Sivilceli Ciltler Sivilcelere oriflame pure skin serisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Girip okuyanlar için konuyu guncellemek istedim tecrübelerimi aktarmaya devam ediyorum kullanali 2hafta oldu şimdi, sivilcelerim çıkıp çıkıp geçiyor eskiye oranla daha hızlı cikmaya basladi sanırım cildim kusuyo ictekiler de temizleniyo, çıkınca üstüne hemen 8saatte bir derinlemesine etkili jel sürüyorum ve sabah akşam diger rutinlere devam ediyorum yüzümü Cok yavaş yavaş soyuyo ölü hücreler gidiyo ve yuz yikama jeli olanları hemen temizliyor yani yuzumde pul pul kötü kötü kalmıyor bu sayede lekelerim de açılmaya başladı cok şükür, sivilcelere lekeden hızlı tedavi ediyo, siyah noktalarim da baya küçüldü sıkıştı maske yaptıkça daha da küçülüyor sonra da hemen tonikliyorum

Senin adına cok sevindim canım ise yarıyor gibi görünüyor:)

Senden fotoğraflarıyla birlikte nasıl kullandığını belirtmeni istesem yapabilir misin ?
İnt.baktım 2 tane tonik var hangisini kullanıyorsun mesela bu anlam kargaşasını önlemek için resimlerini de eklersen sevinirim

Senden fotoğraflarıyla birlikte nasıl kullandığını belirtmeni istesem yapabilir misin ?
İnt.baktım 2 tane tonik var hangisini kullanıyorsun mesela bu anlam kargaşasını önlemek için resimlerini de eklersen sevinirim

Canım benim de aklımda hatta resmi de çektim ama telefondan giriyordum eklentiyi kabul etmiyor bilgisayardan atıcam yarın takip et

anca fırsat bulabildim hayatım:))

Eklentiler

• $ýmag0625.webp
    $ýmag0625.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 232
En sağda yıkama jeli onun yanında tonik en baştaki nemlendirici. Arada da derinlemesine etkili jel ve siyah nokta maskesi var yıkama jeliyle yıkayıp tonikliyorum ve nemlendirici sürüyorum. Gece yatarken derinlemesine etkili jeli sürüyorum haftada iki kez de banyodan sonra siyah nokta maskesini yapıyorum maskeden sonra gene günlük rutini yapıyorum. Yıkama jeli bezelye tanesi kadar yeterli

Canım ilgine teşekür ederim,memnunsun sanırım
Çevremde oriflameci falan yok hiç bakalım bulursam birilerini bakacağım ürünlere

Canım ilgine teşekür ederim,memnunsun sanırım
Çevremde oriflameci falan yok hiç bakalım bulursam birilerini bakacağım ürünlere

Müşteri hizmetlerini ararsan seni en yakın oriflame danışmanına yönlendirirler, üye olursan da yuzde otuz indirimle alırsın ürünlerini, cevrende satan birinin olmaması Cok iyi herkes senden alır kâr da edersin böylece:) kendi ürünlerini de indirimli alırsın

Tekrar konuyu guncellemek istiyorum girip okuyanlar için...
Kullanali üç buçuk hafta oldu pazartesi 4hafta olacak. Bir ay gibi bi surede sivilcelerin geçmesini beklemek Cok yanlış ama gene de gelişmeler var hepsi bitti diyemem ama hafifledi genel olarak. Zaten asil iyileşme ikinci ayda başlar hepimizin bildiği gibi. Kullanmamin ikinci haftasında sivilcelerimde artış oldu bu beni Cok sevindirdi özellikle yanaklarimda yeni sivilceler çıktı ama kullanmaya devam ettikçe onlar da hafifledi artık cok fazla sivilcem çıkmıyor cenemde kocaman bi leke vardı o geçti. Ikinci ve üçüncü haftalarda yüzümde soyulma oldu ölü deriyi attım ama siyah noktalarim en baştan beri azalıyor baya hafifledi dikkatli bakmayan burnumda siyah nokta olduğunu göremez ama düzenli kullanmak ŞART! Düzenli Kullanmayacaksiniz almayın cunku mesela iki gun ara verdiniz kullanmadiniz diyelim o kadar emek boşa gider yağı aldığınız gozeneklerin arası tekrar yag dolar tedaviye yeniden başlamış gibi olursunuz ama siz bu ürünleri kullandıkça yağ çıkacak yüzeye siz temizledikce o gene çıkacak ve en sonunda bitecek

Canm bu arada diger tonik ve yıkama jelini sivilceler geçip leke tedavisi başladığında kullanacaksin ben de öyle yapicam

Eki Görüntüle 405810 Eki Görüntüle 405811 Eki Görüntüle 405812
bunlardan kullanan varmı kızlar???? bundan aldımda nasıl iyimi acaba?? cildim karma

Optimals set:) cildin katmaysa pure skin fazla olabilirdi Cok iyi yapmışsın ben sivilcelerim geçip cildim normale dönünce onlardan kullanmayı düşünüyorum..her oriflame danışmanı almıştır ya da satmistir bunlardan. Optimals arindiricidan bi dahaki siparisimde isticem Cok doğru karar vermissin cildin için uygun bence:)

Kullanali bir ay oldu ürünlerimi. Ölü deriyi epey bi attım sanki. Artık kuruyup dökülmüyo. Haftada 3 4 sivilcem çıkıyor. Yani urun derinlere etki ediyo. Sivilceleri yüzeye atıyor onlar da urunleri düzenli kullanıp derinlemesine etkili jeli sürünce bi kaç gün içinde sönüyor. Lekelerim Cok fazla azalma göstermedi ama renkleri açıldı. bir ayda geçmesi beklenmez zaten kimyasal peelingle bile kaç seans sonra geçiyor.

Temizleme, günlük rutin, sivilce kurutma, yağ birikimini siyah nokta olusumunu önlemek için bunlari kullanmaya devam ediyorum. Cildim lendini toparladı. Bugün 5 hafta oldu. Sivilceleri içten çıkarıp geçiriyor ama lekelerim icin biraz daha sure var sanırım. Lekelerimde açılma gozlemledim ama geçme gozlemlemedim. Cenemde ve alnimda büyük iki üç sivilce lekesi geçti, ama yanaklarimdaki geçmedi. Usanmadan yorulmadan kullanmaya devam ediyorum inat ettim onlar da gececek:) bu ay siparisimde optimals koyu lekeleri acici 20 faktö güneş r koruma faktörü içeren gündüz kremi ve onun gece kremini aldim almak isteyen kaçırmasın mayıs kataloğunda anneler gunu sebebiyle iki urun tek urun fiyatına. Kullananların Cok membun oldugunu duydum kuzenim kullandı çillerinin rengi açıldı. Yıkama jeliyle yıkayıp sonra tonikleyip sabah gündüz kremini surcem. 6 gibi evde oluyorum eve gelince gene yüzümü yıkayıp toniklyip pure skin derinlemesine etkili jeli surcem. Gece yatarken de gene yıkayıp gece kremini surcem. Yani gunde üç aşama. sabak akşam gece uyurken. Lekelerime de boyle bi yol izlicem gelismeleri yazarim okuyanlara. Gündüz kreminin adı optimals even out gündüz kremi spf 20 kodu 18826 aldığım gece kremi optimals even out kodu da 22457. Cilt rengimin acilmasi icin de ecolagen 3d cilt rengini açıcı aydınlatıcı arindirici aldim arada bi de bunu kullanirim. Pure skin sete devam. Ecolagen 3d 35 yaş üzeri diyo ama onu boşverin kizlar büyük yaslae icin olanlar daha etkili. pure skin e devam:)))

Kızlar r r haziran katalogonda pure skin yüz yikama jeli ve tonik ikisi birlikte 30 lira yerine sadece 12 lira!!!!! Pure skin nemlendirici de 15.90 yerine sadece 10.90 fırsatı kaçırmayın hemen setinizi oluşturun bi daha boyle kampanya zor olur!

Okuyan olursa diye gene de yazayim: yüzümde üç tane buyuk sivilce hariç görülebilir hissedilebilir sivilce yok küçük puturler var onlar da geçecek insallah. Bunları kullanmaya başlamadan önce yüzümde devasa ve cok sayıda sivilcem var nasil geçti ben bile anlamadım. Bu neye benziyo biliyor musunuz insanin saci her gun 1milimetreden bile az uzar ama kestirmediginiz sürece her gun azıcık azıcık mikroskopil boyutta uzaya uzaya iki uc ay sonra bi bakmissiniz santim bazında uzamış. Bu da ayni şekilde her gun rutini yapacaksın devamlı ölü deri ve yagdan arindiracaksin her gün minicik minicik azala azala azala bi bakmissin iki üç ay sonra cildin yağdan ve ölü deriden arinmis. O yüzden sabirli olmak lazim sivilcelerim geçiyor ama ilk iki üç hafta çok sayıda sivilcem cikti ama bi kaç gun içinde leke bırakmadan geçti çıkanlar. Hala sabirla kullanmaya devam ettim bir ay olduğunda cildim kendini baya bi toparladi. Yeni sivilcem daha az araliklarla çıkmaya basladi. Lekelerimin koyulugu hafifledi ama tam anlamiyla gectigi ssoylenemezz. Çünkü benim senelerdir sivilcem var ve hiç tedavi yapmadım doğru düzgün. Senelerin lekesinin bir buçuk iki ayda geçmesini beklemek çok saçma çünkü derinin içine işlemiş. Ama dedigim gibi kullanmaya devam edip üstten ölü deriyi aldıkça ve dediğim optimals even out leke kremini kullandıkça onlarda geçecek inşallah. Sabir ve duzenli kullanmak çok onemli.

Back
X