Sivilceli Ciltler sivilceler :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

YaunGirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1
0
1
23
merhaba ben 13 yaşındaym 14üme yeni giricem ve yüzümde sivilce kaynıyo biliyorum bu yaşta normal ama iğrenç görünüyo bi ara garnier kullandım biraz giti ama klanmayı bırakınca tekrar çıktılar bana ne önerirsiniz ?

daha çok küçüksün şimdiden kimyasal ürünler kullanma
cilt tipine göre doğal bi sabun seç. tonikle temizle. bunları sabah akşam olmak üzere iki defa yap
yediklerine dikkat et cips çikolata ve asitli içecekleri mümkün olduğu kadar az tüket

Gecmis olsun canim en saglikli yontem profesyonel bir cilt bakimi yaptirman.. Benim de senin yaslarindayken ciddi sivilce problemlerim vardi her ay duzenli olarak cilt bakimina gitmeye baslayinca butun sivilce akne ve siyah noktalarimdan kurtuldum

merhaba ben 13 yaşındaym 14üme yeni giricem ve yüzümde sivilce kaynıyo biliyorum bu yaşta normal ama iğrenç görünüyo bi ara garnier kullandım biraz giti ama klanmayı bırakınca tekrar çıktılar bana ne önerirsiniz ?
tatlım cilt temizliğine çok dikkat etmelisin mesela makyajla asla uyuma yüzün için ayrı havlu kullan ve ovalayarak yıkama. kömük temizleyicileri öneriyorum... mesela sebamed iyi gelecektir köpük temizleyicisi var sivilceli ciltler için. tonik olarak doğal elma sirkesi kullan marketlerden temin edebilirsin. İlk etapta sirke yüzünü tahris etmesin die bi çay fincanında yarı yarıya sirke ve (çeşme suyu değil kaynak suyu koy) suyu karıştır. Pamukla sivilceli bölgelerine tampon yaparak uygula. Ve en en en önemlisi asla sivilcelerini sıkma yoksa daha kötü bi hale getirirsin abla tavsiyeleri :)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
canım mutlaka doktora git, yaşına ve cildine uygun alternatifler sunar sana, her şeyide deneme cildinde kalıcı hasarlar oluşturabilirsin, yine söylüyorum mutlaka doktora git

yuzunu sodayla(maden suyuyla) yika su yerine, ve sivilcelerin uzerine limon sur, kurutur.

Back
X