arkadaşlar 34 haftalık hamileyim. allah kısmet ederse normal doğum gibi gözüküyor. tabi benim bi sorunum var. kendimi bildim bileli hep ağda yaptırırım. ilk yaptırdığımda sorun yok fakat 15 gün içersinde acayip sivilcelenme oluyor kıl dönmesi herhalde. normal zmanda sorun yok ama şimdi doğum zamanında bunlar sorun yaratır mı doktor sivilcelerin bebeğe zarar verebileceği ihtimaliyle sezeryana kalkışabilir mi? bu ve benzeri şeyler yaşayan var mı?
arkadaşlar 34 haftalık hamileyim. allah kısmet ederse normal doğum gibi gözüküyor. tabi benim bi sorunum var. kendimi bildim bileli hep ağda yaptırırım. ilk yaptırdığımda sorun yok fakat 15 gün içersinde acayip sivilcelenme oluyor kıl dönmesi herhalde. normal zmanda sorun yok ama şimdi doğum zamanında bunlar sorun yaratır mı doktor sivilcelerin bebeğe zarar verebileceği ihtimaliyle sezeryana kalkışabilir mi? bu ve benzeri şeyler yaşayan var mı?
canım öncelikle o çıkan şeylerin gerçekten sivilce mi olup olmadığını bilemezsin. doktorun bilir.genital siğil ya da uçuk da olabilir. bu yüzden mutlaka doktoruna göster. eğer enfeksiyon tarzında birşeyse normal doğum maalesef yaptırmıyorlar bebeğe bulaşmasın diye.. sağlıklı bebişler hepimize
Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı LR WORLD ürünleriyle tanıştım ve kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen haceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda... Eki Görüntüle 1404156Eki Görüntüle 1404157Eki Görüntüle 1404158