gülcemcim o kırmızı izleri hiç kafana takma onlar zamanla geçiyo ama sabretmen lazım.önemli olan cildinde çukur izlerin kalmaması. roacutane siyah noktaları çok iyi geçriyo,hatta sen sıkmadan kendiler çıkıveriyoa.sa.s ama sırf siyah noktam var diye bu ilacı kullanmak ne derece doğru bilemiyorum.gerçi doktor verdiyse bi sebebi vardır.[/
ARkadaşlar bugün moralimi bozan bir olay yaşadım. Yüzümün kırmızılığı ve sivilcelerim yüzünden zaten kendimi eve kapatmış bir durumdaydım . Ancak dışarı çıktığımda genelde kimseyle bişey paylaşmadığım için olumsu bakışlarla karşılaşmıyordum. alışveriş yaparken marketteki kız bana o kadar iğrenerek baktı ki anlatamam. Ne var demek isteidm. Bugün bende var yarın sen de olamyacağını nereden biliyorsun. Önceden benim de yoktu. Bu sivilce illeti aynı zamanda psikolojimizi de bozuyor arkadaşlar. Sivilceler geçiyor sonra kırmızılıklar başlıyor sonra izler . Tam bi ızdırap. Yanımıza kar kalan tek şey sabır herhalde. Biz toplum olarak yetiştiremiyoruz kendimizi. Yazık....
merhaba cnm,
doktor kolestrlü konrtol altında tutucu bir ilaç verebilir mi acaba?genelde herkesin değerlerini yükseltiyor zaten,ilacı bıraktıktan bir süre sonra da normale dönüyor nasılsa....benim de 3.ayın sonunda ne olacak bilmiyorum ama yarıda bırakmamanın bir yolu olabilir....
bu ilacı doktora gitmeden de alıp kullanabiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?