5. ayım bitti çok şükür iyiyim izler kaldı bi ama doktor ocağıma incir ağacı dikti Hyseke Solaire SPF 50 kendileri 51 ytl; ayrıca burnum için bi krem verdi ki artık kurudum resmen :) onuda devlet karşılamadı 19,50 ytl de o ayrıca aylık hapım roaccutane20mg + roaccutane10mg off ya yüzümü eski haline getircem derken cebim eskidi valla. Ya şu güneş kremi yerine avonun 50 faktörlüklerinden felan kullansam acaba bişe olumu kullananınız var mı? Ühüü yaa daha izler için 3 ay sonra tedaviye başlıycakmış bakalım ona nekedar bayılacağımHa bide okudum da yeniden tekrarlıyomuş sivilceler öyle yazmışınız, doktor kesin çözüm diyodu yediğimize içtiğimize dikkat etsektemi bu illet peşimizi bırakmıycak. Hepimize geçmiş olsun .....Güneş kremi knusunda beni bi aydınlatın hacı yaa :) :)
slm, bence doktorunun tavsiyesine uy onun dediği güneş kremini al, bende tam 50 ytl verdim küçücük güneş kremine. yüzüm hassaslaştı ilacı kullandıktan sonra ama güneş kremi çok iyi geliyor. doktorun sana o kremi önermişse bir bildiği vardır yerimseniben inşallah hepsi biran önce geçer:1hug::1hug: