- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 28
- 38
Günaydınnn, Arkadaşlar bende üç yıl önce kullandım . Evet ödem yapıyor , cildi kuruyor, ağda falan yapmanız imkansız çünkü deri kuru ve hassas olduğu için derinizi de tüylerle beraber alıyor. Eğilemiyorsunuz tutuluyorsunuz... Ama sonuç muhteşem. Vücudunuza etkisi oluyor ve kesin çözüm. Ben herşeyi deneyen biri olarak .
Benim yüzüm kanıyordu o derece sivilceden. Kışın başladım yedi ay kullandım.
Öneririm.
Benim yüzüm kanıyordu o derece sivilceden. Kışın başladım yedi ay kullandım.
Öneririm.
burun için hametan pomadı doktoruna yazdırmalısın onu anında kuruluğu alıyor, dudaklar için okumuşsundur her yerde tabi ama blistex mavi kavanoz ve blistex mavi stikten şaşma derim bazı dudak nemlendiricileri daha fazla kurutabiliyor. Öyle alışılagelmiş şekilde ay gözlerim kuruyacak eyvah dudaklarım moraracak diye düşünme benim dudaklarım bile abartılı şekilde kurumadı ve gözlerimde hala kuruluk yok ara ara belki rahatsız etmeyecek şekilde, yani tamamen kişiyle alakalı sen olumlu etkisini düşün diğerlerini at kafadan. 20 mg ise ilk ay için gayet iyi
Yüzümde aslında çok fazla abartılacak kadar sivilce yok fakat siyah noktalardan muzdaribim bir de sırt bölgemdeki bitmek bilmeyen sivilcelerden. Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu gözlerimde batma hissi var ve bu sabah kalktığımdan beri burnumun içi acayip kuru. Doktor burun içine sürmeye krem vermedi yüzün içinde ikinci ay alırsın şimdi ilk aydan gerekmez dedi sadece çok rahatsız olursan diye hametan yazıyorum dedi. Yüz için nemlendirici krem olarak avene in kremlerini duydum çok güzel nemlendiriyor falan diye önümüzdeki ay o kremleri almayı düşünüyorum. Dudak içinde blistex med plus ı aldım.