Bende 4 ay kadar kullandım bu ilacı sürekli nemlendiricilerle dolaştım vucudumda kurumaya müsait neresi varsa dr dediklerini harfiyen uyguladım. Sivilce kusmalarım oldu yüzümde. Tam bir ayda bebek gibi bir cilde sahip oldum herşey süper gidiyordu taa ki bir gün o acıyı yaşayana kadar.. Ne dudağım ne saçım ne şu ne bu ben "anal fissür " diye berbat bir hastalığa yakalandım bu ilaçtan (hastalık anal bölgedeki sinirlerin yırtılması ). Doktoruma başıma geleni söyledim bana bir ilaç verdi o bölge için banamısın demedi. En son bir gece uyuyamadım acıdan işe gidemedim lanet olsun dedim bıraktım ilacı tedaviyi tamamlayamadım. Doktor çok nadir yaşanabilir bir durum dedi kendiside şaşırdı.
Diyeceğim o ki her bünyede farklı sonuçlar doğuruyor. Benim referans aldığım arkadaşıma hiçbirşey olmamıştı tedaviyi tamamladı ve hala sivilcesiz :)) bense 3 aylık kullanımım sonucu yinede güzel bir netice alarak 2 sene sivilcesiz güzel günler yaşadım. Şimdi geri döndü sivilcelerim :))
Üç senedir düzenli olarak altı ayda bir gidiyorum doktora aslında neler yapılacağını kendimde iyice öğrendim..Yinede yeni randevumu aldım gideceğim belki değişik yeni birşeyler çıkmıştır.
Diyeceğim o ki her bünyede farklı sonuçlar doğuruyor. Benim referans aldığım arkadaşıma hiçbirşey olmamıştı tedaviyi tamamladı ve hala sivilcesiz :)) bense 3 aylık kullanımım sonucu yinede güzel bir netice alarak 2 sene sivilcesiz güzel günler yaşadım. Şimdi geri döndü sivilcelerim :))
Üç senedir düzenli olarak altı ayda bir gidiyorum doktora aslında neler yapılacağını kendimde iyice öğrendim..Yinede yeni randevumu aldım gideceğim belki değişik yeni birşeyler çıkmıştır.