merhabalar bu klübe bu başlık sayesinde üye oldum. Bu ilacın varlığından üniversite yıllarından beri haberim vardı ama kullanmamak için köşe bucak kaçtım taki 27 yaşına gelip kendi iş yerime sahip oluncaya kadar... Sivilce ve kilolar insanın kendine güvenini sıfırlayan etkenler: Ben eczacıyım. Sivilclerim yüzünden bilgisayarın arkasına saklanıp hastalarımla ilgilenemiyordum ve hayatımın kontrolünü kaybetmiştim. 12 yaşımdan beri koca yanar dağlar halinde sivilcelere sahip olunca durum bu boyuta kadar geliyor. hacettepe tıp fakülteside gittim son umut... Profesör ilk muayenede roaccutane kullanacaksın dedi. ddaklarım içinde bepanten yazdı bana hiç bir kozmetik kullanmamamı söyledi. Altı ay boyunca yüzüme sadece su sürdüm

6 ay boyunca ne çektim hatırlamıyorum. Çünkü sonucu görünce unuttum herşeyi... Pürüzsüz bir cilt. Ancak ilacı bıraktığında cildi besleyen en büyük etken olan yağ gittiği için cilt güçsüz kalıdı pürüssüz ama cansız bir ten. roacutan kullanan kişilerin ciltleri erken kırışıyor. Bu yüzden bir eczacı ablamın rehberliğinde antiaginge başladım : Visifirm kullandım çok ama çok iyi geldi. çok ilginç bişi dikkatimi çekti roaccutane kullandığımdan beri adet siklsum düzene girdi. sadece kötü yan etkileri yokmus demekki

arkadaslar roaccutandan sonra düzeninizi değiştirmezseniz sivilce ler tekrar eder ben mesela bu ilaçla birlikte bana sivilce yapabilecek şeyleri hayatımdan çıkardım cips çikolata vs ...ilaçtan sonra yeme içme düzeninizi de değiştirin bence böylece kalıcı sonuç alırsınız... herkese iyi geceler....