Sivilceli Ciltler Sivilceler için Benzamycin krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EbRuM_DeRyAM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tşkr ederim tatlım bekliyorum a.s.

sen sadece benz. kullanıosan kızarma dökülme vs. gibi şeyler olur cnm ben benz. yanında siwex die bi losyon war onu kullanıorum kızarıklık yada herhangi bişi olmuor. ya bide bişi sorcam ben bu ilacı kesince sivilceler çıkıo :( napcam ben daha ne zamana kadar kullancam ki

evet cnm dr verdi söledim kuruto ayrıca nemlendirici verin falan dedim oda sabunla yıkama falan dedi ama kızarıklık yaptını sölemedim durmadan da gitmek istemiyorum sorun çıkarıo gibi benneyaptımki 3 günden sonra yine hergün mü kullancam canım bide nemlendirici kullanıyomsun acaba verdimi dr un ben çok istedim yazmadı su iç sabun kullanma falan dedi ya senağlama

tatlım özür geç cevp veriyorum ama ben şöle sölim.. bana doktor temizleme jelini kullanabilirsin dedi. sonra neo strata diye bi tonik verdi. ardından geceleri benzamiycn sür dedi. sabahta tonikle neo strata ile ve nadixa diye bi krem verdi onu sür dedi. nadixa yı zaten sürünce yüzüm vıcık vıcık oluyor :) nadixa nemlendirici değil ama oda sivilce kremi. fakat dengeliyor cildim kurumuyor hatta gündüz falan dokununda pamuk gibi çok hoşuma gidiyor. bu arada kesildi sivilcelerim... ve bana doktor 3 HAFTA kullan dedi. bi arkadaş ne kadar kullanmalıyım demişte... bu cevapta ona istaneden:1rolleyes:

tşkrler canım a.s. bende suan 1 gün arayla kullanıyorum 2 ay devam edicem bu şekilde kızarma ve kurutma problemini de atlattım sanırım yani suan için sırun yok la roche posay yıkama jeli ve nemlendirici aldım simdilik sorun yok gibi ilacımı kullanıyorum ama sivilcelerim tek tük devam ediyo bakalım nolcak

Kızlar bahseetğiniz ilacı bundan 2 sene önce bana doktor wermişti kullanmaya başladım ilk gece yatmadan önce kullandım sabah bi kalktım resmen şok geçirdim kafamçokkarıştı İlacı sürdüğüm bölegeler adeta yanmıştı kıpkırmızıydı,hadi o neysede göz kapaklarım öyle bi şiki anlatamam sanki arı sokmuşta şişmiş gibi gözümü açamıycak derecede şiş,uzaylı gibi kafamçokkarıştı Sonra hemen gittim doktor a alerji yapmış sende dedi 10 tane fln alerji iğnesi fln verdi anca düzeldim :kızgın: Yani eğer yeni kullanacak arkdaşlar warsa aman dikkatli olun benim düştüğüm duruma düşmeyin

punk_chick canım yazamadım kusura bakma. la roche posay nemlendirici almışsın, iyi yapmışsın.çünkü makyaj yaptım koruyucuyu sürdükten sonra yok tutmuyo nemlendiricinin yerini :1no2: yine biodermanın sivilce tedavisi gören ciltler için yoğun nemlendiricisi var ondan almayı planlıyorum ben de. yüzüm çok kötü çooook, hem kuru hem sivilce dolu benneyaptımki benzamycin bile fayda etmiyo artıksenağlama

punk_chick canım yazamadım kusura bakma. la roche posay nemlendirici almışsın, iyi yapmışsın.çünkü makyaj yaptım koruyucuyu sürdükten sonra yok tutmuyo nemlendiricinin yerini :1no2: yine biodermanın sivilce tedavisi gören ciltler için yoğun nemlendiricisi var ondan almayı planlıyorum ben de. yüzüm çok kötü çooook, hem kuru hem sivilce dolu benneyaptımki benzamycin bile fayda etmiyo artıksenağlama

tatlım la roche süper tavsiye ederim çok güzel nemlendiriyo güneş koruyucu almadım henüz eger memnunsan bioderma düşünüyorum onu da a.s.

biodermadan memnunum. aslında nemlendiriyo yani çok iyi normal bi cilt için ama bizim ciltler ilaçlardan dolayı aşırı kuruduğu için nemlendiricisiz olmuyoo:1no2: la roche un hangisini aldın canım sen? bana doktor effaclar h vermişti.

canım effeclar temizleyici jelin adı effaclar da var bende ama o temizleme jelim nemlendiricinin adı " La Rocha Posay hydraphase legere" a.s.

canım effeclar temizleyici jelin adı effaclar da var bende ama o temizleme jelim nemlendiricinin adı " La Rocha Posay hydraphase legere" a.s.

bana o jelin nemlendiricisini vermişti işte aynı seri.çok kararsız kaldım, yine eczacıya danışıcam galiba. sağol canıma.s.

bende 2 ay kadr kullandım.Sonuç iyiydi ama kullanmayı bırktıgım an tekrar cıkmaya baslıyodu.

bana o jelin nemlendiricisini vermişti işte aynı seri.çok kararsız kaldım, yine eczacıya danışıcam galiba. sağol canıma.s.

anladım cnm bencede öyle yap ben güvendigim bir eczaneye gidip derdimi uzun uzun anlattım yüzümü de gördü zaten anladı sorunumu bunu verdi a.s.

bu kremi bende kullaniyorum, sivilceyi iyi kurutuyo ancak leke birakiyor en azindan bende oyle oldu yani

bende dn kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle, yanına antibiyotik takviyoseni cleosin-T jel miydoi adı ondan var,bakalım iyi gelecekmi?

slm arkadaslarr yaa bii konuda bana yardımcı olurmusunuz siwilce için krem aldım benzamycin....bu kremi gecemi kullanmamız gerekiyordu gündüzmü... yardımcı olursanız sewinirimmm...:utangac:

slm arkadaslarr yaa bii konuda bana yardımcı olurmusunuz siwilce için krem aldım benzamycin....bu kremi gecemi kullanmamız gerekiyordu gündüzmü... yardımcı olursanız sewinirimmm...:utangac:

canım ben gece yatmadan 1 saat önce sürüyorum (kuruması için) sabah hacı şakirle yıkıyorum yüzümü hacı şakir çok etkili gerçekten şimdi de maden soda ve limonu buz haline getirip sürecem bakalım...

hımm canım bana dr bi sabun önerdi ımex dıye onuda aldım bıde cleocin dıye bı krem wermıstı ıkısını karıstırdım hangısı gunduz hangısı gece dıye yardımın için tşkr ederim canım=)))

hımm canım bana dr bi sabun önerdi ımex dıye onuda aldım bıde cleocin dıye bı krem wermıstı ıkısını karıstırdım hangısı gunduz hangısı gece dıye yardımın için tşkr ederim canım=)))

ımex gece surulr cnm bide sakın surupde gundz dsarı ckma leke yapıo gunesten

gece yatarken daaha etkılı olr her krem cnm

Back
X