Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok degil.. ama genelde kasıyorumm...:çok üzgünüm:sinekcim sanırım ellerin kuruluktan öyle olmuş. egzema başlangıcıydı herhalde bana da olmuştu kullanırken. doktor onun için özel bi krem vermişti. 1 hafta kullanıcaksın demişti de öyle geçmişti. peki o pütürcükler kaşınıyor mu?
lottfff bu elimin üstündeki varya kızarıklıgı gecti ama yine pütür pütür fakat tengengim ve beyaz karısık bi renk oldu.. valla geciyomu boyutmu degiştiriyor anlamadım..kaydirigubbakcemile3 mutasyona ugruyorum.. doktora gösretme vakti gelmişşte gecio sanki..kaşıma lütfen kaşıdıkça daha beter kaşınır onlar. şimdi hatırladım doktor bana kortizonlu bir krem vermişti sadece 1 hafta kullanıcaksın demişti. krem bayağı bir işe yaramıştı. bence doktora göstermelisin ellerini, belki krem falan verir
fıstıgım bende poşet cay aldım ama lipton degil "dogadan form kayısılı" insallah işe yarar günde kac kez içmeliyim.. bilen cevaplasın.. ben böle caylar kullanmadım daha önce...:sm_confused:Kızlar, ben kabızlık sorununu Liptonun Form çayıyla hallettim...
Şeftali aromalı üstelik tadı da çok güsel...
Sineks'çim bende de hafiften kanama olmuştu, çok kabızlık çektiğim günlerde, geçti şimdi...
ama eğer yırtılma olursa o zaman kötü, çünkü oranın damarları birbirine çapraz-terstir. kendini yenilemez ne yazık ki, yara kapanmaz...
çok dikkat edelim, kalıcı hasar olmasın, bela bişey çünkü o olay...
Form çayını öneriyorum, lifli beslenelim bir de, bol meyve, su...
öpüyorum canlarım! yerimseniben
gurbetci kız önceki halin nasıldı bilmiyorum ama şu halin bile gayet iyi bence... daha ne olsun..:içelim: bitiyormus tedavin tebrik ederim...Şenizhttp://img41.imageshack.us/my.php?image=17052009344.jpg
Sag yanagim.. Bu lekelerden tanidik gelen varmi aranizda? Peki gectimi ?
Bu halini gordum ya artik olsemde gam yemem fln2 ay oncesinde kocaman gecmeyen sizlayan cibanlar vardi..
kızlar yeniden koyuyorum alıntı yapmayında...Onceki hali hatirlanmaya bile degmez, o lekelerin oldugu yerde kocaman ciban gibi sivilceler vardi.
Birdaha kusma yasamam demi cok korkuyorum?
Kizlar dudaklariniza napiyorsunuz peki yaa benimki bakilcak durumda degil bide ucukladi cok berbat goruntu habire kaniyor yaa napiyorsunuz siz??
Lekelere ise kapatici kullaniyorum ama aynaya bakinca birkac saat sonra putur putur soyulmus oluyor cildm oda kotu bir goruntu.
Hapi biraktiktan kac ay sonra cilt kendine geliyor dudaklar fln yani>
canım yurt dışında satılıyormu bilmiyorum.. ama bepantenle eşdeger bir krem ve merhem... fakat bepantenden daha etkili daha yogun ve daha yaglı.. bepanten su gibi kalıyor yanında sanki suyu sürmüşsünde hemen kuruyo gibi.. ama bu öyle degil.. recetesiz satılabiliyor.. eger yasadıgın yerde yoksa internetten ne olduguna bak iyice ona göre bişey bulabilirsin belki eşdeger olan.. bu krem normalde yanık tahriş ve pişiklerde kullanılıyor.. üzerindede çyle yazıyor ama ben her seye sürüyorum =)Seninkiler yine iyi benimki kanli kanli bide ucuk cikmis, bisey suremiyorum sursemde aciyor yakiyor o dereceyarin ise nasil gitcem yaa...
Bepanthene ve goldenroseli hali baya iyi bence.
Yalniz ablacim; senin adina cok sevindim gercekten, bende fondoten surmeden once nemlendiriciyi bolca suruyorum ama yinede birkac saat icinde yine cildim soyulmaya basliyor ozellikle, kasimin ortasi ve dudaklarimin ustu ve cene kisminda bu soyulma, yanaklarim soyulmuyor pek. Insallah bende kurturulum bu berbat dudaklardan cok aciyor ya, sabah kalktigimda ilk dudaklarima bakiyorum bana nasil surpriz yapmis diye.
Pardon Hametanmis, yurtdisinda satiliyormu aceba bu?
saol canım benim.. bugün hiç tık yok bende bk bu sate kadar.. 2 fincan içtim bolcada marul yedim ama bakalım..:icecream: yedigim kadarda verebilecekmiyimkaydirigubbakcemile3Sineks im, günde 1-2 fincan yeterli form çayı...
bana 1 tane yeterli oluyor =))