yaa bende bugun ıtıbarıyle 25 gun oldu ama hala koca koca sıvılcelerım duruyo bıde ben sıkmasamda kendılerı patlıyo kanıyo off yaaa ergenlıkte cekmedım 20den sonra basladı ahhh ahhhh nazara geldık kesın:)) herkes masallah bebek gıbı derdı kem gozluluer
gülseren bence hiç bunlara gerek kalmayacak şekerim.. zaten cillop gibi bi yüzün olacak inş. ne gerek varki bu kadar masraf etmene demi ama..a.s
CANIM BENİM TEDAVİM BİTELİ 1,5 SENE OLDU... ÇOK ŞÜKÜR YÜZÜMDENDE MEMNUNUM ANCAK ÖZEL GÜNLERDE MAKYAJ YAPARKEN YÜZÜNEDE BİRŞEY SÜRMEN GEREKİYOR O YÜZDEN ALDIM FONDOTENİ AMA İYİKİDE ALMIŞIM ÇOK ZARARSIZ VE KENDİ TENİN GİBİ GÖRÜNÜYOR.
KIZLAR BEN İLK AY 60 MG LA BAŞLAMIŞTIM SONRAKİ AYLAR 40'LA DEVAM ETMİŞTİM...
slm mgorgun senin soyulmaların ilaca başladıktan ne kadar sonra başladı sen de baya az bi mg.la başlamışsın kilon ve boyunu yazar mısın bana?ya geçmezse diye korkuyorum ben yaa...inşallah geçer başından geçenleri yazsana he zaman üüffffnasıldı senin durumun benim çok kötü değil
ama yine de korkuyorum neyse cnm sağol şimdiden byyy
aygül merh. canım daha yolun başındasın şekerr tabii çıkacak bunlar seni germesin bence sonuçta iyleşme doğrultusundasın bizde bu yollardan geçtik kuzuuu sıkma canını artık sivilce dertleri tarihe kavuşacak inş. kendine ii bak görüşmek üzere hoşçakalll:teselli:
CANIM BENİM TEDAVİM BİTELİ 1,5 SENE OLDU... ÇOK ŞÜKÜR YÜZÜMDENDE MEMNUNUM ANCAK ÖZEL GÜNLERDE MAKYAJ YAPARKEN YÜZÜNEDE BİRŞEY SÜRMEN GEREKİYOR O YÜZDEN ALDIM FONDOTENİ AMA İYİKİDE ALMIŞIM ÇOK ZARARSIZ VE KENDİ TENİN GİBİ GÖRÜNÜYOR.
KIZLAR BEN İLK AY 60 MG LA BAŞLAMIŞTIM SONRAKİ AYLAR 40'LA DEVAM ETMİŞTİM...
GÜLSEREN MERHABA
SANA SORUM VAR....İLAÇ SIRASINDA KAN DEĞERLERİN,KOLLESTROL FALAN....ARTIŞ OLMUŞ MUYDU ?OLDUYSA NE KADAR ? VE İLACI BIRAKTIKTAN SONRA DÜZELDİ Mİ? MUTLAKA DÜZELİR DE ...ÇOK MU UZUN SÜRDÜ????
CEVAPLARSAN ÇOK MEMNUN OLURUM CNM :)
Gülseren merhaba izlerle aran nasıl ?
Yüzün sivilcesiz hallerin kadar güzelleşti mi yoksa eh işte mi?
benim 4 ayı geçti iki ayım filan kaldı . ama hala kırmızılıklar ve sanki izler kalıcak gibi geliyo , aydınlartırsan sevinirim.
bence tahlili mutlaka yaptır carmincim.cunku eger kolestrolun arttıysa ki bu ilac kolestrolu arttırıyor karacigerine zarar verir.eger degerler yuksek cıkarsa drun dozunu dusurur.ama drunun tahlil istemeden ilac vermesi cok yanlıs bence.ya ben 2 aydır kullanıyorum ama başlıyoken de başladıktan sonrada doktor tahilil istemedi. ilk ilaca başladığımda istemişti yani bundan 10 ay önce. bi tek o zaman tahil yaptırdım. bi daha da yaptırmadım. doktora bi sorsam mı acaba?
DEĞERLERİM SÜREKLİ NORMAL DEVAM ETTİ HER AY TESTLERİMİ YAPTIRIYORDUM. SADECE BİR AY HAFİF BİRŞEY ÇIKMIŞTI AMA NEYDE HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ ÖNEMSİZDİ SONRAKİ AYDA DÜZELMİŞTİ :)
MRB CNM
BEN DE BARİZ BİR SOYULMA OLMADI ,BAZI AKNELERİMİN ÜSTÜ SOYULMUŞTU SADECE,ANCAK NEMLENDİRİCİ SÜRMEZSEM AŞIRI KURUMA OLUYOR...
KİLOM 58 BOY 1.67
GEÇECEK CANIM MERAK ETME
BENİM KAN DEĞERLERİMİ EPEYCE YÜKSELTMİŞ BAKALIM NELER OLACAK????DR NE DİYECEK YARIN GİDİYORUM HAYIRLISI....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?