Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de avene clean ac den çok memnunum...tedavinin başından beri kullanıyorum...gün boyu nemlendiriyor
kızlar 3.ayımdayım...hala sivilceler geçmiş değil..izleri söylememe bile gerek yok
bide insanlara bu ilacı kullandığımı söylüyorum.faydasını gördünmü diyorlar...
demekki cildim kötü bi durumda...:1shok:
kolesterolüm zaten 250 civarı...bu aralar canım sıkıldı

gecer canım..
biçok kişi 4.aydan itibaren gectgni sölüyolar sivilcelerin..
bende svilce kalmadı ama izler kötüü :çok üzgünüm:
onlar içinde bi tedavi olcakmısım bu bitince..
bakalım inş işe yarar..
kolestrol 250 yüksekmiş, dr ne diyo bu konuda.. CADIARZU
umarım en kısa zamanda hepmiz kurtuluruz bu sivilcelrden,izlerdenn... :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende 6.ayımdayım..
doktor bana bugün elocon diye bi pomat yazmış..
ama neden, ne için kullanıcagmı bilmiyorum.. :sm_confused::sm_confused:
nette arastırma yaptım biraz ama dişe dokunur bişey bulamadım.. :/
bu konuda bilgisi olan, bu pomadı kullanmış olan var mı aranızda :uhm::uhm:

Selam cnm. banada doktor elocon pomad kremi wermişti ellerim içindi o pütür pütür kızarıodu onun içn vermişti başka yere kullanılıomu bilmiorm zaten pis kokan bi krem yüze sürme bence :ecrin_bebek:

Selam cnm. banada doktor elocon pomad kremi wermişti ellerim içindi o pütür pütür kızarıodu onun içn vermişti başka yere kullanılıomu bilmiorm zaten pis kokan bi krem yüze sürme bence :ecrin_bebek:

tamam canım saol..
evet benim de ellerim kötü olmuştu, onun için verdi demekki :))

Bu Roaccutan un yan etkisi çok ama gözede yan etkisi varmı acaba ? Gözümden tedavi görüyorum ve bu yüzden kullanmaya korkuyorum göz kuruluğu falan yapıyormu ?

bende henüz etkisini göstermedi ama göz kurulugu yapiyormus
bundan sikayetci arkadslar gözyasi damlasi kullaniyorlar
yinede göz dr unuzla görüsseniz iyi olur gecmis olsun

Bu Roaccutan un yan etkisi çok ama gözede yan etkisi varmı acaba ? Gözümden tedavi görüyorum ve bu yüzden kullanmaya korkuyorum göz kuruluğu falan yapıyormu ?

evet şekerim, göz kuruluğu başlıca vede birçok kişide görülen yan etkilerinden birisi, bende en başta o göründü, 2 hafta oldu ilaca başlayalı 2-3 gün sonra başladı kuruluk halada devam ediyor, ama bazıları suni gözyaşı kullanıyorlar, benimki onu gerektirecek kadar rahatsız edici değil, sen böyle bir durumu düşünebilirsin a.s.
sivilcen varsa bence hiç düşünme bende başta çok korktum ama şimdi çok mutluyum bu ilacı kulllandığım içinkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende 8 gündür roaccutane ile eş değer bi ilaç olan aknetrent kullanıyorum..yalnız doktorum güneşe çıkma dedi.çıkarkende güneş koruyucu sür dedi.şuana kadar kullanmadım ama bundan sonra kullanmam gerek sanırım çünkü yüzüm soyulmaya başladı ve bugün eve döndüğümde yüzüm kızarmıştı.evde de Garnıer ambre solaire diye 30 faktör güneş koruyucu var başka alana kadar bunu kullansammı ? ne dersiniz.? veya sizin kullandığınız güneş koruyucuları neler? nisan ayında bu ilaca başlamak ne kadar doğru bilmem ama güneşe çare bulmam lazım..

6. aya girdim başladığımdan beri 30mg kullanıyorum. bu gün doktor kolestrolüm 200 diye 30mg devam edelim dedi. aslında 40mg yükseltecekti.bu gidişle tedavi süresi 10 ayı bulacak sanırım. bu şekilde uzun süren var mı? genelde 6 ayda tedavi bitiyor . bi de doktor çok canımı sıktı ağzında sakızla yüzüme doğru dürüst bile bakmadı. değiştirdiğim ikinci doktor. inş. 3. doktor iyi olur da onunla devam ederim. çok canım sıkkın çoookkk

roacutanne ile zoretenin aynı ilaçlar mı? 5 ay roucatene kullandım 6. ayda doktor zoretenin yazmış. eczacıda aynı ilaç dedi ama güvenemiyorum bazen geçiştirmek için ewet diyolar. bi de bu ilaç da mı kiloya gör hesaplanıyor

ewet s gül ikiside eş değer ilaç ben zoretanin kullanıyorum. hem roaccutane hem zoretanin kullananlar da var. doktorun eline hangisinin reçetesi gelirse onu yazıo.

mrhb.lizim sana yazdım özelden ilgin için teşekkürler tatlımm..

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,benim 5.ayım aktif sivilcelerim yok ama lekelerim ve favorimde kistler var .

bide ben roac.kullnamadan önce lazere gidiyordum.bitti sandım 1 yıla yakın çıkmadılar ama şimdi yine çıktığını farkettim lazer merkezim roac.kullananlara yapıyoruz dedi 6 ay geçsin dedi ama ben 6 ay bunlarla ne yaparımmmm yinee bir sorunn allahım ne olurr bi çözüm söleyin kızlarrr

6. aya girdim başladığımdan beri 30mg kullanıyorum. bu gün doktor kolestrolüm 200 diye 30mg devam edelim dedi. aslında 40mg yükseltecekti.bu gidişle tedavi süresi 10 ayı bulacak sanırım. bu şekilde uzun süren var mı? genelde 6 ayda tedavi bitiyor .Kullanımın bu kadar aylara yayılması normal mi? ben 74 kiloyum ve hesaplamalara göre alınması gereken dozdan az alınca sivilce çıkma ihtimali varmış. Sadece aklıma takılan tedavinin 10ay gibi uzun sürmesi bunun zararı var mı acaba Bilgisi olanlar lütfen bir şeyler yazsın

6. aya girdim başladığımdan beri 30mg kullanıyorum. bu gün doktor kolestrolüm 200 diye 30mg devam edelim dedi. aslında 40mg yükseltecekti.bu gidişle tedavi süresi 10 ayı bulacak sanırım. bu şekilde uzun süren var mı? genelde 6 ayda tedavi bitiyor .Kullanımın bu kadar aylara yayılması normal mi? ben 74 kiloyum ve hesaplamalara göre alınması gereken dozdan az alınca sivilce çıkma ihtimali varmış. Sadece aklıma takılan tedavinin 10ay gibi uzun sürmesi bunun zararı var mı acaba Bilgisi olanlar lütfen bir şeyler yazsın

canım ben 2 sene once 60 kg iken 30 mg vermişti doktor, 6 aylık bir tedavi olacaktı fakat 4 ayın sonunda babamı kaybettim o donemde ve salladım bunu acıkcası tedavim yarım kaldı fakat buna ragmen ustunden 2 sene gecti yine de sivilce sorunu yasamıyorum. roaccutane gercekten cok etkili ve tedavini bitirdiginde tekrar sorun yasayacagını sanmıyorum. merak etme doktorun mutlaka sana en uygun olanı vermiştir.. a.s

çilekli sağ ol canım
devlet hastanesi doktoru olunca güvenemiyorum ama yapcak bi şeyim yok gidip kontrol oluyorum yine de.

kızlar merhaba benimde sorunum olcak daha öncede yazmıştım bu topige ama kararsızlıklarım devam ediyo kullanmaya meilliyim şimdi dr.bana tahlil yapmadan 20 mg bu ilacı verdi ben biraz kullandım dudaklarım falan kötü olnca korktum devam etmedim şimdi ben yeniden başlayayım mı 1 kutu içsem sadece faydasını görürmüyüm kullanan arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne olur fikir verin bana 1 kutudan snr devam mı etmeliyim o dr.çanakkalede de kaldı ben ise balıkesirdeyim artık zaten o dr.tercih etmezdim yüzüme bile bakmadı ben söledim o ilacı yazdı

Canım 1 ay yetmez tabiki en az 6 ay ara vermeden kulanacaksın.Ben 7 ay kullandım tedavim biteli 20 gün oluyor bi tane bile sivilce çıkmıyor.ılk başta banada dr 10 gün falan kullan gel tahlil yapıcaz dedi.Dudak kuruması mutlaka herkeste oluyor ondan korkma.

Canım 1 ay yetmez tabiki en az 6 ay ara vermeden kulanacaksın.Ben 7 ay kullandım tedavim biteli 20 gün oluyor bi tane bile sivilce çıkmıyor.İlk başta banada dr 10 gün falan kullan gel tahlil yapıcaz dedi.Dudak kuruması mutlaka herkeste oluyor ondan korkma.

bana öle bişi demedi hiç çok karasız kaldım ya en iyisi başka bir dr.tekrar görünmek saol cvp için inş.seninde birdaha hiç çıkmaz pis sivilceler:oklava:

arkadaşlar 6 ay önce 5 ay süreli olmak üzere kullandım bu ilacı,cildime çok iyi geldi ama kilo aldım biraz 5 kilo kadar..

Back
X