arkadaşlar,4 ayın bitmesine 6 günüm kaldı sadece.yüzüm berbat durumda,dolu ve acılı akneler kırmızı sivilceler ve alerji geçiriyo görünümlü bir cilt sahibiyim. yanında geçirdiğim mutsuzluk sendromu ve özgüvensizlik de cabası.. doktorun yorumu şudur:cilt bütün potansiyelini kullanacakmış sonra hiç gücü kalmadığı noktada yokolacaklarmış.. ne zaman peki?Kötü Kazen anlamıyorum tedavimin normal süresinin bitmesine 2 ay var son hafta bir sabah uyandıgımda geçmiş mi olacak bunlar.. bu nası bi süreç arkadaşlar..hiç mi ilerleme olmaz bi de üstüne kötüleşir... tmm cok karamsarım biliyorum ama inanın en kibar biçimde anlattım hislerimi. bi de bnm gibi sabırsız bi insan için bunun net adı: çin işkencesi..
slm canım doğru diyosun inşallah bu son olacak birdaha karşılaşma fırsatı bile vermiyecez evelallah bu kadar zahmet çekiyoruz boşuna değildir umarımm sen nasıl oldun biraz daha iyi gördümm boşver yaa geçer hepsii üzülme bizde de aynıı valla ben alıştım artık takmıyorumm napimm... yapacak bişey yokk bizi çekmek zorundalar çekmeyende kendisi bilirrr onun için kendini üzme derimm az kaldıı inşşahh bi gün bu hallerimize gülüp geçecezzzz ahhh ahhhh inşallahhh :dance:
işte ben onun için sabredip makyaj yapmamaya çalışıyorum..gözenekler tıkanıyormuş..bizde de ne gözenek varmış ya, ne yağ varmış..çıkıyorlar çıkıyorlar bitmiyor bir türlü..
bugün roaccutanede 2 ay. 10 gün geçti,
dönüp geriye baktığımda gerçektende iyi bi mesafe kattetmişim,
bende iri akneler olurdu ve 1 tanesi 20 sivilceye bedeldi nerdeyse... bu geçen 2 ay 10 günde ilk 45 bayağa sıkıntı çektim sivilceler arttı, ama bu aralar gerçektende iyiyim herkes farkediyor değişimi...
güzelliğim ortaya çıktı yavf çok şükür :)
bu ilaç antibiyotik gibi saati saatine kullanılmasada olur dimi arkadaşalr tek mrk ettiğim bu...
mi amor.. madem aynı durumdayız konuşalım bir sanal method bulup.. insanlar şikayetlerimden okadar çok bıktı ki.. sürekli sabırsız olmakla suçlanmaktan sıkıldım.. alıp o hapları doktorun yüzüne fırlatmak istiyorum, agresifliğim ve mutsuzluğum tavan yaptı. yüzüm tepeciklerle dolu. aynalara bakmak bile istemiyorum. 4 ay geçmişken bu durumda olmak saçma diil mi,tüm bu yorumlara bakıldığında.. forumlarda dert ortağı arıyorum şu halime bak! facebookta seni bulmak mümkün müdür? yada bana yardım edecek herhangi biri... :1shok:
bugün roaccutanede 2 ay. 10 gün geçti,
dönüp geriye baktığımda gerçektende iyi bi mesafe kattetmişim,
bende iri akneler olurdu ve 1 tanesi 20 sivilceye bedeldi nerdeyse... bu geçen 2 ay 10 günde ilk 45 bayağa sıkıntı çektim sivilceler arttı, ama bu aralar gerçektende iyiyim herkes farkediyor değişimi...
güzelliğim ortaya çıktı yavf çok şükür :)
bu ilaç antibiyotik gibi saati saatine kullanılmasada olur dimi arkadaşalr tek mrk ettiğim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?