Arkadaşlar ben uzunca bi süre roaccutane kullandım.İlaçtan sonra bi süre gayet güzeldi cildim.sivilcesiz,pürüzsüz.Ama belli bi süreden sonra tekrar çıktı.İlaç kullanmadan bu sivilcelere bitkisel nasıl çözüm bulabilirim diye araştırma içindeydim.Son zamanlardada yüzümde ucu iltihaplı sivilceler çıkmıştı.Bitki Derman Akne Setini buldum.Hafif sivilcesi olanlar 1 ay ,yoğun sivilcesi olanlar 4 ay kullanacaklarmış.Ben daha öncedende ilaç kullandığım için çok fazla sivilcem yoktu.Bu seti kullanmaya başladım ve bu gün 8. günüm.Gerçekten mucize gibi.İlk günden etkisini gösterdi.Ucu beyaz sivilceler ilk kullandığım günün ertesi günü söndü.Sadece eczanelerde satılıyo.Birazda pahalı.Ama sivilceler geçecekse sorun değil diye düşünüyorum.Bu ürünü kullandıktan sonra gözeneklerim bile kapandı.Cildi çok kurutuyo ve soyuyo.Benimde başladı soyulmaya.Ürünü kullanırken nemlendirici kullanmıyosunuz.Hiçbişekilde göz etrafına bu ürünü kullanmıyosunuz.İnternetten bu ürünü inceleyebilirsiniz.Bitki Derman diye bakın.Bazı sorularım vardı.Üretici firmayı aradım.Bu ürünü kullandıktan sonra hiç bi şekilde sivilcelerin çıkmıcağını söylediler.Sivilcesiz günler dileğiyle inşallah faydam olmuştur.Bu ürünü ben 1 ay kullanacam.Gelişmeleri yazarım.