Merhaba arkadaşlar hızlıca bir giriş yapayım. Öyle aşırı bir sivilce sorunum olmasa da çok derin ve bitmeyen sivilcelerim var yıllardır. Bazen tamamen bitmiş gibi bile olsa uzun süreler de hep sivilceliyim. Çok gözükmese de karşıdan devamlılığı tabi ki benimde canıma yetti. Azitro falan kullandım ama fayda etmedi öyle çok fazla. Doktorum da zoretanin tedavisine başladı. Benimle birlikte sivilce tedavisine başlayan varsa birlikte iletişim halinde olalım istedim. Bu yolda en önemli şey yalnız hissetmemek bence. Sizde böyle bir durum içindeyseniz yorumlarınızı bekliyorum.
Bende pkos vardi. Ne killanma ne adet duzensizligi ne de asiri kilo vardi. Tek derdim sivilceydi. Onceleri hep cildiyeye gittim kremler haplar losyonlar. Hic biri kar etmedi. Meger pkos sivilce de yaparmis. Dogum kontrol hapi kullanmistim pkos icin o sivilcelerimide gecirmisti. Bi igtimal aklinda bulunsun diye soyliim dedim.
ay içime bi kurt düştü böyle ... Ama şey şu an 21 yaşındayım 17 yaşımdayken gitmiştim kadın doğum ultrasonla kontrol edip kist olmadığını söylemişti. Sonradan çıkar mı acaba böyle şeyler. Senin kadın doğuma kim yönlendirdi? Cildiye doktorum bana birşey demedi hiç uyarmaz mıydı acaba
Canim ben evliyim. Aklima bekarken hic kadin dogumla alakali olacagi gelmedi. Bide kimsede boyle bisey soylemedi. Ben evlendikten sonra siradan bi kontrolde ogrenmistim polikIstik oldugumu. Canim polikistik acayip bisey. Her doktorda net sekilde goremeyebiliyor. Adetin 3. Gunu yapilan hormon testleriyle berabrr ultrasaon goruntuleride uyusursa teshis konuyor. Biray var bi ay yok diyen dr bile oldu bana.
Canim ben evliyim. Aklima bekarken hic kadin dogumla alakali olacagi gelmedi. Bide kimsede boyle bisey soylemedi. Ben evlendikten sonra siradan bi kontrolde ogrenmistim polikIstik oldugumu. Canim polikistik acayip bisey. Her doktorda net sekilde goremeyebiliyor. Adetin 3. Gunu yapilan hormon testleriyle berabrr ultrasaon goruntuleride uyusursa teshis konuyor. Biray var bi ay yok diyen dr bile oldu bana.
Hormon testin teshise uyarsa hemen pko diyolar zaten. Ultrasonda gormeleri sart diil. Bekarken daha kolay. Cocuk dusunmek gibi bi dert yok. Rahat rahat ol tedavini ki oda dkh.