Sivilceli Ciltler Sivilceler ..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

missperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
255
36
38
Merhaba benim sizlere bir sorum olucak. Yaklaşık 6 ay roaccutane+ısotrexın jel kullandım. Yüzüm tertemiz bebek gibi olmuştu. Yaklaşık 3-4 ay sonra eski haline dönmeye başladı. Tekrar sivilceleniyorum kırmızı kırmızı ve birsürü çıktı ve eskisinden farklı bir de sivilcelerim iz kalıyor. Doktora gittim tahlil vs yaptırdım değerlerim de normal .Doktorlar sürekli sivilce jelleri veriyorlar ve bir etkisini de göremiyorum.Benimle aynı durumu yaşayan var mı ve buna çözümünüz var mı:(

Var canim bende aynen 32 yasindayim hala sivilce provlemi yaşıyorum çözüm bulamadım

bende aynı ilacı kullanmıştım bırakınca sivilceler devam etti şimdi her gece yüzüme clean&clearin ferahlatıcı jelini sürüyorum genelde sevdiğim yada kullandığım bir marka değil ama bu ürünü çok güzel. yatarkende limon sürüyorum ben limonu genelde tüyler için sürüyorum ama hem tüyleri geç çıkartıyor hemde şuan yüzümde gözle görülür bir fark var hem lekeler hemde şuan çıkanlar için. ayrıca ozon yağı diyede bir şey var çok kötü kokuyor ama lekeleri geçiriyor düzenli kullanırsan onuda önerebilirim :)
eee0e652-2224-4495-9b58-842bc5ed71fb.jpg

bende aynı ilacı kullanmıştım bırakınca sivilceler devam etti şimdi her gece yüzüme clean&clearin ferahlatıcı jelini sürüyorum genelde sevdiğim yada kullandığım bir marka değil ama bu ürünü çok güzel. yatarkende limon sürüyorum ben limonu genelde tüyler için sürüyorum ama hem tüyleri geç çıkartıyor hemde şuan yüzümde gözle görülür bir fark var hem lekeler hemde şuan çıkanlar için. ayrıca ozon yağı diyede bir şey var çok kötü kokuyor ama lekeleri geçiriyor düzenli kullanırsan onuda önerebilirim :)
eee0e652-2224-4495-9b58-842bc5ed71fb.jpg
Yaaa çok teşekkür ederim :D deneyeceğim dediklerini umarım memnun kalırıım

Merhaba.Cildinizi öncelikle çok iyi temizlemeniz ve içten takviye ürünler kullanmalısınız.Size LR ın yüz temizleme cihazını ve ALoe VEra Isırgan otlu içeceğini öneririm.Ayrıca LR ın MicroSilver yıkama jeli ve kremini öneiririm.İçeriğinde saf gümüş ve çinko bulunmaktadır.İçeriğinde kesinlikle kimyasal bulunmamaktadır.

Back
X