• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerim gitti yuzum bembeyaz oldu bu bi mucize sanirim!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Phi1618

askim~ben~bebegimiz
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
697
0
96
- Yurtdışı
Arkadaslar Clinda isimli bi sabun ve bunun solusyonuyla sivilcelerimden ebediyen kurtuldum sanirimsositososito. cok ugrasmistim bu sorunla buna baslarken de fazla umudum yoktu acikcasi ama ise yaradi. turkiyede bu sabun yok arkadasim araciliyla irandan getirttim bulabilecek olanlara tavsiye ediyorum kesinlikle yani super bisey sivilceler gitmekle kalmadi yuzumu bembeyaz yapti 2 ay kullandim hala da devam ediyorum nasil bi bela oldugunu bildigim icin soylemek istedim bulabilirseniz mutlaka deneyin derim!!!

peki nasıldı sivilcelerin? akne gibi mi yoksa küçük kırmızı sivilceler mi?

Clinda Tr'de cleocin-t markasıyla satılıyor. Benim yakın arkadaşlarımdan biri de cleocin-t kullandı ve ona iyi gelmişti.

arkadaslar benim de de yüzumde hep kirmizi izler kaldi ya, o kadar cok sey denedim ki hic birseyin faydasini görmedim lazerdan tut cilt bakimina kadar. ne yapcami bilmiyorum artik, bende bi o sapunu deneyim :) insallah iyi gelir

arkadaslar ben bi kutu daha isticem isteyen olursa fazla isteyebilirim sabun ve solusyon 50 lira ve arkadas sorununuz gecmezse ucreti iade ediyor.. irandan geliyor. turkiyede marka ne bilmiyorum ben..

Eczanede bulabilirmiyiz ve gercekten ise yariyomu benim cildim cok yagli ve suan sivilceler arttida yardim edebilirmisiniz acaba

Arkadaslar Clinda isimli bi sabun ve bunun solusyonuyla sivilcelerimden ebediyen kurtuldum sanirimsositososito. cok ugrasmistim bu sorunla buna baslarken de fazla umudum yoktu acikcasi ama ise yaradi. turkiyede bu sabun yok arkadasim araciliyla irandan getirttim bulabilecek olanlara tavsiye ediyorum kesinlikle yani super bisey sivilceler gitmekle kalmadi yuzumu bembeyaz yapti 2 ay kullandim hala da devam ediyorum nasil bi bela oldugunu bildigim icin soylemek istedim bulabilirseniz mutlaka deneyin derim!!!
bana da getirir misin bu sabundan benimde sivilce ve yağlı cilt problemim var

Back
X