Kızlar inanın hangi birinize teşekkür edeceğimi bilemedim sanki yakınımda oturup benimle aynı derdi paylaşıp hatta benimle aglıyorsunuz b14081976 ; gnc ayg ; şadiye ve limon24 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. burada olmasa kime yazar ve nasıl nereden moral bulurum bilmiyorum İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZ...
ben 2.5 ayımdayım işte hala çıkıyorlar biraz ugraştıklarım oldu izler çogunlukta.. Herkes kullanıyor ben 15.günümde kurudular 1 ayda kurudular vs diyor benm 2 arkadasım daha kullanıyor 2 ayda bebek gibi oldular diyorum heralde bende gecmicek ama sizler tek moralimi düzeltenlersiniz. Teyzelerimle dısarı çıktık bugün bana mezuniyet kıyafeti almaya büyük bir alışveriş merkezine yüzümde kalıp pudra biraz fndöten... bende aacaba sadece güneş kremimi sürüp gözlüğümü takıp elime suyumu alıp gezebilecekmiyim zevk alabilecekmiyim yaptıklarımdaneve gidip sürekli uyumaktan bıktım ders bile
çalışamıyorum![]()
canım benim bende senin gibi bu ilaca yüzümde çıkan bikaç sivilceyi sorun edip başladım daha çok siyah noktalardan kurtulmak istiodum.. ilaca başladım ve inanlımaz kötü günler yaşamaya başladım psikolojık olarak çok sarstı beni ilaç unutkanlık dikkatsizlik vs. ayrıca 4 ay bitene kadar sivilceler kustu tam 4 ay boyunca yüzümde daha önce hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı tabe ben bide hepsiyle oynadım vee kırmızı lekeler kaldı pudra sürmeden çıkamıodum bide öğrenciyim hergün okul var... baktım 4.aydayım ve hala sivilceler var sanırım pudradan oluo die gözümü karartıp hiç makyajsız sokağa çıkma cesaretini gösterebildim artık dersime girmeyen hocalarım bile neyin var son zamanlarda çok solgunsun bi problemmi var diolardı yani okadar etkiledi ilaç beni :) şuan 6. ayın yarısındayım ve yeni yeni iyileşio yüzüm 1 ay daha kullanıcam 30mg kullandım için bi ay daha uzucak dedi doktorum... bahsettiğim kırmızı lekelerde hafifledi artık zaten ilaç yapıomuş o kırmızılıkları ilaç bitince geçicek dedi doktorum...bak ben artık sadece güneş kremi sürüp gözlümü takıp sokağa çıkabiliorum inan bende bunu hayal bile edemezdim ama geçti allaha çok şükür seninde geçicek bu ilacı kullanıpta ben fayda görmedim diyen duymadım hiç sabret gerçekten güsel çok güsel olucak cildin bak ben 5 ay dişimi sıktım 5. ayda bile yüzümde hala sivilce vardı sakın bırakayım deme canımıniçi emi..? bana sorabilirsin senin için takip edicem siteyi çok öpüorum bol sabırlı günler :)