• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler ve deri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mayhoS

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
179
3
296
İstanbul
3 kısım bal, 1 kısım Tarçın ile bir krem yapılır. Bu krem uykudan önce
sivilceler üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır.Eğer 2 hafta
süreyle her gün uygulanırsa sivilceleri kökünden çıkarır.Egzama,mantar
ve diğer deri enfeksiyonlarında eşit miktardaki Bal ve Tarçın karışımı
uygulanır.

arkadaslar ben bunu "balın faydalar"ı diye merak edip googleda aratmıstım we rasqele buldum :1rolleyes: 1 qece sürdüm we etkisinin olduqunu qördüm..benim birde sedef hastalıqım wardı onlara bile 1 qecede iyi qeldi diyebilirim..tabi herkesin cildi farklı..benim cildim karma..umarım isinize yarar ..:1rolleyes:

Paylaşımın için teşekkürler =) deneyebilirim nasıl olsa doğal şeyler. Ama kısım ne demek tatlı kaşığıyla mı uyguladın sen arkadaşım?

ben 3 cay kasıqı bal 1 cay kasıqıda tarcın koyup karıstırdım..qecen hafta yapmıstım hala bıtmedı buzdolabında duruyor :D sadece sıvılcelerın uzerıne suruyoruz..ins. sizede fayda eder ..

Yıllar önce lisedeyken bal ve tarçın karışımı yapıp tüm yüzüme sürer kaç saat beklettiğimi hatırlamıyorum ama 1 saat veya daha fazladır uzun duruyordum çünkü sonra yıkardı yumuşak yapardı o dönemler pek sivilcem yoktu bu yüzden sivilceye nasıl geliyordu hatırlamıyorum ama yumuşaklık verdiğini anımsıyorum:46:

Back
X