelmiş dedi.. ve aynı zamanda da cildiye fobim de var artık, gittiğim cildiyecinin verdiği ilaçlar yüzümü daha da fena hale getirdi...
şimdi kütahyada gidebileceğim tavsiye edilebilecek sivilce ve leke tedavisi için başarılı bi doktor arıyorum...:59:

merhaba bayanlar.. ben 3 aydır acnegen yada diger adıyla ( aknetrent . raocttane ) kullanıyorum . bu ay 4.cu ayım olacak ve dr dan ilacıı alacam. ancak 5 nisanda londraya gidiyorum ve tedavim yarım kalacak :( sizden yardım istiyorum.. şimdii bu ilaç tedavisi gören arkadşlar bazen kolestrol seviyeleri yüksek çıkıyo ve dr ilacı kesiyo .. benim kan degerlerim hep normal seviyeede çıktı. gunde 20 + 20 mg içiyorum.. londrada oldugum ilacımın son 2 ayı için ilaç kullanamıcam. dr a sorrdum 2 aylık fazla ilaç yazabilirmisin diye.. olmaz sistem kabul etmiyo dedi bana.. ama tedavimin yarıda kalmasınıda istemiyorum.. gelelim sadedee.. tedavi sürecinde dr un ilacı bırak dedidigi arkadşlar war olabilir aramzda elinde ilaç olan arkadşlar bana kargo ile elinde kalan ilaçı gönderebilir mi???.. evet kulaga çok ssaçma gelliyo belki ama son çare böyle bi yola başvurmak oldu.. ilacı öyle rasgele de alamıyoruzz bildiginiz üzree... cevapşarınızı bekliyorumm lütfen :((((

Back
X