• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceler için detox tarifi?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Regl öncesi yüzümde ilhitaplı sivilce çıkıyor ve iz bırakıyor. Ben cildimi temizlediğim ve yediklerime dikkat ettiğim halde durum böyle. Ancak okuduğum kadarıyla sivilceye asıl neden olan toksinlermiş ve toksin en iyi detoxla atılırmış. Sizin bildiğiniz kolay, sivilce çıkmasını önleyecek bir detox tarifiniz var mı?

Çıkacak sivilce illa çıkıyor valla. Önlemek kolay değil.
Tarif filan bilemem ama bol su içmek, az yağlı, hele de sivilceleri azdıracak yiyeceklerden uzak durmak yeter bence. Onun dışında çok da umutlanmamak lazım. Bazı ciltler sivilceye çok müsait oluyor malesef.

Kizlar daha once TV de saracoglu lavanta cayi tavsiye etmisti.
Internette arastirinca Sevgili kozmik bakimin tavsiyelerini okudum
ve duzenli olmasada kullanmaya basladim:

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2012/07/cilt-bakmnda-lavanta.html#more

Ben cildimdeki sivilcelerde azalma fark ettim. Insallah izlerimde gider.
Lavantayi tek basina sekersiz icemedigim icin icine nane ve limonda koyuyorum :KK53:

izler için hametan krem iyi geliyor bu arada

Yüzünü temiz tutmanda fayda var.
Lavanta Kürü dışında, eğer cildin kuru ya da normal ise Gül suyu, Yağlı ya da karma ise lavanta suyu ile tonik olarak silmen önerilir.

cleocin t diye bi solüsyon var. Sadece sivilcenin üstüne sürüyosun. Tek tek sivilcen çıkıyosa iyi gelebilir. Ben yıllarca çektim bu illeti. Benim cildimi effaclar serisi kurtardı la roche posay ın. Ama biraz tuzlu bu söylediğim. Benim cildim çok hassas öyle herşeyi kullanamıyorum.

Merhaba.Cildinizi öncelikle çok iyi temizlemeniz için anti bakteriyel temizleme cihazı ve içten takviye ürünler kullanmalısınız.Size LR ın yüz temizleme cihazını ve ALoe VEra Isırgan otlu içeceğini öneririm.Ayrıca LR ın MicroSilver yıkama jeli ve kremini öneiririm.İçeriğinde saf gümüş ve çinko bulunmaktadır.İçeriğinde kesinlikle kimyasal bulunmamaktadır.

Back
X