Muhtemelen belki daha önce bu başlıkta yine bu ilacın yan etkilerinden ötürü canımın çok sıkıldığı bir anda dayanamayıp yazmış olduğumu hatırlıyorum ancak bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Propolis. Adı gibi propolis. Yani dünyanın en iyi koruması. Sivilce ve akne dahil bir çok hususta oldukça iyi bir destek, yan etkisiz iyi sonuç alınabilecek ve eğer arı kovan ürünlerine yani bal alerjiniz gibi bir durumunuz yoksa, bırakın küçücük bir zararı olmasını aksine bir çok faydaları da olan dünyanın en özel maddesi.
Sayfalarca sürecek özelliklerini ise dileyen herkes istediği an her yerden araştırıp okuyabilir ve öğreneilir zaten.
Bir de sadece adı mı öyle yoksa kendi de mi gerçekten öyle, eğer kullanacaksanız mutlaka bu konuyu iyi tetkik edin derim. Ben kendim hem tabletini hem de kremini çok uzun zamandır pek çok bölgesel uygulamada kullanıyorum.
Tekrar hepinize, her şey her daim gönlünüzce olsun diyorum. Sevgimle
roaccutane kullanırken mi propolis i kullandınız? tam olarak ne gibi sorunlar için kullandınız biraz daha açıklar mısınız?[/QUOTE
Hayır hayır. Ben roaccutane hiç kullanmadım zaten. Ama propolis kullanmak için bir sorununuz olması gerekmiyor ki zaten. Ayrıca ne kullanıyor olursak olalım hiç farketmiyor. Kullanılmasında sakınca olan birşey değil ki zaten.
roaccutane kullanırken mi propolis i kullandınız? tam olarak ne gibi sorunlar için kullandınız biraz daha açıklar mısınız?[/QUOTE
Hayır hayır. Ben roaccutane hiç kullanmadım zaten. Ama propolis kullanmak için bir sorununuz olması gerekmiyor ki zaten. Ayrıca ne kullanıyor olursak olalım hiç farketmiyor. Kullanılmasında sakınca olan birşey değil ki zaten.
sanırım forumda yeni olduğum için özelden şuan mesaj atamıyorum üzgünümpropolis de mi akne tedavisinde kullanılan bir ilaç?
Kızlar ben bu ilaç yüünden 3 kilo verdim aranızda var mı ilaç yüzünden kilo veren.
sen kacıncı ayındasın pekı?
Tedavisi sonlananlar kaç kutu bitirdiniz acaba? 8. kutudayım, 7 kutu daha var ama mg'ı azaldı 20 yerine günde 10 mg alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?