Sivilceli Ciltler Sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cnsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
33
6
1
Kızlar Merhaba , size bir şey danisacagim bu aralar anlımda ince ince sivilceye benzer şeyler çıktı sivilcenin en küçük hali gibi hiç gitmiyorlar bi fikri olan var mı ya da bir şey öneren

Bir arkadasım nohutu kaynatıp suyunu hergün yüzüne surüyor sanah akşam yeni başladı yapmaya sonucları iyi olucak gibi ama bir arastır istersen :)

Bende de var yüzdeki yağ dengesini ayarlayinca olmaz.cildin nemi fazla olunca oluyor.
Yogurt ve nemlendirici sabun öneririm.

Bölge yağlı olduğu için olabilir. Yüz tipinize uygun ürünler kullanın zamanla sorun ortadan kalkacak.

Arkadaşlar son araştırmalarım sonucu sivilcelere çözüm getiren tonik buldum. Buyrun deneyin:

"200 ml kolonyanın içerisine 10 gr salisilik asit 10 gr b3 viramini, 10 ml biosulphure, 20 gr (2 poşet) çinko oksit ilave edin. önce salilisilik asiti ilave edip çalkalayın erisin sonrasında b3 vitamini ilave edersiniz. bunları çalkalayın erisin. sonra biyosülfürü ilave edin o da erisin en son çinko oksitleri ilave edin o erimeyecektir. Toniği 2 günde bir cildinize çalkalayarak kullanın 5 dakika sonra yıkayın."

Arkadaşlar son araştırmalarım sonucu sivilcelere çözüm getiren tonik buldum. Buyrun deneyin:

"200 ml kolonyanın içerisine 10 gr salisilik asit 10 gr b3 viramini, 10 ml biosulphure, 20 gr (2 poşet) çinko oksit ilave edin. önce salilisilik asiti ilave edip çalkalayın erisin sonrasında b3 vitamini ilave edersiniz. bunları çalkalayın erisin. sonra biyosülfürü ilave edin o da erisin en son çinko oksitleri ilave edin o erimeyecektir. Toniği 2 günde bir cildinize çalkalayarak kullanın 5 dakika sonra yıkayın."

bunu yapan var mı Allah aşkına kimyacı mıyız biz? :D

Bu yaşıma kadar sivilceden yana çok bi sıkıntı yaşamadım. 21 yaşındayım ve bayadır yüzümdeki kıpkırmızı ağrılı sivilcelerle uğraşıyorum her yolu demedim doktor undan bitkisel şeylere kadar ama geçmiyor aynı şeyi yaşayan varmı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20161015_223817.webp
    IMG_20161015_223817.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 48
Back
X