- 20 Ocak 2008
- 15.272
- 32.201
- 1.123
Arkadaslar lütfen aydınlatın beni.
5. ayım bugün bitti ve 6. ayıma giriyorum fakat malum güneş kavuruyor ve güneş kremi kullanmamız lazımmış öyle duymuştum yoksa izler kalıcı oluyormuş?Doğrumu bu ? dogruysa hangı güneş kremini kullanayım tavsiyede bulunurmusunuz bana?Şimdiden teşekkürler
5. ayım bugün bitti ve 6. ayıma giriyorum fakat malum güneş kavuruyor ve güneş kremi kullanmamız lazımmış öyle duymuştum yoksa izler kalıcı oluyormuş?Doğrumu bu ? dogruysa hangı güneş kremini kullanayım tavsiyede bulunurmusunuz bana?Şimdiden teşekkürler
Bak ben 5. ayımdayım. Bu ilacı 2. kullanışım. Diğerini 9- 10 yıl önce kullanmıştım, gereken dozu tamamlamadığım için tekrarladı. Benim ilk iki ay sivilceler hiç oralı değildi ama pes ettiler artık. şimdi aynı sende olan kas ağrıları, duygusal hassasiyet, cilt, özellikle dudak kuruluğu var, dediğin gibi yüzümün ve buynumun rengi bariz farklı ama yavaş yavaş lekeler sönecek.a.s Bir iki ay önce daha belirgindi lekeler, fondötensiz çıkamıyodum dışarı. Ama gerçekten 6 ayı doldurunca farkı göreceksin, bırakma tedavini, bak hepimiz sabrediyoruz. Bence alacağımız sonuçlar bu günkü sıkıntıları unutturacak.:teselli: Ama dr. kontrolünü ve güneşten korunmayı unutmaaaaaa.a.s.