Cnm benim tedavi bugün bitiyor yüzüm baya düzeldi. Fakat yine uçuk çıktı biliyomusun bugün.. daha geçen hafta çıkmıştı. Bugün yine çıktı hap mi yapıyor anlamıyorum uçuk çıkaran biri değilim normalde. Daha yeni geçmişti dudagim düzeldi gene uçuk çıktı neden acabaKendi kendine gecti benim sadece nemlendirdim baska bisey yapmadim ,cokkotu olursa doktora git
A vitamini eksikliginden olurmu :O zaten zoretaninin icinde a vitamini deposu var . Kendi doktorunuza gidin .arkadaşlar zoretanin kullanıyorum, parmaklarım soyulmaya başladı 5. ayım. kabuklandı derim kalktı resmen. sağlık ocağına gittim, A vitamini eksikliğimin olduğunu söyledi, ve ilaç verdi. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? bir de bu vitaminler kilo aldırır mı ?
Ucuk genelde bagisiklik sisteminin dusmesinden kaynaklaniyo beslenmene daha cok dikkat etmelisin tabi ilac da bunu tetikliyoCnm benim tedavi bugün bitiyor yüzüm baya düzeldi. Fakat yine uçuk çıktı biliyomusun bugün.. daha geçen hafta çıkmıştı. Bugün yine çıktı hap mi yapıyor anlamıyorum uçuk çıkaran biri değilim normalde. Daha yeni geçmişti dudagim düzeldi gene uçuk çıktı neden acaba
Canım bende zoretanin kullanıyorum 4.ayıma başlayalı 5 gün oldu bende d vitamini eksikliği vardı ilaç verdi doktor dermatologumu aradım d vitamini için kullanabilirsin a vitamini ve türevlerini kullanmanda sakınca var dedi zaten zoretanin a vitaminiarkadaşlar zoretanin kullanıyorum, parmaklarım soyulmaya başladı 5. ayım. kabuklandı derim kalktı resmen. sağlık ocağına gittim, A vitamini eksikliğimin olduğunu söyledi, ve ilaç verdi. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? bir de bu vitaminler kilo aldırır mı ?
Bende kendimde d vitamini eksikligi oldugunu dusunuyorum ne gibi belirtiler oldu sizde ?Canım bende zoretanin kullanıyorum 4.ayıma başlayalı 5 gün oldu bende d vitamini eksikliği vardı ilaç verdi doktor dermatologumu aradım d vitamini için kullanabilirsin a vitamini ve türevlerini kullanmanda sakınca var dedi zaten zoretanin a vitamini
İlactan malesef bendede varArkadaslar bende roaccutane kullaniyorum. 3. Ayimin 10 gunu doldu. Dun geceden beri bas donmesi yasiyorum. Acaba ilactan mi diye dusunuyorum. Yardimci olurmusunuz
peki ne zamana kadar böyle devam edicek?İlactan malesef bendede var
DDozunkac ve hangi ilaci kullaniyosun ? Ben aknetrent kullaniyodum zoretanine gecince bas donmem azaldi mesela. 4 ayda bitti bas donmesi cok nadir oluyopeki ne zamana kadar böyle devam edicek?
roaccutane 30 mg kullanıyorum. 3. ayımın 10 günü bitti. ama ilk defa bugün döndü şimdiye kadar.DDozunkac ve hangi ilaci kullaniyosun ? Ben aknetrent kullaniyodum zoretanine gecince bas donmem azaldi mesela. 4 ayda bitti bas donmesi cok nadir oluyo
Aslinda özellikle anlayacağım bi belirtisi olmadi canim zoretaninle beraber kalca agrim baslamisti siddetli şekilde agri geldiginde kimildayamiyodum bile sonra yavas yavas hafifleyip normale donuyodu dermatologumla gorustum o da askiya almayalim yinede fizik tedaviye git duruma gore ilacin dozunu dusururuz yada ayni devam ederiz dedi orda çıktı d vitamini eksikligim. Ama fizige gittigim doktor sordu direk sabahlari halsizmi kalkiyosun uykunu alamamismi kalkiyosun felan diye evet dedim onun uzerine de kan aldi o sekilde ogrendimBende kendimde d vitamini eksikligi oldugunu dusunuyorum ne gibi belirtiler oldu sizde ?
Galiba cnm bu arada benim tedavi bitti. Senin nasıl gidiyor daha ne kadar kullancanUcuk genelde bagisiklik sisteminin dusmesinden kaynaklaniyo beslenmene daha cok dikkat etmelisin tabi ilac da bunu tetikliyo
Ayy bunlarin hepsi bende var yaAslinda özellikle anlayacağım bi belirtisi olmadi canim zoretaninle beraber kalca agrim baslamisti siddetli şekilde agri geldiginde kimildayamiyodum bile sonra yavas yavas hafifleyip normale donuyodu dermatologumla gorustum o da askiya almayalim yinede fizik tedaviye git duruma gore ilacin dozunu dusururuz yada ayni devam ederiz dedi orda çıktı d vitamini eksikligim. Ama fizige gittigim doktor sordu direk sabahlari halsizmi kalkiyosun uykunu alamamismi kalkiyosun felan diye evet dedim onun uzerine de kan aldi o sekilde ogrendim
Ben asiri halsizlikten dolayi ara verdim 1 hafta kadar kan tahliline gidicem sinavlarm bitince 3 ay daha kullancamsanirim artik sivilce cikmiyo cok sukur :)Galiba cnm bu arada benim tedavi bitti. Senin nasıl gidiyor daha ne kadar kullancan
Benim size çok acil bi sorum olucak. Bende bu ilacı kullanıyorum fakat bugün öğlen 2de bacaklarımı epilasyon aleti ile aldım 5 saat sonra duşa girdim soğuk suyla yıkadım bu saat oldu hala geçmiş değil. Kırmızı nokta olarak kaldı ne yapmam gerekir lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?