Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
YOK ARKDAŞLAR YAA!!NE EVLENıNCEYMıŞ??ZATEN ERGENLıK DÖNEMıN SONA ERıYOR...O ZMNDE ÇIKARSA YUH YANı!aay çok mutluyum bugünn arkadaşlarım yüzün geçiyor dediler..lay-lay-lom

canım ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum 2 senedir :)) kaydirigubbakcemile2
ama şimdi evlerimiz ayrılmak zorunda offffffff :a015:

acaba keramet nikahta mı ? :roflol:

haydi kızlar hep birlikte kocaya:jeyyar: :tomato: Boşuna uğraşmayın ilaçmış milaçmış, tıbbi yöntemlermiş elzem olan erkek eli
şaka bir yana serap hanım sizin sivilceleriniz başka bir sebepten geçmiş olmasın elbet bunu bilemeyiz ama evlenince geçer filan bunlar bana komik geliyor, inanmıyorum ben

canım biliyorum inanmıyosun ama teyzemin kızı benden sonra evlendi onda aşırı derecede çok vardı şimdi 1 senelik evli suratı bebek gibi...kız kardeşi var 18 yaşında aynı ablasının gibi çok sivilceleri var.a.s

kızlar dudakları benimki kadar kuruyan varmı.... bu sabah kalktıgımda böyleydi.. ve hersabah ve krem süremedigim her dakka:çok üzgünüm:

(alıntı yapmayında sileyim sonra)

Son düzenleme:
ben yine resmi göremiyorum ama yinede seni anlayabiliyorum ben de çok kuruyorum, dün çok dert etmiştim özellikle, nivea sürüyorum gün içinde ama 10 dk sonra yine aynı :1no2: valla bıktım artık ya, her dakka elime alıp sürmekten, acaba suratım ne halde diyip aynaya bakmaktan, sürmesem acayip yaa, ilk ay sadece alt dudağım kabuklanıyodu, bu ay üsttekide costu. suratım didiklenmiş sanki ağız kenarımı benyoda elimle peling yapıyorum ama ertesi gün yine aynı didik didik. bugün ilk defa yüz kremimi yanımda getirdim, sürdüm düzeldi, 1 saat sonra yine aynı-tatlicadiarzu- offff bende bu ay dozomu 50 ye çıkartmak istiyodumki daha çabuk bitsin, ama daha kötü olursa ya,

Off gerçekten çok kurumuş :S Sabah yüzünü ılık suyla yıkadıktan sonra havluyla temizleyebilirsin kabukları. Gün içinde rahat edersin taa ki ertesi sabaha kadar :)

Off gerçekten çok kurumuş :S Sabah yüzünü ılık suyla yıkadıktan sonra havluyla temizleyebilirsin kabukları. Gün içinde rahat edersin taa ki ertesi sabaha kadar :)
vallamı cokmu kurumus.. ben normal sanıyorum...fisfisfis
her dakka hametan bepanten sürüyorum.. sürünce bi sorun yok.. kabuklarda soyulup atıyo.. ama sürmedigim anda hemen bu sekilde...oluyo... ya roac. kullanan bi arkadasımdaha varmış ben yeni ögrendim.. kızda hiç bişey yok..:kızgın: ne dudagını kuru gördüm ne baska bişey.. farketmedim bile kullandıgını.. hiç bişeyim yok taş gibiyim diyobenneyaptımki

ben yine resmi göremiyorum ama yinede seni anlayabiliyorum ben de çok kuruyorum, dün çok dert etmiştim özellikle, nivea sürüyorum gün içinde ama 10 dk sonra yine aynı :1no2: valla bıktım artık ya, her dakka elime alıp sürmekten, acaba suratım ne halde diyip aynaya bakmaktan, sürmesem acayip yaa, ilk ay sadece alt dudağım kabuklanıyodu, bu ay üsttekide costu. suratım didiklenmiş sanki ağız kenarımı benyoda elimle peling yapıyorum ama ertesi gün yine aynı didik didik. bugün ilk defa yüz kremimi yanımda getirdim, sürdüm düzeldi, 1 saat sonra yine aynı-tatlicadiarzu- offff bende bu ay dozomu 50 ye çıkartmak istiyodumki daha çabuk bitsin, ama daha kötü olursa ya,
resmi yollarım sana o zaman aksama dogru bakarsın canım ...:çok üzgünüm:

KIZLAAR!bnm 19 mayıs çalışmalarım var ve bugün 4 saat güneşin altında bekledim şu anda yüzüm yanıyor gibi..oof iz kalırmı yaa!!daha çalışmalarda var..bu kadar çabam boşa gitmesin yüzümde leke kalırmı ki?? :S güneş koruyucu da sürüyorum ama..sizce ne yapmalıyım??rapor alıp çıksammı ki ama az kaldı zaten..bide en öndeyim bütün okula bn öğrettim :D çok çaba harcadım..oof am bir tarafta da yüzüm var bişey olurmu kızlar??lütfen yardımcı olun bana!!

yüzünün kızarması leke kalması demek değilki, sen sürmeye devam et ve güneş altında kaldığın sürece her saat yenile. az kaldı diyosun sen bilirsin:delphin:

Sineks cim, sabahları duştan sora benim de öyle oliyi :kızgın: :a015:

duşta hifif peeling yapıyorum dudağıma keseyle...daha iyi oluyor, yoksa devamlı kabuklanıyor.
bi de ben yiyorum derste bi güzel dudağımı...:mymeka:

Sineks cim, sabahları duştan sora benim de öyle oliyi :kızgın: :a015:

duşta hifif peeling yapıyorum dudağıma keseyle...daha iyi oluyor, yoksa devamlı kabuklanıyor.
bi de ben yiyorum derste bi güzel dudağımı...:mymeka:
bugün bende yedim ya.. baya.. ders 2 saat sürdü.. kkurudu gene. derstede süremedim..:çok üzgünüm:.

sinekcim ders ne kelime hocanın karşısında, dışarda, insanların yanında, orda burda anlayacağın çıkarıp çantadan sürüyordum kremi dudağıma:roflol: kimbilir neler düşünmüşlerdir ama hiç umrumda değildi doğrusu. o günlerden alışkanlık hala heryerde çıkarıp sürüyorum lipstick iğimisırnaşık şey

sinekcim ders ne kelime hocanın karşısında, dışarda, insanların yanında, orda burda anlayacağın çıkarıp çantadan sürüyordum kremi dudağıma:roflol: kimbilir neler düşünmüşlerdir ama hiç umrumda değildi doğrusu. o günlerden alışkanlık hala heryerde çıkarıp sürüyorum lipstick iğimisırnaşık şey

ben de öyleyim valla canım, hiç gocunmuyorum :)) a.s

nazimsin26cım biliorum kızarıklığın leke olmadığını ben sadece güneşten dolayı leke BIRAKIRMI DİYORUMkaydirigubbakcemile2...ynede saol dikkate aldığın için sırnaşık şey:nazar:a.s.

ya bende öyleyimde.. bu hocanın yanında süremedimm:emir_bebek:
ben de öyleyim valla canım, hiç gocunmuyorum :)) a.s
ben de ben de... aslında bende:icecream:

nan sineks peşindeyım yafrum unutma -tatlicadiarzu- :1hug:
bende bu hapı kullanan biri olarak 6aycık olee çookk deell yawwffff... :)
suan yuzum bebeksıdır kuzum.. sen sabret yeterki..
tüm güzeellıkler senle olsun nan a.s.

nan sineks peşindeyım yafrum unutma -tatlicadiarzu- :1hug:
bende bu hapı kullanan biri olarak 6aycık olee çookk deell yawwffff... :)
suan yuzum bebeksıdır kuzum.. sen sabret yeterki..
tüm güzeellıkler senle olsun nan a.s.
:icecream::icecream: fanlarım beni heryerde bulur :roflol::roflol: şaka yapıorum
saol canım benim.. benimkide baya iyi oldu gibiya.. bakalım.. insallah tam bebek olucaz burdaki butun kızlar...:icecream:

Back
X