Sivilceli Ciltler Sivilceler için Benzamycin krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EbRuM_DeRyAM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Canım bende ilk yaptığımda biraz pütürlü bir yapısı olmuştu, 2. yaptığımda da gene biraz pütürlü oldu tam krem gibi olmuyor sanırım... Alkol şişesini sıcak suyun altında tutarak yaptım bir süre...

Bıraktıktan sonra çıkarmı bilmiyorum ben hala hafif hafif devam ediyorum ufak tefek bişey çıkarsa... Leke bırakacağını sanmıyorum bende öyle bir durum olmadı...

Aşırı kurutan sabunlarla yıkamanı önermem, yüzün çok kurur... Nemlendirici olarak da La Roche-Posay Hydreane önerebilirim, yağsız bir yapısı var ve güzel nemlendiriyor, içeriğinde paraben fln da yok ben memnunum... Veya bephanten krem sürebilirsin...

bilgiler için çok teşekkürler. pütürlü falan kullanıyorum artık napayım:D. cildim hiç kurumadı ya çok ilginç :) hiç nemlendirici ihtiyacı duymuyorum diyebilirim. 2 3 günde bir imex sabunla yıkıyorum bir problem olmadı hatta cildim gayet güzel oldu sivex losyondan mı yoksa benzamycin den mi bilmiyorum ama siyah noktalarım da gitti :) inş. ilaçları kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar çıkmazlar..

İlacı buzdolabında saklamanız gerekiyor,biginiz olsun...ben de kullandım bunu işime yaramadı....

Arkadaşım kullanmış çok işe yaramış suratında sadece izler var şuan bana da ısrarla bu kremi almamı söylüyor ama doktora gitcem haftasonu çok şey denedim her duyduğumu yaptım. :D bi o krem bi bu krem derken yüzüm iyice sivilce doldu.

canım bende kullandım kullanalı yaklaşık 3 ay oldu. oldukça etkili bence. bana doktoeum vermişti. başta sivilceleri çıkarttı deri altında kalanlarıda daha sonrada kuruttu. etkisini görmek istiyorsan mutlaka sabırla kullanmalısın ama doktor tavsiyesi olmadan kullanma derim :)

o süre boyuncza makyaj yapmışmıydınız?yoksa 0 makyajmı

makyaj yapmazsan daha çok etkili olur bende bu ürünü kullanıyorum ama doktor tavsiyesiyle almadım yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama burda kızlardan yüzlerini yıkadıklarını ilk defa duyuyorum ben yıkamadım kuruduktan snra üzerine nemlendirici sürüp dağıtıodum siivlce olan yerlerde kuruma oldu genelde sanırım hem geçiriyo sivilceleri hemde deri altında olanları çıkarıyo çok fazla etkili değil biraz zamana gerek var ve eczacım lekelere iyi gelmez demişti benim lekelerimde pek bi etkisi olmadı

Kızlar merhaba bende doktora gidip doktorun ilac yazmasıyla aldım bu ilacı 2. kutuya geçtim. Şubatın 6 sında başlamıştım bu ilaca hala devam ediyorum... ve cidden etkili sivilcelerim (kist) denilen şekildeydi çok yoktu ama bu 4-5 ay içinde fena halde çoğaldı nedendir bilmiyorum sanırım stres yaptım evlilik yaklaşıyor :52: her neyse her akşam sürüyorum sabah kalktığımda yıkıyorum ve kağıt havluyla yüzümü siliyorum ayrıca tedaviye başladığım günden beri makyaj yapmıyorum :49: bakalım 6 ay içinde gitmesi lazım düğüne güzel bir cilt ile gitmek isterim:17:

Bir ara kullanmıştım ama faydasını görmedim bi hafta kadar kullandıktan sonra yüzüm alıştı ve etki etmedi maalesef

ben de kaç yıldır çekiyorum ya şu sivilceleri, kullanmadığım ilaç kalmadı. isotrexin mi dersin, eritretin mi, imex mi... hiçbiri kalıcı çözüm değil. ilacı bırakınca tekrar çıkmaya başlıyor sivilceler. Benzamycin i 5. gün oldu kullanıyorum, doktor tavsiyesiyle. Yanında bir de hap yazdı: Azitromisin. Umarım bu sefer kalıcı bir çözüm olur... Bir de bişi sorucam, benzamycini buzdolabından çıkarır çıkarmaz mı yüzümüze sürüyoruz?

kızlar bende bugün dr. gittim bana gece sürmem için benzamycın verdi sabah sürmem içinde madecassol verdi. ama yorumları okuyunca biraz korktum açıkcası çünkü yüzümde okadarda çok sivilce yok.
ya daha fazla sivilce çıkarırsa :( lütfen yorumlarınızı bekliyorum....

banzamıycni 1 haftadır kullanıyorum etkisini göremedim bu normal bişey mi?buzdolabından çıkardığım anda yüzüme uygulayıp o şekilde yatıyorum 1 hafta oldu ama etkisini göremedim

Ben bayadır kullanıyorum. Sürekli kullanılması gereken bir şey. Bir iki gün sürmediğim zaman geri çıkmaya başlıyor.
Zaten tamamen kesilmiyor sivilceler, mesela özel gün yaklaşınca yine çıkmaya başlıyor, kullandığım halde.
Tabi hakkını yememek lazım, azaltıyor. Fakat biraz kurutuyor cildi. O yüzden nemlendirici sürüyorum yüzüme.

Kesinlikle yan etkisini görmedim ben arkadaşlar. Sivilcesi orta düzeyde olanlar için idealdir bence.
Çok olanlara etki etmeyebilir.

Ben bayadır kullanıyorum. Sürekli kullanılması gereken bir şey. Bir iki gün sürmediğim zaman geri çıkmaya başlıyor.
Zaten tamamen kesilmiyor sivilceler, mesela özel gün yaklaşınca yine çıkmaya başlıyor, kullandığım halde.
Tabi hakkını yememek lazım, azaltıyor. Fakat biraz kurutuyor cildi. O yüzden nemlendirici sürüyorum yüzüme.

Kesinlikle yan etkisini görmedim ben arkadaşlar. Sivilcesi orta düzeyde olanlar için idealdir bence.
Çok olanlara etki etmeyebilir.

bende bugün dokroa gittim ve bana bu kremi verdi. eczaneye gittim almak için ama eczacı bana kremi 10 gün kullandıktan sonra bırak dedi. acaba sizede böyle bir şey söylediler mi?

bende bugün dokroa gittim ve bana bu kremi verdi. eczaneye gittim almak için ama eczacı bana kremi 10 gün kullandıktan sonra bırak dedi. acaba sizede böyle bir şey söylediler mi?

bende kullandım 1 gün gece benzamycin 1 gün gece eritretin 1 ay kullan dedi. doktorum ve bugün 1 ayım bitti yarında zoretanıne başlıcaz. size doktorunuz mu dedi ? bir bildigi vardır

mrb kızlar sıvılce ıcın bı krem duydum..Benzamycin aranızda kulllanan veya kullanmıs olan varsa bana bılgı verırmısınız sımdıden tşkler:utangac:

evet cildiyiyeye gitmiştim kullandım onun yanında nadixa ve bir hap kullanmıştım yüzüm çok güzel olmuştu fakat ergenlik işte bırakınca tekrar türediler ama yüüzme çok iyi gelmiştiler .

bende kullandım 1 gün gece benzamycin 1 gün gece eritretin 1 ay kullan dedi. doktorum ve bugün 1 ayım bitti yarında zoretanıne başlıcaz. size doktorunuz mu dedi ? bir bildigi vardır
hayır canım bana eczacı söyledi 10 gün sonra bırak diye ama ben bırakmıyacağım. bir ay sonra kontrole gel dedi doktor o zaman o kullanma derse bırakırım.

hayır canım bana eczacı söyledi 10 gün sonra bırak diye ama ben bırakmıyacağım. bir ay sonra kontrole gel dedi doktor o zaman o kullanma derse bırakırım.

bencede bırakma doktorun ne söylerse onu yap derim. ben çok memnun kaldım ve bugün doktora gittim zoretanıne başlıcaktık şuan havalar sıcak oldugu için ekime bıraktı.yine aynı tedavim 1 gün benzamycin jel 1 gün eritretin ve azitro hap bakalım inşallah işe yarar:))) eczacılar zaten ne anlarlar ki tıp mı okumuşlar...

Back
X